Планинско дрифт трасе
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Планинско дрифт трасе
Здравейте Колежки и Колеги, дайте предложения къде има хубаво планинско трасе за дрифт в България.
Търся нещо наподобяващо това трасе
Търся нещо наподобяващо това трасе

///M

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Планинско дрифт трасе
След като се увличаш по тези неща,що не участваш в подобно състезание,хем е обезопасено,хем и вълнуващо,щото като гледам и професионалистите как изпускат контрола...
Е.Димитров написа:След като се увличаш по тези неща,що не участваш в подобно състезание,хем е обезопасено,хем и вълнуващо,щото като гледам и професионалистите как изпускат контрола...
Данеби като са се родили и да съм плеснали печат на челото 'дрифт-про' ? И те с крака ходя и те с ръце се хранят.
Айде стига с тия морали, че половината дето пишат в тоя форум правят такива мармалади по пътищата пък после имат очи тук да упрекват 'колеги'.
Машинка, в тази тема са казали много добри трасета за такива карания: Цък
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Louis написа:Е.Димитров написа:След като се увличаш по тези неща,що не участваш в подобно състезание,хем е обезопасено,хем и вълнуващо,щото като гледам и професионалистите как изпускат контрола...
Данеби като са се родили и да съм плеснали печат на челото 'дрифт-про' ? И те с крака ходя и те с ръце се хранят.
Айде стига с тия морали, че половината дето пишат в тоя форум правят такива мармалади по пътищата пък после имат очи тук да упрекват 'колеги'.
Даже съм убеден че повече от половината тук не могат да карат по правилата за движение,но пък аз никъде не съм написал нещо моралистично,че да ми настръхваш така,просто ако направи някаква беля (не дай си Боже) да се държи като мъж и да понесе отговорност,пък и от височината на моите години и глупости дето съм правил съм стигнал до извода че не прави неща които после да седиш и да се молиш някакси времето да се върне на зад!
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Идеята на темата ми е да се покажат няколко добри места с комбинации от завой ....
Louis +1
например това

Louis +1
например това

///M

участъка Лакатник-Миланово, обратни завои бол- 6-7 километра, ама пътя е сравнително тесен...та ако не си сигурен в способностите си може да окосиш гората
има го на гугъл стриит вю, така че може да го минеш виртуално

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-

А на калояново може ли да се кара свободно срещу заплащане?
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
планинско с малко трафик - от Бузлуджа надолу посока Казанлък. Щото в другата(Шипка) няма да ти остане цяла кола. Трафик почти няма, завоите за почти обратни пътя е горе долу читав

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
zazomazo написа:участъка Лакатник-Миланово, обратни завои бол- 6-7 километра, ама пътя е сравнително тесен...та ако не си сигурен в способностите си може да окосиш гората![]()
Имам къща в Миланово и преди доста години на въпросната отсечка която е 8км се организираха състезания с коли но беше затворен пътя разбира се.. В България това е може би единствения път в стил планинска писта в Италия с добър асвалт и интересни завои.. Незнам дали знаете че на 3ти завои като спускаш към Лакатник е катастрофата с най-много жертви в България с автобус (мисля че загинаха 37-души) както и мои роднини..
Орасно е за нормално каране да не говорим за дрифт...
От бистрица към железница има мегдан но всеки си знае..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
boksioraE39 написа:zazomazo написа:От бистрица към железница има мегдан но всеки си знае..
Това и подбалканският път са най-добрите пътища за каране според мен, но лятото е пълно с мотористи, и неща докато съм легнал в завоя някой дето се учи да дрифти да ме отнесе...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:boksioraE39 написа:zazomazo написа:От бистрица към железница има мегдан но всеки си знае..
Това и подбалканският път са най-добрите пътища за каране според мен, но лятото е пълно с мотористи, и неща докато съм легнал в завоя някой дето се учи да дрифти да ме отнесе...
Именно,където има хубав асфалт почти винаги има и мотористи,моля ви не правете глупости да се правите на японци и да се мъчите да карате на необезопасени трасета! И без друго тази година ще има цял тоуге шампионат !
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Лятото минах по един уникално красив път с минимален трафик и чистно нов асфалт. Намира се от Дебръщица-яз.Батак....минава се и през едно летовище Св.Константин...но пътят е уникален
и накрая като видиш и самият язовир и просто е много приятно пътуване 

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Вчера пътувах точно Батак - Св. Константин и влязох в тази тема с идеята да напиша точно за това пътче - уникално е.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам на нормално мислещ човек как може изобщо да му мине през акъла да дрифти по обществен път. Дали ще се учи или ще е "про". Всичко става и никой не е длъжен утре да мре заради глупостта на някой неосъществен дрифт кинг. 

15 мнения
• Страница 1 от 1