Битовата престъпност и поредната несправедливост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: Битовата престъпност и поредната несправедливост

Мнение от ukelichko » 05 Мар 2013, 19:05

Какво като охранителя го е застрелял, нали не е убил все пак човек :lol: Аз никъде по Европа не съм видял черен да работи нещо. Това са паразити и вредители. Щибаните чернилки и мангали или ще просят или ще продават гердани и глупости и ще досаждат на туристите. В свободното си време крадат на групи. Ходил съм и командировка в два завода в Германия и не видях нито един циганин или негър на поточната линия. Турци имаше, но чернилки не. Като се замисля, преди 20 години ходих по работа в Кремиковци и видях как се произвежда ламарината, което беше супер гадна работа, но и там циганин не видях. Стига толкова демокрация и толерантност. Алоооо радетелите за човешки права, снимайте ми един циганин миньор и си вземам думите назад и ще ви се извиня. .......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2013, 19:24

alx написа:
bum_bum написа:
alx написа:аз пък помня (щото ми е набито в главата със шутове общо взето) следното:

"стой! кой идва?
никаква реакция
"стой! ще стрелям!"
никаква реакция
изстрел във въздуха (много е важно да не го намерят първия в него щото ... лошо.. а първия се познава по греста върху куршума)
след като си произвел изстрел- независимо какво стане след това ти трябва да го заловиш/ убиеш. ако падне и се предаде го арестуваш. ако хукне да бяга- го застрелваш в гръб.

пък за другото не знам...

Това за охранително или лично оръжие?

охранително.

за лично за българия законите не ги знам.

И тук би трябвало да е нещо подобно за охранителното. За личното вероятно не, защото преди бойните патрони трябва да има разни други ако не се лъжа.

Първия куршум в Щатите може и да го познаят кой е ама тук далеч не мисля, че имат акъл и техника за подобни открития.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Мар 2013, 21:11

Не, говоря за българия.

В америка се стреля на месо от първия път. Условието (разтегливо) е да се страхуваш за собственото си здраве и/ или живот. Други ограничения няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2013, 22:08

Е то и тук в общи линии е така, само че страха е заменен с "уплаха и смущение".

Явно просто самата система е така настроена да гледа със съмнение на самозащитата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Мар 2013, 4:02

И нито дума за жената, убита и обрана от 4 мангала вчера...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Мар 2013, 9:53

Вчера,мъж и жена мангали отишли да пият и зарязали трите си деца във фургон ,които в следствие на пожар загинали...
Та какво викате за тези животни,те не се грижат за децата си,пускат ги да крадат и после като стане беля-ужас,най-добрият бил...в кое,в кражбите ли?!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Мар 2013, 9:58

Е.Димитров написа:Вчера,мъж и жена мангали отишли да пият и зарязали трите си деца във фургон ,които в следствие на пожар загинали...
Та какво викате за тези животни,те не се грижат за децата си,пускат ги да крадат и после като стане беля-ужас,най-добрият бил...в кое,в кражбите ли?!

Подобно на онези, които хранеха малко дете с вода и брашно ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Мар 2013, 10:21

И това са само случаите, станали известни по телевизията. ;) Говорил съм си с хора от Социалния патронаж, тези случаи са десетки хиляди. Не виждам какво друго може да стане от дете, отглеждано в такива условия и подтиквано от родителите си към престъпления.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 10:31

MatriX_Fucked написа:И нито дума за жената, убита и обрана от 4 мангала вчера...

Кажи нещо по въпроса, не съм чул дори. То с наще умрели медии нормално. Все пак българка са убили, ако беше обратното до са цела махала да се е събрала да иска линч за престъпниците и всички медии щяха да гръмнат. :bang:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Мар 2013, 10:33

Вчера гледах по новините тия въпросните жагали се дигнали на протест заради техния приятел, както го наричаха "Жабето". Викат там, "убийци" не знам си какво ... :kuku:
Въпростният както каза сестра му бил казал на техните, че отивал за пици, а всъщност - да краде. На мястото където бил утрепан докато полицаите оглеждали и правели, друга тумба се опитала да открадне ограда ...
Последна промяна randity на 06 Мар 2013, 10:39, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 06 Мар 2013, 10:34

Leon написа:И това са само случаите, станали известни по телевизията. ;) Говорил съм си с хора от Социалния патронаж, тези случаи са десетки хиляди.

Да бе да...
Я питайте флейм-а да ви обясни как на първо място те са хора, а след това са изроди, които режат ръцете или краката на децата си, за да са по-доходоносни в просията; как зимата при -10 държат бебетата по тениска и напикани за да реват и да са по-доходоносни в просията; как ги карат да крадат за да се напият после, а децата пак да гладуват...
Ама не, ние трябва да мислим за тях като за хора, които имат желание да работят и да са част от обществото, ама видиш ли на обществото му е по-добре да ги издържа с данъците си и затова не им позволява да се интегрират...

Абе орифлейм ти да не си на заплата в (анти)българския хелзинкски комитет, че така ревеш за тая гнусна сган???
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Мар 2013, 15:19

drago_pavlov написа:Я питайте флейм-а да ви обясни как на първо място те са хора, а след това са изроди, които режат ръцете или краката на децата си, за да са по-доходоносни в просията;

Човек, който реже крайници на жив човек, е изрод. Изрод е и човек, който третира като изроди други хора като се обосновава единствено с предубежденията си (били те расови, етнически, религиозни или каквито и да е други). И просто не мога да повярвам, че в 21 век в държава от ЕС има и от първите и от вторите изроди... :confused:

CTORH написа:Е той флейма сега ще почне да ти разправя как децата всъщност не са виновни, щото са деца и че трябва да има наказания за възрастните мангали, които така третират децата си, ама разбира се тея наказания не трябва да са прекалено тежки, че да не се обърне на расизъм и дискриминация.

За децата е точно така - възрастните мангали като са формирали у него "ценностна" система, в която краденето от "белите" е нещо хубаво а "белите" са лоши - естествено че като хванеш нвръстно циганче да краде и му хвърлиш един бой по случая то ще си помисли че лошите хора му пречат да върши нещо хубаво. Едва като порастне това дете ще може да осъзнае, че краденето не е хубаво нещо и за него се влиза в затвора.

А за второто - пълна глупост - аз съм за това наказанията да са еднакви за всички и да се определят от тежестта на престъплението а не от етническата принадлежност на престъпника. Но за съжаление има хора които биха подкрепили промяна в наказателния кодекс, според която ако престъпникът е циганин наказието да се умножава по 3 :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 06 Мар 2013, 15:30

flame написа:...
Но за съжаление има хора които биха подкрепили промяна в наказателния кодекс, според която ако престъпникът е циганин наказието да се умножава по 3 :kuku:

за съжаление в момента ако престъпника е циганин наказанието в голяма част от случаите въобще не се прилага...
т.е. за извършено едно и също престъпление от бял и от черен белия ще си отлежи, а черния ще мине метър за да не си помисли някой, че го дискриминираме... с други думи за да се избегне дискриминацията към черните се прилага дискриминация към белите...

чудно ми е покрай цялата суматоха за убития циганин дали въобще ще бъде повдигнато обвинение спрямо останалите трима цигани за кражба на чужда собственост???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 06 Мар 2013, 15:45

Най-много да ги привикат като свидетели на убийството, случайни минувачи в чиито ръце някак си се е оказало парче ограда :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Мар 2013, 15:58

zazomazo написа:за извършено едно и също престъпление от бял и от черен белия ще си отлежи, а черния ще мине метър за да не си помисли някой, че го дискриминираме...

Аз съм останал с впечатление, че не е така. Най-малкото поради факта, че 90% от обитателите на затворите са цигани.
И не съм чул да има оплакване, че циганин бил дискриминиран, щото бил осъден. При тях жалбите са основно за падания по стълбите в РПУ-тата :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата