Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Jordana » 28 Фев 2013, 10:53

В тоя прословут европарламент текат същите задкулисни игри както и във всеки друг.Самият Барозо е един номенклатурчик и интригант от висша класа.Да не мислите че ги избират седем мъдри сови тия евро номенклатури ?! Нашия плазмодий станишката е " жертва "на тия машинации в избора на председател на ПЕС но това изобщо не значи че го поканят за европарламента.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Фев 2013, 11:27

CTORH написа:Както каза Бум, някои хора приемат исканията на народа за по-добър живот като заплаха за националната сигурност. :kuku:
Недей да сравняваш Арабската пролет с нашите протести, нямат абсолютно нищо общо. И не се подвеждай по думите на разни манипулатори каква заплаха били протестите. Заплаха са, ама за тея срещу които са насочени, за нас нормалните граждани са шанс за някаква положителна промяна в държавата, в която живеем.
Отностно исканията съм съгласен, че наистина има и абсурдни и вредни искания. Но има има и смислени и реално постижими искания.

Добре де, арабите не се ли бунтуваха и те за по-добър живот? Бунтуваха се точно за това. Мислиха ли преди да тръгнат да рушат и да променят системата? Не, веднага изляха цялата си насъбрана ярост и недоволство. Претаковаха ли си в резултат на това и нацията, и сигурността, и благоденствието, което търсеха? Абсолютно!

В момента нашите протести, с малки изключения, са мирни и културни и оттам са все още много долече от Талибанската пролет. Но това, което ги обединява, е липсата на каквато и да е мисъл в посока какво ще изградим на мястото на това, което съборим.

Ако исканията бяха смислени - тогава щяха да са заплаха за тия горе! Но при тъпи (нереалистични, наивни и т.н.) искания - не може да се очаква нещо смислено и съществено като резултат от тях. И хайде кажи ми няколко такива реалистични, конкретни и постижими искания.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Фев 2013, 11:43

flame написа:[
Добре де, арабите не се ли бунтуваха и те за по-добър живот? Бунтуваха се точно за това. Мислиха ли преди да тръгнат да рушат и да променят системата? Не, веднага изляха цялата си насъбрана ярост и недоволство. Претаковаха ли си в резултат на това и нацията, и сигурността, и благоденствието, което търсеха? Абсолютно!

В момента нашите протести, с малки изключения, са мирни и културни и оттам са все още много долече от Талибанската пролет. Но това, което ги обединява, е липсата на каквато и да е мисъл в посока какво ще изградим на мястото на това, което съборим.

Ако исканията бяха смислени - тогава щяха да са заплаха за тия горе! Но при тъпи (нереалистични, наивни и т.н.) искания - не може да се очаква нещо смислено и съществено като резултат от тях. И хайде кажи ми няколко такива реалистични, конкретни и постижими искания.

Арабите се "бунтуваха" подкокоросани от западните сили ,после какво стана,свалиха си правителството и отидоха в кереча,а другите сега им прибират петрола,визирам Либия,срещу какво се бунтуваха ,имаха безплатно образование,безплатно здравеопазване,което беше на много високо ниво между впрочем ,имаха петрол,заплатите им бяха доволно големи,не им се налагаше много да работят ,население колкото България,абе бяха си екстра...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Фев 2013, 11:43

Е.Димитров написа:по темата.
бай ви серьожа казва че няма да стане министър председател...

Аз не, че и сега не смятам, че европейската комисия са сбирщина смешници, ама и ако този кацне там...
Добре, че е Найджъл Фараж там да ги оставя да си говорят сами ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 28 Фев 2013, 11:48

flame написа:Добре де, арабите не се ли бунтуваха и те за по-добър живот? Бунтуваха се точно за това. Мислиха ли преди да тръгнат да рушат и да променят системата? Не, веднага изляха цялата си насъбрана ярост и недоволство. Претаковаха ли си в резултат на това и нацията, и сигурността, и благоденствието, което търсеха? Абсолютно!

Фактът, че продължаваш да правиш някви сравнения със събитията в арабския свят ме кара да си мисля, че е безмислено да споря повече с теб. Там се борят срещу диктатура, тук е демокрация и се борим срещу монополите и олигархията, няма абсолютно нищо общо.
Исканията ги има в интернет, във вида, в който ги дадоха на президента. Прочети ги и си помисли кои са реалистични, смислени и постижими и кои са абсурдни - има и от едните и от другите. Но реално нищо няма да бъде изпълнено.
Щом ти харесва какво се случва в държавата ни през последните 23 години недей да протестираш, явно тея дето се плашат от протестите са си свършили работата с теб. Прав е Димитров, че сме овчи народ с робско мислене. :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Фев 2013, 12:23

Аз нищо не разбрах какво стана.. аз ли съм тъп или това наистина се случи?

Народа вече близо месец е по улиците. Иска се ВНС, иска се промяна на статуквото, иска се да се махнат тези партии и личности.

Тези, които са избрани да следват волята на народа от самия него се правят, че не чуват или не разбират исканията. И си насрочиха избори все едно нищо не е било. :shock: Говорят си за някакви закони, които сегашния парламент трябвало да приема и дума не се споменава за избирателния закон.

Явно е, че тая жмел няма да си отиде от управлението никога. Отвратен съм от тия изроди.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 28 Фев 2013, 12:38

Да, точно така става, ако си спомняш още вчера писах, че според мен така ще стане. Тая неделя май за последно ще сме на протест...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Фев 2013, 13:18

Някой знае ли какво стана със застрояването на туристическата част на Банско,че се получи интересна ситуация,правителството подаде оставка заради тези вълнения на хората,не взе важни решения по казуса поставен от улицата,обаче няколко дена по късно,приеха закон,който разрешава строителството в туристическата част на Банско,сега никой не може да ме убеди че не се защитават нечии корпоративни интереси.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Фев 2013, 14:03

Защо си учуден ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 28 Фев 2013, 14:07

Едно много интересно четиво. Да видим дали може да бъде осъден! :smoke:
http://www.svobodata.com/page.php?pid=1 ... e#comments
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 28 Фев 2013, 14:29

То изобщо има ли някой от политическата върхушка който да не намесен в накакви полузаконни схеми за източване на пари ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 28 Фев 2013, 14:33

Като знаеш и има, пишеш едно такова писмо и всички в затвора! Ама ако само на думи са всички замесени... ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 28 Фев 2013, 14:43

Ivo_Borisov написа:Като знаеш и има, пишеш едно такова писмо и всички в затвора! Ама ако само на думи са всички замесени... ;)

Е нали това питам ..има ли такъв човек ?
Аз как да съм сигурен че има хора с чисти досието така да се каже ? За всеки са изливани тонове помия в медиите и хората какво да правят ? На доверие се разбра че не става.Има една приказка "един път стомничка за вода ...втори път стомничка за вода.." е трети път май няма да има за наште политици.Народа като излезе по улиците няма да ги пита кой крив и кой прав ще има линч наред цялата сволач.Пък и нищо лошо няма в това.Като няма оправия- на зла крушя зъл прът .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Фев 2013, 15:04

Е.Димитров написа:Либия,срещу какво се бунтуваха ,имаха безплатно образование,безплатно здравеопазване,което беше на много високо ниво между впрочем ,имаха петрол,заплатите им бяха доволно големи,не им се налагаше много да работят ,население колкото България,абе бяха си екстра...

:yes: И дойде Арабската пролет...

CTORH написа:Фактът, че продължаваш да правиш някви сравнения със събитията в арабския свят ме кара да си мисля, че е безмислено да споря повече с теб. Там се борят срещу диктатура, тук е демокрация и се борим срещу монополите и олигархията, няма абсолютно нищо общо.

Да, бе, да - диктатурата на Кадафи и диктатурата на българските олигарси. Приказки от 1001 нощи! Всичко е заради ниския жизнен стандарт!

CTORH написа:Исканията ги има в интернет, във вида, в който ги дадоха на президента. Прочети ги и си помисли кои са реалистични, смислени и постижими и кои са абсурдни - има и от едните и от другите. Но реално нищо няма да бъде изпълнено.
Щом ти харесва какво се случва в държавата ни през последните 23 години недей да протестираш, явно тея дето се плашат от протестите са си свършили работата с теб. Прав е Димитров, че сме овчи народ с робско мислене. :(

Хайде де, поне 1 кажи, вместо да ме препращаш към разни списъци! А овцете според мен са тия, които блеят със стадото пред енергото, без да имат ясна и конкретна идея какво ще се прави. Някой от стадото като излезе на мегафона и каже "Ние искаме беееееее (или национализация)" и стадото повтаря "Искаме беееееее (без да се замисли до какво може да доведе една национализация)!" :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Фев 2013, 15:15

що бе Флейм,до какво доведе национализацията на най-голямата частна банка в Исландия?!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата