Продадох си TDS-а и тогава му разбрах истинските km
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Продадох си TDS-а и тогава му разбрах истинските km
До онзи ден имах Е39 525ТДС автоматик,не беше кой знае колко запазено,не не беше и лошо
имаше и някоя друга екстра,това ми беше първата кола дизел и автоматик,обаче автоматика ми стана скучен и го продадох и като дойде купувача да го взима ми показа реалните му километри и аз е така
на таблото беше на 280 ххх обаче влезна в скритите менюта на борда (аз изобщо не се бях сетил да видя там) и гледаме 800 000++ км,вика е тва са му истинските километри
направо щех да припадна
обаче па за тия километри,си палеше вървеше и то при мене се караше все на високи обороти
Имаше неща за смяна по него,но двигателя беше 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Продадох си TDS-а и тогава му разбрах истинските km
Има начин да се разберат, ако не са коригирани както трябва, но този начин не е от таблото. Купувача те е изгъбаркал или си е мислел, че ги разбира нещата.
Добре поне, че си се отървал. 

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Важното е и че му взех добри пари за състоянието в което беше
Той купувача му видя всички проблеми,обаче по негови думи,той работил в Молдова и там негов познат искал такова БМВ от тука и видял мойто и му харесало и като си идвал на тука да дойде да го вземе и да му закара бил някъв маняк и щял да го направи като ново,обеща да ми прати снимки,и сигурно така беше защото като дойде да го гледа му звъне на човека в Молдова да му каже кое какво.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Преди имаше един слух, дето като пуснеш теста на таблото при тест н.5 числата, които излизат били истинските километри, ама не е вярно това.
Истински километри, евентуално с лаптоп да се разберат...
А иначе тук при един приятел, който има сервиз беше дошла една 39ка 97ма година, трудно била палила тдс, пак : ) Била на 1 180 000 км
А таблото съвсем тактично си показваше задължителните 210 000 км

Истински километри, евентуално с лаптоп да се разберат...
А иначе тук при един приятел, който има сервиз беше дошла една 39ка 97ма година, трудно била палила тдс, пак : ) Била на 1 180 000 км

А таблото съвсем тактично си показваше задължителните 210 000 км

E34, E38
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
При мен е идвала ТДС-ка нов внос от Белгия по километраж на 180 по имобилайзер на 980 

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Значи може и да е било и на повече 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
В скритите менюта не показва истинските километри
На всички показва такива космически километри. Километрите както каза някой с лаптоп, да се гледа на правилното място и километрите да не са върнати навсякъде. (щото ако са върнати от човек дето е знаел как само с лаптоп и колата няма как да ги разбереш, връщат се в табло, скорости, лайт модул, ключове...)
Да, да сигурен бъди.
Тоя хич не го мисли.
Аз последните три дизелови Е39-ки за миналата година съм ги продал на молдовци (525тдс автоматик, 2 х 530Д автоматик), тея там умират за Е39 дизел особенно автоматик, взимат ги тук и там ги продават двойно
Този е бил поредния препродавач. (в което няма лошо) Там си ги карат с БГ регистрация, тука на разни хора се водят 10 - 20 и така нататък коли и не се плащат данъци, застраховки и т.н. 

ozBMW написа:Той купувача му видя всички проблеми,обаче по негови думи,той работил в Молдова и там негов познат искал такова БМВ от тука и видял мойто и му харесало и като си идвал на тука да дойде да го вземе и да му закара бил някъв маняк и щял да го направи като ново,обеща да ми прати снимки,и сигурно така беше защото като дойде да го гледа му звъне на човека в Молдова да му каже кое какво.
Да, да сигурен бъди.
Тоя хич не го мисли.

Аз последните три дизелови Е39-ки за миналата година съм ги продал на молдовци (525тдс автоматик, 2 х 530Д автоматик), тея там умират за Е39 дизел особенно автоматик, взимат ги тук и там ги продават двойно

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Това за Молдова и 39-ките е много интересно наистина-кума ми си продаде 39-ката( 520и от първите за 4 точки),като колата замина за там направо с БГ табелите(така щели да я карат там).Дошли трима молдовци,като преди това ходили на Горубляне ,взели две 39-ки от там и третата(на кума ми) и газ към Кишинев
До колкото разбрах имали зверски акциз като румънещетата и си карат с БГ табли 

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
от тези молдовци - прекупвачи и аз познавам трима - четирима
по-предишната ми кола замина за Грузия преди около 4 години, пак с БГ номера, този каза, че я купувал само заради мулти-волана

по-предишната ми кола замина за Грузия преди около 4 години, пак с БГ номера, този каза, че я купувал само заради мулти-волана

9 мнения
• Страница 1 от 1