Holiday в Тунис
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Holiday в Тунис
Доиде време да се търси лятна почивка и се загледах в офертите за Тунис. Сравняваики ги с Гран Канария бяха доста по евтини. Някои ходил ли е там, и може ли да препоръча някои хотел.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Holiday в Тунис
Едно време, през 2001г съм ходил в Сус, мизерно, мръсно.... Сигурно в комплексите е хубаво, но мен някак си не ме привлича.
Същото важи и за Мароко и Египет.
Виж, в Йордания ми се видя различно като че ли
Тъй като съм обикалял по африканското крайбрежие на Средиземно море, имам впечатления от тези страни, но все пак да каже някой, който е бил в определен курорт и хотел.
Същото важи и за Мароко и Египет.
Виж, в Йордания ми се видя различно като че ли

Тъй като съм обикалял по африканското крайбрежие на Средиземно море, имам впечатления от тези страни, но все пак да каже някой, който е бил в определен курорт и хотел.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Хургада в Египет си беше супер.Само гледай да е поне 4 звезди,5 още по-добре защото категоризацията не отговаря на 100% като европейската.
Шарм ел Шейх по-луксозен и по-скъп от Хургада но си заслужава на 100%.
Тунис същата работа-само големи комплекси/верига хотели за да няма после разочарования.
Наистина извън курортите/комплексите е мизерно и много крадат,внимавай!
Задължително ако си на Червено море отиди на дайвинг,разходка с яхта и т.н. много е красиво
Шарм ел Шейх по-луксозен и по-скъп от Хургада но си заслужава на 100%.
Тунис същата работа-само големи комплекси/верига хотели за да няма после разочарования.
Наистина извън курортите/комплексите е мизерно и много крадат,внимавай!
Задължително ако си на Червено море отиди на дайвинг,разходка с яхта и т.н. много е красиво
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
До Гран Канария пътя ти е в пъти повече, а и си все пак в европейска държава. Както са казали колегите в северно африканските държави се ходи, само, ако нямаш намерения да излизаш от комплексите с хотелите. Дори да излезеш освен мизерия и пясък, няма какво да видиш. Просто нямат база за сравнение двете дестинации
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Миналата зима бяхме в Тенерифе и останахме доста доволни.
Веднъж съм ходил в Тунис и никога повече! Не случайно е толкова евтино, мизерия, мръсно, краде се яко, просяци на всякъде, които са и нахални на всичкото отгоре, улични търговци непрекъснато те дърпат да си купуваш нещо и все гледат да те излъжат. В такси ще те излъжат, в обменното бюро ще те лъжат и почти на всякъде. Ако си решил да ходиш минимум 5*, това е като наще 3*, другаде ще те е гнус да си легнеш в леглото...
Аз бях в Сус и на плажа имаше яко конски лайне от глупавите им каручки "файтони", като наще цигани по морето, само дето тия ходят с коне на плажа и смърди ужасно.
Аз лично втори път не бих отишъл и пари да ми дават.
Аз бях в Сус и на плажа имаше яко конски лайне от глупавите им каручки "файтони", като наще цигани по морето, само дето тия ходят с коне на плажа и смърди ужасно.
Аз лично втори път не бих отишъл и пари да ми дават.

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
Да поясня. Път не ме интересува защото ще летя. А хотелите гледам от 4 звезди на горе. Това за лаината на плажа в Тунис и аз го бях чел, значи явно си е доста срещано явление . Мамка му направо си ме отказахте. Ок а какво бихте ме посъветвали между Канария Тенерифе и Ибиза?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Зависи какво търсиш, с кой ще ходиш и т.н. Ибиса, също няма нищо общо с Гран Канария и Тенерифе!. Ако споделиш, какво очакваш от ваканцията и с кой-кои ще ходиш, ще те насочим. Дори различните части на Тенерифе са коренно различни една от друга
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Европа си е Европа, другите места са с много въпросителни. Изключения праят Сейшелите, Малдивите и т.н. но дори и там трябва да се внимава.
Аз съм доволен от Хърватско
Аз съм доволен от Хърватско

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Преди 15 дни се върна роднина от Бали, всичко хубаво, но излезеш ли от хотелския комплекс и положението е трагично, дърпане за ръкава или ръката за таксита, за продажби и какво ли не, през 30секунди...няма отърване дори за минута.
Ибиса е проекция на слънчев бряг и златните. Само че там е в пъти по-зле, сега има си и за там клиенти, за тива питам какво искаш от разходката ти
Ибиса е проекция на слънчев бряг и златните. Само че там е в пъти по-зле, сега има си и за там клиенти, за тива питам какво искаш от разходката ти
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
barty написа:Едно време, през 2001г съм ходил в Сус, мизерно, мръсно.... Сигурно в комплексите е хубаво, но мен някак си не ме привлича.
...
има огромна промяна от тогава насам, и то в положителна посока... от края на април е пълно с руснаци, ама наистина пълно, и германци... поне такива срещах основно през почти 3-те месеца там... магазинчета, предлагани стоки, обслужване е на ниво, или поне не по-ниско от съни бийч

конски лайна има само в главата на форумния олигофрен тук... той никога не съобразява простия факт, че няколкото файтона се дрижат по крайбрежната улица, а не по плажа

ходил съм и в табарка, там е по-високо ниво на хотели и обслужване, но е на северния край, и е по-студено по времето когато бях там... то е редно да се каже и че имаше около метър сняг

обичайните дестинации хамамет, монастир или порт ел кантауи не съм посещавал... разполагахме с кола, и доста попътувахме и навътре, а и там имахме работа... страната ми хареса, има си го влиянието на колонизатора
аз притеснения ако трябва да отида пак там нямам, но бих внимавал много кой ми организира пътуването от тук... щото неразбориите обикновено ние си ги забъркваме

всъщност ако трябва да ходя в африка, единствено там бих отишъл, ама и тва е друга тема...
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
Ами какво търся, търся почивка. Ще ходим двамата със съпругата ми. Така като гледам маи ще е Гран Канария.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
там няма как да сбъркаш... основна дестинация е на новите млади олигарсчета... по-точно на най-близката им рода едно поколение напред... така че обстановката е позната и вписването в нея не е проблем 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Гран Канария или Тенерифе! В пъти по-добре от разни африкански държави
alekangg написа:Преди 15 дни се върна роднина от Бали, всичко хубаво, но излезеш ли от хотелския комплекс и положението е трагично, дърпане за ръкава или ръката за таксита, за продажби и какво ли не, през 30секунди...няма отърване дори за минута.

По темата, Северна Африка не е толкова сигурна в последно време...аз бих се замислил по тоя повод основно.
21/02/08...speechless
15 мнения
• Страница 1 от 1