въпросче за кражби и т.н.
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
lowdriver написа:Escape и kam_tod, ако не ви прави впечатление, темата е достатъчно сериозна
и вашите мнения/подмятания въобще не са на място![]()
Усещайте се малко занапред!
1. Moeто мнение изобщо не е подмятане, просто ме кефи мацето
2. Точно защото не беше по темата сложих една табелка "OFF TOPIC" за да се вижда отдалече
3. Плс изтрий ми и двете мнения.
Оти да се косиш, като че ти мине
То и аз само снимки исках, ама...

То и аз само снимки исках, ама...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Не беше такъв въпроса, а за ДДС!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Гост
-
То става дума за всички налози към държавата, веченезнам какму се вика, ДДС ли, кциз ли, Мито ли. То темата беше повече да знаем как да се пазим,защото много от нас има които карат инвалидни коли или имат познати които живеят зад граница и идват сколите си на гости
Чегевара, сигуренли си, че са отменили това с ДДСто?
Чегевара, сигуренли си, че са отменили това с ДДСто?
Нема такова нещо - ДДС-то се плаща. Ако не искаш да го плащаш трябва да я вкараш на 'Временен внос', ама той май беше максимум 12 месеца и после трябва наново да я изкараш зад граница и пак да я вкараш. Като през цялото време си пердашиш със сини ХХ номера (кофти работа, щото привличаш апашите). ДДС няма да се плаща ако евентуално влезем в ЕС през 2007г., но това не е сигурно.
За случая при вкарване на инвалид си е ебало майката - трепериш инвалида да не снесе, щото както каза кака по-горе, тогава колата отива към наследниците му и те трябва да го платят (т.е. ти, ако не искаш да ти вземат колата).
Не съм сигурен как стои въпроса след изтичането на тези 2 ли бяха 3 ли бяха години, когато дедката има право да продаде кошницата, дали сделката беше ДДС-облагаема или не, не мога да се сетя.
Аз ако вкарвам кола - ебал съм го в инвалида, ще си й платя всичко, че иначе едно треперене, мани бегай...
За случая при вкарване на инвалид си е ебало майката - трепериш инвалида да не снесе, щото както каза кака по-горе, тогава колата отива към наследниците му и те трябва да го платят (т.е. ти, ако не искаш да ти вземат колата).
Не съм сигурен как стои въпроса след изтичането на тези 2 ли бяха 3 ли бяха години, когато дедката има право да продаде кошницата, дали сделката беше ДДС-облагаема или не, не мога да се сетя.
Аз ако вкарвам кола - ебал съм го в инвалида, ще си й платя всичко, че иначе едно треперене, мани бегай...
или облагаема с митото? за дедката става въпрос.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2