Битовата престъпност и поредната несправедливост
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Битовата престъпност и поредната несправедливост
Какво като охранителя го е застрелял, нали не е убил все пак човек
Аз никъде по Европа не съм видял черен да работи нещо. Това са паразити и вредители. Щибаните чернилки и мангали или ще просят или ще продават гердани и глупости и ще досаждат на туристите. В свободното си време крадат на групи. Ходил съм и командировка в два завода в Германия и не видях нито един циганин или негър на поточната линия. Турци имаше, но чернилки не. Като се замисля, преди 20 години ходих по работа в Кремиковци и видях как се произвежда ламарината, което беше супер гадна работа, но и там циганин не видях. Стига толкова демокрация и толерантност. Алоооо радетелите за човешки права, снимайте ми един циганин миньор и си вземам думите назад и ще ви се извиня. .......

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:bum_bum написа:alx написа:аз пък помня (щото ми е набито в главата със шутове общо взето) следното:
"стой! кой идва?
никаква реакция
"стой! ще стрелям!"
никаква реакция
изстрел във въздуха (много е важно да не го намерят първия в него щото ... лошо.. а първия се познава по греста върху куршума)
след като си произвел изстрел- независимо какво стане след това ти трябва да го заловиш/ убиеш. ако падне и се предаде го арестуваш. ако хукне да бяга- го застрелваш в гръб.
пък за другото не знам...
Това за охранително или лично оръжие?
охранително.
за лично за българия законите не ги знам.
И тук би трябвало да е нещо подобно за охранителното. За личното вероятно не, защото преди бойните патрони трябва да има разни други ако не се лъжа.
Първия куршум в Щатите може и да го познаят кой е ама тук далеч не мисля, че имат акъл и техника за подобни открития.
Не, говоря за българия.
В америка се стреля на месо от първия път. Условието (разтегливо) е да се страхуваш за собственото си здраве и/ или живот. Други ограничения няма.
В америка се стреля на месо от първия път. Условието (разтегливо) е да се страхуваш за собственото си здраве и/ или живот. Други ограничения няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е то и тук в общи линии е така, само че страха е заменен с "уплаха и смущение".
Явно просто самата система е така настроена да гледа със съмнение на самозащитата.
Явно просто самата система е така настроена да гледа със съмнение на самозащитата.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
И нито дума за жената, убита и обрана от 4 мангала вчера...
Без страх, без спирачка!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вчера,мъж и жена мангали отишли да пият и зарязали трите си деца във фургон ,които в следствие на пожар загинали...
Та какво викате за тези животни,те не се грижат за децата си,пускат ги да крадат и после като стане беля-ужас,най-добрият бил...в кое,в кражбите ли?!
Та какво викате за тези животни,те не се грижат за децата си,пускат ги да крадат и после като стане беля-ужас,най-добрият бил...в кое,в кражбите ли?!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Е.Димитров написа:Вчера,мъж и жена мангали отишли да пият и зарязали трите си деца във фургон ,които в следствие на пожар загинали...
Подобно на онези, които хранеха малко дете с вода и брашно ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И това са само случаите, станали известни по телевизията.
Говорил съм си с хора от Социалния патронаж, тези случаи са десетки хиляди. Не виждам какво друго може да стане от дете, отглеждано в такива условия и подтиквано от родителите си към престъпления.

Never mistake motion for action...
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
MatriX_Fucked написа:И нито дума за жената, убита и обрана от 4 мангала вчера...
Кажи нещо по въпроса, не съм чул дори. То с наще умрели медии нормално. Все пак българка са убили, ако беше обратното до са цела махала да се е събрала да иска линч за престъпниците и всички медии щяха да гръмнат.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Вчера гледах по новините тия въпросните жагали се дигнали на протест заради техния приятел, както го наричаха "Жабето". Викат там, "убийци" не знам си какво ... 
Въпростният както каза сестра му бил казал на техните, че отивал за пици, а всъщност - да краде. На мястото където бил утрепан докато полицаите оглеждали и правели, друга тумба се опитала да открадне ограда ...

Въпростният както каза сестра му бил казал на техните, че отивал за пици, а всъщност - да краде. На мястото където бил утрепан докато полицаите оглеждали и правели, друга тумба се опитала да открадне ограда ...
Последна промяна randity на 06 Мар 2013, 10:39, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Leon написа:И това са само случаите, станали известни по телевизията.Говорил съм си с хора от Социалния патронаж, тези случаи са десетки хиляди.
Да бе да...
Я питайте флейм-а да ви обясни как на първо място те са хора, а след това са изроди, които режат ръцете или краката на децата си, за да са по-доходоносни в просията; как зимата при -10 държат бебетата по тениска и напикани за да реват и да са по-доходоносни в просията; как ги карат да крадат за да се напият после, а децата пак да гладуват...
Ама не, ние трябва да мислим за тях като за хора, които имат желание да работят и да са част от обществото, ама видиш ли на обществото му е по-добре да ги издържа с данъците си и затова не им позволява да се интегрират...
Абе орифлейм ти да не си на заплата в (анти)българския хелзинкски комитет, че така ревеш за тая гнусна сган???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
drago_pavlov написа:Я питайте флейм-а да ви обясни как на първо място те са хора, а след това са изроди, които режат ръцете или краката на децата си, за да са по-доходоносни в просията;
Човек, който реже крайници на жив човек, е изрод. Изрод е и човек, който третира като изроди други хора като се обосновава единствено с предубежденията си (били те расови, етнически, религиозни или каквито и да е други). И просто не мога да повярвам, че в 21 век в държава от ЕС има и от първите и от вторите изроди...

CTORH написа:Е той флейма сега ще почне да ти разправя как децата всъщност не са виновни, щото са деца и че трябва да има наказания за възрастните мангали, които така третират децата си, ама разбира се тея наказания не трябва да са прекалено тежки, че да не се обърне на расизъм и дискриминация.
За децата е точно така - възрастните мангали като са формирали у него "ценностна" система, в която краденето от "белите" е нещо хубаво а "белите" са лоши - естествено че като хванеш нвръстно циганче да краде и му хвърлиш един бой по случая то ще си помисли че лошите хора му пречат да върши нещо хубаво. Едва като порастне това дете ще може да осъзнае, че краденето не е хубаво нещо и за него се влиза в затвора.
А за второто - пълна глупост - аз съм за това наказанията да са еднакви за всички и да се определят от тежестта на престъплението а не от етническата принадлежност на престъпника. Но за съжаление има хора които биха подкрепили промяна в наказателния кодекс, според която ако престъпникът е циганин наказието да се умножава по 3

flame написа:...
Но за съжаление има хора които биха подкрепили промяна в наказателния кодекс, според която ако престъпникът е циганин наказието да се умножава по 3
за съжаление в момента ако престъпника е циганин наказанието в голяма част от случаите въобще не се прилага...
т.е. за извършено едно и също престъпление от бял и от черен белия ще си отлежи, а черния ще мине метър за да не си помисли някой, че го дискриминираме... с други думи за да се избегне дискриминацията към черните се прилага дискриминация към белите...
чудно ми е покрай цялата суматоха за убития циганин дали въобще ще бъде повдигнато обвинение спрямо останалите трима цигани за кражба на чужда собственост???

- rhase
- младши ентусиаст
-
Най-много да ги привикат като свидетели на убийството, случайни минувачи в чиито ръце някак си се е оказало парче ограда 

zazomazo написа:за извършено едно и също престъпление от бял и от черен белия ще си отлежи, а черния ще мине метър за да не си помисли някой, че го дискриминираме...
Аз съм останал с впечатление, че не е така. Най-малкото поради факта, че 90% от обитателите на затворите са цигани.
И не съм чул да има оплакване, че циганин бил дискриминиран, щото бил осъден. При тях жалбите са основно за падания по стълбите в РПУ-тата