Спрей за брони?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Спрей за брони?

Мнение от Empty_Head » 02 Мар 2013, 12:12

От къде се взимат спрейчетата за брони, от който се предполага че като пръскаш върху пластмаса, боята няма да падне толкова лесно колкото е обикновенните? Имам една корса и веждите и малка част от броните и са необработена пластмаса и е избеляло, надрано и тн. та си намирам работа и искам малко да я освежа, но не намирам спрейовете!?! Търсих в практикер, но нищо... Бях виждал няъде преди време и на флакона имаше синя кола с черни пластмасови брони и пишеше BUMPER SPREY. Ако някой е пробвал с обикновен и има впечетления също може да сподели?! :bchug:
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Re: Спрей за брони?

Мнение от MOGY » 02 Мар 2013, 12:44

Там където правят бой за коли и продават кит,в повечето има продукти на CAR System

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 02 Мар 2013, 13:30

Точно този спрей е за поправка/изграждане на увредени участъци от бронята и други пластмасови елементи.
Над него се пръска боята, той се ползва като основа.

http://www.raj.co.nz/sds_pdfs/carsystem ... _Spray.pdf

ето упътването :)

Колкото и смешно да прозвучи аз съм доволен от спрея Very Well ... :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Мар 2013, 14:31

deyan-enchev написа:Колкото и смешно да прозвучи аз съм доволен от спрея Very Well ... :mhihi:

Best paint money can buy :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 02 Мар 2013, 17:21

^ и аз така викам, кво му плащаш пък даже върши и работа.
Имам пластмасов елемент боядисан на бялата кочина, още не е паднал Very Well-a, a го нанесохме без никаква подготовка.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Мар 2013, 19:29

Спрей за винил, кожа и пластмаси

Спрей за получаването на еластично покритие за поправка и подсилване цвета на части от винил, естествена и изкуствена кожа. Използването му гарантира дълготраен цвят и блясък.

Цвят: черен сатен

Произход: Германия

Цена : 17.70 лв. с ДДС

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 02 Мар 2013, 19:34

Това надали има добър ефект върху бронята на автомобила.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 02 Мар 2013, 22:25

Един стар мерцедесаджия си намаза побелелите дръжки на 124-ката с отработено моторно масло. Попи в тях, не цапа в момента и седи като нова дръжката колкото и странно да звучи :mhihi:
Иначе не го ли подготвиш както трябва за боя не чкай боята да седи ;)
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 03 Мар 2013, 2:27

По-добре търси някакъв подновяващ спрей, а не боя защото си личи и е грозно. Наскоро в шарк сектора стана въпрос за пластмасите на е28 които колегата е оправил с такъв спрей, но и той незнае точно какво са му дали... Ето аз какво съм ползвал viewtopic.php?f=36&t=310839&start=45#p3621805 не е специално за целта, но съм доволен от резултата :) Тоя спрей е някаква мазнотия която попива в пластмасата и изкарва дълго.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 725tds;740i M62B44

Мнение от kamen4o81 » 03 Мар 2013, 19:34

Empty_Head написа:От къде се взимат спрейчетата за брони, от който се предполага че като пръскаш върху пластмаса, боята няма да падне толкова лесно колкото е обикновенните? Имам една корса и веждите и малка част от броните и са необработена пластмаса и е избеляло, надрано и тн. та си намирам работа и искам малко да я освежа, но не намирам спрейовете!?! Търсих в практикер, но нищо... Бях виждал няъде преди време и на флакона имаше синя кола с черни пластмасови брони и пишеше BUMPER SPREY. Ако някой е пробвал с обикновен и има впечетления също може да сподели?! :bchug:

Става много добре с боя за кожени якета,мисля ,че я има на метро и се казва silver с гъбичка отпред! :yes: ИЗПРОБВАНА Е!!!!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 04 Мар 2013, 1:32

kamen4o81 написа:
Empty_Head написа:От къде се взимат спрейчетата за брони, от който се предполага че като пръскаш върху пластмаса, боята няма да падне толкова лесно колкото е обикновенните? Имам една корса и веждите и малка част от броните и са необработена пластмаса и е избеляло, надрано и тн. та си намирам работа и искам малко да я освежа, но не намирам спрейовете!?! Търсих в практикер, но нищо... Бях виждал няъде преди време и на флакона имаше синя кола с черни пластмасови брони и пишеше BUMPER SPREY. Ако някой е пробвал с обикновен и има впечетления също може да сподели?! :bchug:

Става много добре с боя за кожени якета,мисля ,че я има на метро и се казва silver с гъбичка отпред! :yes: ИЗПРОБВАНА Е!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, м-у другото забравих за този вариант. Тая за обувките също върши добра работа
Изображение
ATR-42/72

Назад към Извън Темата