Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
ентусиаст
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 18:00

Е.Димитров написа:
flame написа:
K_Ilkov написа:
flame написа:А пък Яне ако влезе в парламента, просто нямам думи... :shock:

след разрива с Марешки не знам, то само с приказки не става - трябва и пара :mhihi:

Ама то и много пара да има - нема да има толкова цигани откъде да намери :lol:

Защо са му цигани,я виж ,в нашият форум има 5 който биха гласували за рзс,просто българите ,90% са тъпи парчета,както между впрочем вече го писах по-преди.

Е, хайде да не са тъпи парчета, но лесно манипулируеми (и вярват на приказки от 1001 нощи и такива за оправяне за 800 дни :kuku: ).

Волен примерно има крайни идеи, които се подкрепят от бръснатите глави. Но Яне е просто пародия на що-годе сериозен политик. И все пак за всеки влак си има пътници - негови роднини и приятели, членове на партията му, хора, които не са следили "бляскавата" му политическа кариера и др. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 04 Мар 2013, 18:48

Я го вижте наш Волен какъв "гениален" план има. :mhihi:
http://wwww.vbox7.com/play:83f55402a2
С нещата, дето просто ги констатира като проблеми съм съгласен, наистина са проблеми, ама методите, които предлага са меко казано несериозни. :nono:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 19:20

CTORH написа:Я го вижте наш Волен какъв "гениален" план има. :mhihi:
http://wwww.vbox7.com/play:83f55402a2
С нещата, дето просто ги констатира като проблеми съм съгласен, наистина са проблеми, ама методите, които предлага са меко казано несериозни. :nono:

1. Рязък и незабавен скок нагоре на доходите:
Минимална заплата в България - 1000лв.
Минимална пенсия в България - 500лв.
Сега!
Не след 25 години!
2. Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от 3 млрд. евро годишно в български ръце в полза на цялата нация;
3. Незабавно разваляне на договорите с електроразпределителните дружества ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН и връщане на печалбата от 1 милиард евро годишно в български ръце в полза на цялата нация;
4. Нов регламент и състав на митниците, връщане на 2 милиарда евро годишно от контрабанда в български ръце в полза на нацията;
5. Строеж на два нови блока на АЕЦ Козлодуй, плюс нова АЕЦ;
6. Държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес;
7. Създаване на кооперативна банка с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство;
8. Ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост, чрез държавни проекти и поръчки;
9. Създаване на държавно финансиране на високотехнологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти, които ще носят милиардни печалби.
10. Генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия план.

Мдаааа, има развитие при него - вече не е само психопат, а психопат-популист :lol:

Като гледам на практика иска връщане на комунизма - всичко да е държавно. Пък ако може и един "Народен съд" да спретне за "предателите" - безценно! :mhihi:

На мен лично последните 2 точки ми харесват (ако задраскаме думите "държавно" и "генерално") :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 04 Мар 2013, 19:57

flame написа::

Отделно, че само за първите три точки, трябва да разполага с бюджета на България за поне 10 години напред! :)

Четох преди малко, че Костов искал да оглави програмно правителство до изборите!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 20:04

Nasko_ написа:
flame написа::

Отделно, че само за първите три точки, трябва да разполага с бюджета на България за поне 10 години напред! :)

Може да е измислил работеща схема за неограничено и "суверенно българско" печатане на Евро, без възможност за засичане от Европейската централна банка :mhihi: Или направо има таен план за национализиране на ЕЦБ (или поне на първо време само на Бундесбанк - като компенсация за загубите от Втората световна война) :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2013, 20:05

Е тук в тая тема се говори, че Бойко дръпнал 2 милиарда, Костов 4.. останалите кой знае колко. Ако тия работи са верни на 50% и вземат, че спрат да крадат няма да е проблем минималната заплата да стане 1к :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 20:30

bum_bum написа:Е тук в тая тема се говори, че Бойко дръпнал 2 милиарда, Костов 4.. останалите кой знае колко. Ако тия работи са верни на 50% и вземат, че спрат да крадат няма да е проблем минималната заплата да стане 1к :mhihi:

По целия свят, вкл. в най-развитите демокрации по света, политиците крадат - та да те успокоя, че не е само говорене :mhihi:

Пък тия, дето обещават с магическа пръчица от раз да спрат всички кражби и да настане раят на земята - те са най-опасни. Всъщност единствените по-опасни от тях са тези, за които "магическата пръчица" е под формата на огнестрелни и други оръжия (като братчеда от твоя аватар)...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2013, 20:36

Ясно е, че по света и крадат. Проблема е, че наще само крадат. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 20:45

bum_bum написа:Ясно е, че по света и крадат. Проблема е, че наще само крадат. :mhihi:

Ш'та питам аз лятото през къде ще минеш за морето :mhihi: Ще видиш ти бат ти Бойко като нарочно се забави и среже лентичката чак като си минал Петолъчката в посока Айтос :lol:

Майтапа настрана - съглесен съм, че е важно съотношението между крадене и правене на нещо полезно (и разбира се не съм съгласен, че у нас само се краде). За съжаление у нас процентния дял на краденето е по-висок от този на Запад. :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 04 Мар 2013, 21:05

flame написа:... За съжаление у нас процентния дял на краденето е по-висок от този на Запад. :(

решението е да бачкаш повече, та дори и да те крадат да остане някоя троха и за теб :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2013, 21:25

zazomazo написа:
flame написа:... За съжаление у нас процентния дял на краденето е по-висок от този на Запад. :(

решението е да бачкаш повече, та дори и да те крадат да остане някоя троха и за теб :mrgreen:

Ако бех клошар или пенсионер - краденето на политиците много щеше да ме засяга, щото нямаше да стигат парите за социални помощи :winky: Ама понеже съм млад и здрав - гледам да разчитам на двете си ръце, а не на "скапаната държава". :smoke:

Вярно е, че всяко крадене от "кацата с обществения мед" се отразява на абсолютно цялото общество (напр. ако вместо за асфалт за улици или цветя за градинки, средства от фондовете отиват у нечии лични джобове) - но най-много на хората в неравностойно социално положение (инвалиди, стари хора и др. - които ги съжалявам) и на търтеите, които само мрънкат и чакат държавата или някоя сила свише да ги оправи :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 04 Мар 2013, 23:45

то ако в рзс са предатели в бсп и дпс са българофоби..

иска се двукамарен парламент и всичко ще се нареди, всичко друго е замазване.

а програмата на волен изглежда буквално като саркастична, баси смеха!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Мар 2013, 17:01

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2013, 20:36

Тъкмо ми дойде фактурата за февруари.. еми сори ама тия са за убиване.

490лв за плащане според тях. Според контролния електромер, който имам след техния е малко над 200.. :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 05 Мар 2013, 22:25

bum_bum написа:Тъкмо ми дойде фактурата за февруари.. еми сори ама тия са за убиване.

490лв за плащане според тях. Според контролния електромер, който имам след техния е малко над 200.. :dunno:

Това е щото твоя електромер ти дава това което си консумирал... а сега сложи такса зелена енергия, такса пренос, такса загуби, такса шот сме много готини и ето ти 490 лв... От сметките ни за ток цената на консумираната енергия е 50 % от сметката
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата