щета - софия, плиска - вчера
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
щета - софия, плиска - вчера
Вчера жената закачила с колата едно паркирано БМВ и си тръгнала без да погледне нито номер - нито какво е направила. Опитвам се да й втълпя чуство за отговорност спрямо другите участници на пътя, но... Колата е била сива, паркирана зад пощата на Плиска около 22 часа. Моля ако някой се сети нека пише - ще му покрием щетата, ако ли не дано не я храни много. Без значение каква марка караш трябва да уважаваш останалите 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: щета - софия, плиска - вчера

Не са много хората, които биха постъпили така в подобна ситуация!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Случва се - аз лично съм чупил фар на паркирана кола,оставих си номера на бележка,обадиха ми се,писахме протокол и моята ГО покри щетите.
2 дена разправии, но така е справедливо
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Случва се - аз лично съм чупил фар на паркирана кола,оставих си номера на бележка,обадиха ми се,писахме протокол и моята ГО покри щетите.
да прав си, но вече я нямаше като минах рано сутринта

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Евалата колега, само дано някой недобросъвестен се появи като "потърпевш" и се възползва от неразбирането на жена ти, че то бели седани си има.......и различни модели..... Евала отново. 

gotti88 написа:Евалата колега, само дано някой недобросъвестен се появи като "потърпевш" и се възползва от неразбирането на жена ти, че то бели седани си има.......и различни модели..... Евала отново.
сив

8 мнения
• Страница 1 от 1