Битовата престъпност и поредната несправедливост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Битовата престъпност и поредната несправедливост

Мнение от ineedmoney » 06 Мар 2013, 18:34

flame написа:И не знам в наказателния кодекс да пише, че циганите могат безнаказано да бъдат стреляни под път и над път като дивеч!

също така никъде не пише че на циганите им е позволено да крадът където и каквото им падне, а за българите кражбата да е подсъдима. Ако това момче вместо да ходи да краде си беше потърсило работа в някой супермаркет или склад, където искат основно, нямаше да го застрелят. Това е охраняем обект. Ако ще и бойко да беше влезнал и по него щяха да стрелят.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2013, 18:36

Е.Димитров написа:
alx написа:
съгласен и с това. това което се опитах да кажа е че при тях е порочен кръг- средата формира децата. средата се създава от родителите им. проблема се решава (нямам представа как обаче при днешните условия) като се адресира източника на проблема (родителите) а не крайния резултат (децата - животни).

всеки които си мисли че при така наредените неща децата са виновните- не е прав.

Аз ще ти кажа как се решава проблема и то супер лесно и просто,направо си е гениално просто.
Тези дето са им лидери им се обяснява че е нужно да си строят хората в махалата срещу някакви минимални преференции и ония налагат диктатурата и всичко е ОК,защото ако българите им наложим диктатурата,ония прошляци от БХК ще си ударят задника от кеф че могат да заведат сума ти дела за "Дискриминация",ама когато мангал ги строи ,ха да видим каква дискриминация...

ако не крадат, просят и тн - какво ще ядат? заповед "отгоре" не се яде. трябва да се реши проблема така че хем да могат да са самоиздържащи се хем да не са проблем за обществото... трудна работа... единственото решение е някакво разхвърляне (да не са скупчени) и интеграция. а както знаеме тия двете неща ... са почти невъзможни.. ерго моето "нямам представа как да стане"
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 06 Мар 2013, 18:38

нуждаясеотпари е прав. Всеки сам си кове съдбата.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 18:40

alx написа:...
съгласен и с това. това което се опитах да кажа е че при тях е порочен кръг- средата формира децата. средата се създава от родителите им. проблема се решава (нямам представа как обаче при днешните условия) като се адресира източника на проблема (родителите) а не крайния резултат (децата - животни).

всеки които си мисли че при така наредените неща децата са виновните- не е прав.

Бе трябвало е охранителя да иде в махалата, да издири родителите на двамата апаши и да им каже какво правят невинните им деца, па те ще вземат мерки. :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2013, 18:41

CTORH написа:
alx написа:...

Бе трябвало е охранителя да иде в махалата, да издири родителите на двамата апаши и да им каже какво правят невинните им деца, па те ще вземат мерки. :mhihi:

да. съвсем точно. или да прати полицията. както и да е. посоката е правилна.

а _проблема_ е че родителите нищо няма да направят защото мислят, че те са правите. ето точно за това говоря :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 18:46

Човече, моите уважения, ама свали малко розовите очила. Ако при теб в Щатите при подобен случай полицията би реагирала, тук в България това просто не се случва. Оправяш се както можеш и после теб те изкарват виновен. :banghead:
Ти сам каза при вас законите как са, щом влиза в частна собственост да краде, стрляш на месо и приключваш проблема!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2013, 18:46

deyan-enchev написа:нуждаясеотпари е прав. Всеки сам си кове съдбата.

фаф Скандинавските страни основния вносител на организирана престъпност са мюсюлманите (най-общо казано).
Дрога,рекет,сводничество и т.н..
Но :!: има си хора и "хора"- аз лично бях преглеждан от доФтор арабин,казвам го само да дозатвърдя горенаписаното..
Както и огромна част от турците и бежанците от войните в залива учат,работято и живеят почтено :dunno:
както и огромна част от българите се различават от циганите само по оттенъка на кожата (невинаги :mhihi: ) и по личната хигиена (също невинаги :mhihi: ), а мирогледа ,образованието ,грамотността и начина на препитание са им като презряната от нас етническа група
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2013, 18:51

CTORH написа:Човече, моите уважения, ама свали малко розовите очила. Ако при теб в Щатите при подобен случай полицията би реагирала, тук в България това просто не се случва. Оправяш се както можеш и после теб те изкарват виновен. :banghead:
Ти сам каза при вас законите как са, щом влиза в частна собственост да краде, стрляш на месо и приключваш проблема!

не ми беше това мисълта. ясно ми е как работят (или не работят) тези институции в родината. познавам много дисководещи дето въртят по тия дискотеки :) идеята ми беше, че отговорност трябва да се търси на родителите.

аз нямам проблем с това че някой е застрелян докато е крадял- независимо дали е бил на 10 или на 60 години.

имам проблем с това че тука има хора които мислят, че децата са виновните като всъщност децата са резултата / потърпевшите от упадъка на една социална система.

това е.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 06 Мар 2013, 18:53

alx написа:съгласен и с това. това което се опитах да кажа е че при тях е порочен кръг- средата формира децата. средата се създава от родителите им. проблема се решава (нямам представа как обаче при днешните условия) като се адресира източника на проблема (родителите) а не крайния резултат (децата - животни).

Доколкото разбрах си в уса, та там нали знаеш коренното население са индианци - та те все още ли живеят в колиби с коне и лъкове? Защото аз последно като бях там ми се стори, че са доста добре интегрирани...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 18:59

alx написа:... всъщност децата са резултата / потърпевшите от упадъка на една социална система.

това е.

Това е ясно и то се отнася не само до циганските деца, а и до българскитe, щото днешните подрастващи са под всяква критика. Ама това е друга тема, прекалено много се отклоняваш. Темата е за битовата престъпност и за безнаказаността на тея боклуци. И как държавата е несправедлива спрямо честните, спазващи закона хорица, а толерира тея, дето им отнемат и малкото, което имат. И как като пострада българин - нищо, а като пострада циганин - целия катун на улицата иска линч. И всичко предприето срещу циганин, некви отрепки го приемат за расизъм и генцод.
Дай да не отклоняваме темата.
Последна промяна CTORH на 06 Мар 2013, 19:01, променена общо 1 път
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2013, 19:00

bioz написа:
alx написа:съгласен и с това. това което се опитах да кажа е че при тях е порочен кръг- средата формира децата. средата се създава от родителите им. проблема се решава (нямам представа как обаче при днешните условия) като се адресира източника на проблема (родителите) а не крайния резултат (децата - животни).

Доколкото разбрах си в уса, та там нали знаеш коренното население са индианци - та те все още ли живеят в колиби с коне и лъкове? Защото аз последно като бях там ми се стори, че са доста добре интегрирани...

индианците са утайката на обществото. живеят са в резервати в най-негостоприемните райони на америка и са обособени почти като самостоятелни държави (с тяхна си полиция и тн).

издържат се от това че федаралното правителство им осигурява помощи и дава разрешителни за изграждане на казина като част от постъпленията от казината отиват за местните племена.

та не знам дали точното понятие е "интегрирани". по-скоро са им решени основните проблеми до някаква степен.
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Мар 2013, 19:02

CTORH написа:
alx написа:... всъщност децата са резултата / потърпевшите от упадъка на една социална система.

това е.

Това е ясно и то се отнася не само до циганските деца, а и до българскитe, щото днешните подрастващи са под всяква критика. Ама това е друга тема, прекалено много се отклоняваш. Темата е за битовата престъпност и за безнаказаността на тея боклуци. И как държавата е несправедлива спрямо честните, спазващи закона хорица, а толерира тея, дето им отнемат и малкото, което имат. И как като пострада българин - нищо, а като пострада циганин - целия катун на улицата иска линч. И всичко предприето срещу циганин, некви отрепки го приемат за расизъм и генцод.
Дай да не отклоняваме темата.

точно по темата пиша. идеята ми е че се търси отговорност на грешните места.

за "толерантноста" към циганите и за това че се вдигат за всичко- друга тема която не съм я и засягал тука.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 06 Мар 2013, 19:05

Bogat-Beden написа:
deyan-enchev написа:нуждаясеотпари е прав. Всеки сам си кове съдбата.

фаф Скандинавските страни основния вносител на организирана престъпност са мюсюлманите (най-общо казано).
Дрога,рекет,сводничество и т.н..
Но :!: има си хора и "хора"- аз лично бях преглеждан от доФтор арабин,казвам го само да дозатвърдя горенаписаното..
Както и огромна част от турците и бежанците от войните в залива учат,работято и живеят почтено :dunno:
както и огромна част от българите се различават от циганите само по оттенъка на кожата (невинаги :mhihi: ) и по личната хигиена (също невинаги :mhihi: ), а мирогледа ,образованието ,грамотността и начина на препитание са им като презряната от нас етническа група

agree :idea:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 06 Мар 2013, 19:12

Тия теми са ми най-готини. Освен да се стига до спам, кавги и спорове, до друго не довеждат. Показване на кой е по-компетентен от своя страна, темата се превръща в излишни дразги, без никаква полезност. Ако искате мога да ви пусна поне 35 подобни теми, в които може да си чатиме колкото искате. Но не това е идеята, пък и мястото не е тук. До тук всичко е ясно, от тук насетне всичко ще продължи в един голям чат и спам, така че темата е абсолютно изчерпана.

Предишна

Назад към Извън Темата