Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от ineedmoney » 06 Мар 2013, 18:40

Е.Димитров написа:Абре колега,аз принципно чукнах че няма да гласувам,но как точно реши че някой дето ще гласувал за бсп е комсомолец с червен байрак взел партиен куфар...

не е нужно точно потребителя на форума, цъкнал в анкетата да е притежателя на куфарчето, за да е пряко облагодетелстван от него. Това имах в предвид. Точно на теб съм сигурен, че са ти даже по-ясни схемите, за да се правиш на ударен и да се съмняваш в умствените ми възможности. Има доста мой набори по-големи социалистчета и от Г.Димитров.
Респект. :)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Мар 2013, 18:40

Демек народът отправи апел към държавата да сложи някакви пранги на тези дружества. Вместо това държавата реши да абдикира, явно безсилна или по-скоро липса на кураж, липса на топки или както и да го наречем все едно, просто в момента няма кой да изпълни исканията на когото и да било.

Предполагам си пропуснал, че нощната енергия поевтинява със 15% :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2013, 18:49

Ще се случи това, което народа очаква да се случи. Защото мислите намират отражение в действията. Предаде ли се протеста в мислите на хората ще се предаде и в действията и ще спрем да ходим. Средствата за масова информация и комуникация изиграха лоша роля, както и "анализите" на разни форумни разбирачи по които се подлъга тъпоумната маса.

Днес понеже покарах колело малко искам да попитам Бойко Строителя, кой строи тия велоалеи бре? Края на лятото ги направиха и вече са тоталка :kuku: Сори ама тва с гъза си да го направя ще е по-трайно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 18:52

acho.rs написа:Предполагам си пропуснал, че нощната енергия поевтинява със 15% :idea:

Предполагам си наясно, че това поевтиняване е само замазване на очите и реално нищо не значи. Като ме изкарат, че съм потребил 2-3 пъти повече от реално потребеното, кво ме греят некви 7-8 или 15%? Освен това има още няколко компонента, които участват в ценообразуването и които не поевтиняват. И за десерт това "поевтиняване" е само за 3 месеца - до 1-ви юни. :idea:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2013, 18:53

bum_bum написа:
Днес понеже покарах колело малко искам да попитам Бойко Строителя, кой строи тия велоалеи бре? Края на лятото ги направиха и вече са тоталка :kuku: Сори ама тва с гъза си да го направя ще е по-трайно.

гледах интервю с представител на местната власт в община Младост по повода и казаха,че понеже още са в гаранция, фирмата изпълнител ще ги отремонтира безплатно, предполагам това не те топли много, но " it's something" :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2013, 18:58

Тия бяха в Надежда ама явно е навсякъде така. Те още седмица след като ги боядисаха и се разцепиха мощно та ги заливаха с някакви смоли и станаха на гъз още пресни-пресни :mhihi:

Яд ме е, че цената гаранция е същата като в Германия да речем, а качеството...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 06 Мар 2013, 19:04

ineedmoney написа:
Е.Димитров написа:Абре колега,аз принципно чукнах че няма да гласувам,но как точно реши че някой дето ще гласувал за бсп е комсомолец с червен байрак взел партиен куфар...

не е нужно точно потребителя на форума, цъкнал в анкетата да е притежателя на куфарчето, за да е пряко облагодетелстван от него. Това имах в предвид. Точно на теб съм сигурен, че са ти даже по-ясни схемите, за да се правиш на ударен и да се съмняваш в умствените ми възможности. Има доста мой набори по-големи социалистчета и от Г.Димитров.
Респект. :)

и аз съм сигурен, че се облагодетелства по някакъв начин :) все разтяга някви локуми в тяхна защита

във фирмата дето работя с 50 души млади специалисти, няма 1 който да не плюе по станишев, бсп. не става въпрос за герб дали са велики, а че не са про-руско ориентирани, работи се с ЕС и има очеваден прогрес. фирмата ни е наела 30 души за 2г, а уж сме криза :dunno:

ама честно казано не ми пука какво се говори в нета, щот много хора не са учили, не са намерили с кво да се занимават и са се продали на бсп-то, после драскат глупости..
ама както станишката викаше "ще си ходите по други начини", с техните камъни по тяхната глава.. ще почнат да се спират фондове, доклади и прочие.. страх ги е от нашите роми, не че имат интерес :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2013, 19:30

Колега, не се обиждай ама след бестселъра "За ловеца и улова" по-добре не се опитвай да пишеш в теми като тая ;) Някак не се получават нещата.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 06 Мар 2013, 20:16

бъркаш се, много ми се получава* :) (в живота), имал съм смелостта да бъда честен, нямам угризения и спя с чиста съвест ;)

нямам вина, че повечето хора не могат да мислят извън кутията, затова такива като берлускони са едници, другите нанкат бебета и виждат света в черно и сиво

а във форума не ме бърка дали ми се получава или не, просто ви дразня, че ще ядете това което сте си посели (левите) :winky:

-грешка при редакцията
Последна промяна Johnnie1 на 06 Мар 2013, 20:39, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2004/330xd автомат
Мечтае да кара: bumer ...
Детайли за колата: ноо яка

Мнение от basko » 06 Мар 2013, 20:26

Ако беше учил и повечко граматика?! :mhihi:
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 07 Мар 2013, 0:13

Е.Димитров написа:Трябва да признаете че Борисов е прав когато каза че България е съставена от кофти материал ,цитирам по памет но значението е точно това,съставени сме си от кофти материал ,даже преди години един умен човек каза че в България най-добре става киселото мляко и предателите.
За какво говоря/пиша.
Значи,хората не са доволни от социалният си статус като цяло,говоря спрямо чисто икономичният си статус както и материалната база около нас,псува,не е доволен но пък и нищо не прави (примерно не плаща така много данъци,не пази чисто и тн) обаче примерно и не надига глас,трае си в кочинката,ден да дойде друг да мине,до такава степен е свикнал да го налагат,че когато за малко отпуснат въжето...започва да му липсва налагането и стриженето,а ако някой вземе да се надига ,започва да му обяснява колко е добре да бъде стриган че дори му предлага някакси да започне повече да прави нещо че да му расте вълната та да има повече за стригане...
Ето,в един момент започнаха протести и разбира се класическият български модел веднага изпъква,една част ,въпреки че са мизерници,започват да упрекват тези дето са недоволни задето не са доволни и им обясняват че трябва да са доволни в кочинката си,дори има такива калъфи че нарочват някой който не са съгласни за "Комунисти" ,"червени" и тн глупости...
Ето,даже сега веднага се търсят някакви интриги,кой какъв бил дето протестирал,бил незнам си какъв или пък самите протестиращи,самите те се разделиха на враждуващи лагери...
Та така,прав е Бойко,българите сме кофти материал,даже беше казал че българина е като куче,трябва да се държи изкъсо...и разбира се на някой им харесва да са нечии кучета ,да имат господар и да се държат изкъсо..

Добре де, хайде тогава да протестираме срещу ниските заплати, хайде да искаме по 2000 евро средна и пенсии по 700 евро, както е в Европа! Но не само пред държавата а и пред частните фирми, те също дават заплати. Хайде де, да не си мълчим като овце и кофти материал! Какво ще постигнем? Ще ги вземем ли? Ти нали си от хубав материали протестираш, хайде, давай, води ни да протестираме! Гарантирам че ще има много последователи!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Мар 2013, 0:24

CTORH написа:
acho.rs написа:Предполагам си пропуснал, че нощната енергия поевтинява със 15% :idea:

Предполагам си наясно, че това поевтиняване е само замазване на очите и реално нищо не значи. Като ме изкарат, че съм потребил 2-3 пъти повече от реално потребеното, кво ме греят некви 7-8 или 15%? Освен това има още няколко компонента, които участват в ценообразуването и които не поевтиняват. И за десерт това "поевтиняване" е само за 3 месеца - до 1-ви юни. :idea:

Той самия ток не ни е скъп като си гледам фактурите .. скупо ни е снабдяването с него ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 07 Мар 2013, 0:33

:lol: Ей тва ме разби! Залагайте кой ще спечели изборите, може и пари да се изкарат :mhihi:
http://frognews.bg/news_52215/Bukmeikar ... a_izborite
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2013, 0:49

За какво намаление говорят изобщо.. навсякъде казват някакви проценти. Процент от какво, от цената на тока, от преноса, превоза, достъпа..? Така като гледам купиха протестите на цена 1 стотинка на киловат. :banghead:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 07 Мар 2013, 0:50

просто тия дето организираха протестите си нямат и представа какво разрушиха

на 15-ти януари, мрежата която движи бизнеса в европа (и не само) Enterprise network, обяви България като една от най-бързо развиващите се икономики в европа.

http://www.enterpriseeuropeeast.org.uk/ ... newsid=604

за тия дето не знаят инглиш, казват че имаме (имахме) политическа стабилност, най-ниските данъци, образовано население и изключителна географска локация.. т.е освен месни инвестиции, ще се инвестира и в логистиката,тъй като морето е ключ към 120 млн потребители само в русия (те го казват)

тъкмо аха да дръпнем, имаше предвиден ръст за 2013, ама това комуниста не може да приеме че има някой по-кадърен от него, трябва да разруши :banghead: рибите се разбягаха вече

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата