Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от jordanpar » 04 Мар 2013, 10:49

Не е само това,току що прочетох че са направили промени и в закона за хазарта,познайте в каква насока.
Плюс това промениха осигурителната практика.Аз например се самоосигурявам,но от тази година и осигуровки и задължения и данъци са третирани като едно и също.Парите,които внасяш уж с ясната цел че са за осигуряване,всъщност вече отиват първо за погасяне на задължения,някой от които може и да не ги знаеш ,като първо парите се разпределят към задължението,чиято дата за плащане изтича най-скоро.Така депутатите решиха задължително да се погасят задължения,някой от които дори подлежат на доказване и могат да бъдат оспорени,въпреки че ти може да си внесъл парите за нещо съвсем различно!!!
Това и други решения минават тихомълком и залагат една бомба със закъснител.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 10:55

jordanpar написа:Аз на теб отдавна съм спрял да ти обръщам съществено внимание.

Виждам, виждам :mhihi:

jordanpar написа:Кой ми е работодател,господинчо?

Не зная, но предполагам, че някой другар, който коренно промени мнението ти за Плевнелиев само за няколко месеца (или който ти казва какво мнение да изразяваш във форума :mhihi: ) :winky: За да променя така мненията си, човек или трябва да е много прост и голям лапнишаран, или някой да му диктува мислите. И в този ред на мисли - не те познавам лично, но интелигентен ми изглеждаш... :mrgreen:

jordanpar написа:Служиш си само с пасквили и изродени фрази и неформулирани полуобиди към всеки решил да защити различна теза.

Такива ли? :winky: :ok:
jordanpar написа:за нарцистичен тип като теб,даже много скромно се изказа за себе си.
Първо слез малко от пиедестала си.
Второ ти си никой за да даваш определение за ''изкривяване'' на мисленето на този или онзи.
Доста ти падна имиджа след тази тема и други изказвания.

jordanpar написа:наистина бих искал да обърна внимание на модератори на подобни деструктивни поведения и изказвания.

jordanpar написа:Щом досега не съм бил баннат,значи не съм нарушил добрия тон,ако някой друг е бил да потърси мнение по въпроса от модератор.Ако пък някой се е обидил - стегнете се,това е автомобилен форум ,уж типично мъжкарска среда

Стегни се, другарю мъжкар, член на автомобилен форум :winky: :ok:
И добре дошъл обратно при нас! На мен лично си адски ми забавен! :mrgreen: :lol:

Аватар

Мнение от jordanpar » 04 Мар 2013, 11:01

Аз няма да спра да те питам-познаваш ли ме лично,виждали ли сме се,кой ми е работодател ,кои са тези ''другари'' зад мен''.Искам да ми отговориш тук,сега и с конкретни ясни и точно подплътени отговори.Господине,всичко което твърдите е нападки под формата на клевета.Моля,всичко да ми се свежда на лични съобщения,а не да се търси публичност в омаскаряването на този или онзи.
Както нееднократно съм заявявал,ЛС от конкретни личности трия без да ги чета.Така,че моля на лични,когато някой иска да ме нападне в лично отношение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 04 Мар 2013, 11:10

Абе вие двамата няма ли да спреде да се джафкате най-накрая? Тая тема не е някъв двубой между вас двамата, тук обсъждаме безобразията, дето се вършат от властимащите! И препирните между вас двамата само отклоняват фокуса на темата! :!:
Вие ако имате да делите нещо се разбирайте на лични, на никой не му дреме кво мисли единия за другия! :idea:
А модераторите тая тема май хич не я и поглеждат... :banghead:
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 04 Мар 2013, 11:20

Аз отдавна съм обърнал внимание на гореспоменатите за умишленото водене към спор в обща тема на някой лица ,които упорито продължават тактиката си.
И както в първото мнение от тази страница съм обърнал внимание,промените набързо в тези последни часове,а не дни дори на това народно събрание,на доста закони и законопроекти,и умишленото забавяне на президента при даване на последния мандат за правителство е доста съмнително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 04 Мар 2013, 11:45

jordanpar написа:Аз отдавна съм обърнал внимание на гореспоменатите за умишленото водене към спор в обща тема на някой лица ,които упорито продължават тактиката си.
И както в първото мнение от тази страница съм обърнал внимание,промените набързо в тези последни часове,а не дни дори на това народно събрание,на доста закони и законопроекти,и умишленото забавяне на президента при даване на последния мандат за правителство е доста съмнително.

Да, ама покрай безмислените ви спорове, тея неща дето си написал, че народното събрание ги приема в последните си часове, някак си остават на заден план, а точно те са важното нещо в темата. :!: Докато единия от вас двамата не спре да игнорира другия тая джафканица няма да престане. Другия вариант е някой модератор да направи нещо по въпроса, ама като гледам и това не се случва.

Изкарвам на преден план последните мнения, които са били по темата и се надявам вече на това да обръщаме внимание, а не на някви лични нападки един към друг. :bchug:

ivoo написа:За да не вземат власта Станишев и Доган гласувайте за Герб. :mhihi: Разликата ще бъде само , че вместо Станишев ще е Борисов и Доган пардон - Лютви Местан. :banghead:
Факт-
Премиерът разпъва чадър над Главното мюфтийство за проверка на НАП. Мустафа Алиш Хаджи и турският посланик Исмаил Арамаз благодарят на Борисов за оказания натиск над съда.
...

Е.Димитров написа:Парламента чух че заработил с някакви невиждани темпове...и то след като е в оставка :mhihi:
Приети били над 50 незнам си какви неща за отпускане на незнам си колко милиона лева за незнам си какви проекти,както и разрешения за строителство в защитени местности ...
Интересно,за какво е това бързане :dunno: :mhihi:

jordanpar написа:Не е само това,току що прочетох че са направили промени и в закона за хазарта,познайте в каква насока.
Плюс това промениха осигурителната практика.Аз например се самоосигурявам,но от тази година и осигуровки и задължения и данъци са третирани като едно и също.Парите,които внасяш уж с ясната цел че са за осигуряване,всъщност вече отиват първо за погасяне на задължения,някой от които може и да не ги знаеш ,като първо парите се разпределят към задължението,чиято дата за плащане изтича най-скоро.Така депутатите решиха задължително да се погасят задължения,някой от които дори подлежат на доказване и могат да бъдат оспорени,въпреки че ти може да си внесъл парите за нещо съвсем различно!!!
Това и други решения минават тихомълком и залагат една бомба със закъснител.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 12:43

Прави ми впечатление, че Атака покачва рейтинга - което е напълно логично, защото във времена на криза подкрепата за радикални движения и партии е висока. И почти сигурно ще влязат в следващия парламент. Но се чудя що ще правят в компанията на другите 3 партии, които са сигурни :mhihi: Само да не стане сценария с гръцките талибани и Златната им зора... :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 04 Мар 2013, 13:57

Волен Сидеров и Яне Янев, трябва да направят обща партия и да я кръстят Много шум за нищо.

Надявам се да ги няма в следващото правителство.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 04 Мар 2013, 14:12

За кво стаа въпрос тука?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 04 Мар 2013, 14:16

Club BMW написа:Волен Сидеров и Яне Янев, трябва да направят обща партия и да я кръстят Много шум за нищо.

Абе за правителство могат само да си мечтаят :mhihi:
Ама в Парламента ще влязат, това им е сигурно, на лаф го докарват :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 14:20

ddddk написа:
Club BMW написа:Волен Сидеров и Яне Янев, трябва да направят обща партия и да я кръстят Много шум за нищо.

Абе за правителство могат само да си мечтаят :mhihi:
Ама в Парламента ще влязат, това им е сигурно, на лаф го докарват :banghead:

Абе те ГЕРБ ако опрат пак до коалиция с Атака - мисля че Волен този път вече ще материализира подкрепата си :mhihi:
А пък Яне ако влезе в парламента, просто нямам думи... :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 04 Мар 2013, 15:09

що не броите Костов?

никога не съм гласувал за партията му, ама на бялото черно не мога да кажа.. тури го на руснаците с косово и ни прехвърли на друга орбита(нато) :mrgreen:
после каза НЕ на янките за албанските бежанци и много му се сърдиха

сега пак на руснаците си с мощната си кампания преди референдума :mhihi: доста си вдигна рейтинга

и един въпрос до alx, що в америка, страната с най-много националисти на глава население и където хората са научени да приемат лявото управление за кражба се докараха до тук? Вижда се възраждане на републиканците, дано нещата си дойдат на място.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Мар 2013, 15:54

Johnnie1 написа:що не броите Костов?

никога не съм гласувал за партията му, ама на бялото черно не мога да кажа.. тури го на руснаците с косово и ни прехвърли на друга орбита(нато) :mrgreen:
после каза НЕ на янките за албанските бежанци и много му се сърдиха

сега пак на руснаците си с мощната си кампания преди референдума :mhihi: доста си вдигна рейтинга

м-да що така тоя хубав човек не го тачат не мога да разбера :mhihi:
пък квото се е окрало при него ... или да не бъдем дребнави ...

flame написа:А пък Яне ако влезе в парламента, просто нямам думи... :shock:

след разрива с Марешки не знам, то само с приказки не става - трябва и пара :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 16:56

K_Ilkov написа:

след разрива с Марешки не знам, то само с приказки не става - трябва и пара :mhihi:

Ама то и много пара да има - нема да има толкова цигани откъде да намери :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Мар 2013, 17:30

flame написа:
K_Ilkov написа:

Ама то и много пара да има - нема да има толкова цигани откъде да намери :lol:

Защо са му цигани,я виж ,в нашият форум има 5 който биха гласували за рзс,просто българите ,90% са тъпи парчета,както между впрочем вече го писах по-преди.

Имаше една приказка,че в България най-хубаво ставало киселото мляко и предателите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата