Колеги ако може малко помощ за Iphone 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Колеги ако може малко помощ за Iphone 5

Мнение от Amitival » 07 Мар 2013, 19:24

Пиша тук колеги защото това е единсвения стойностен форум в Бг,обърнах се за помощ във форума на iphone те се правят на много знаещи,само тук за сега съм намерил помощ за каквто и да е.Така проблеми ми е следния направих си нова регистрация в itunes и сега телефона не иска да се коннектне с програмата стига до стъпка 3 почва 4 и ми дава ерор че имам 42 проблемнни файла а това са ми приложения който съм исталирал с друга регистация.....ако някой е имал такъв проблем и знае как да го оправя нека драсне ще съм много благодарен :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

master of the force
Аватар

Re: Колеги ако може малко помощ за Iphone 5

Мнение от alx » 07 Мар 2013, 19:52

Amitival написа:Пиша тук колеги защото това е единсвения стойностен форум в Бг,обърнах се за помощ във форума на iphone те се правят на много знаещи,само тук за сега съм намерил помощ за каквто и да е.Така проблеми ми е следния направих си нова регистрация в itunes и сега телефона не иска да се коннектне с програмата стига до стъпка 3 почва 4 и ми дава ерор че имам 42 проблемнни файла а това са ми приложения който съм исталирал с друга регистация.....ако някой е имал такъв проблем и знае как да го оправя нека драсне ще съм много благодарен :yes:

логни се със стария айтюнс акаунт, изтрии всички проблеми апликации, синхронизирай...

след това нулирай телефона и се опитай с новия акаунт да минеш началната регистрация
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 07 Мар 2013, 19:58

колега то трябва да изтрия всичко от телефона мен са ми толкова всички приложения 42 а стората регистация я ползваме 3 човека тя не е точно моя а на едно приятелче ....... старата ми 4-ка нямаше този проблем беше ток....но ще пробвам в краен случай това което ми каза
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Мар 2013, 20:31

приложенията са закачени за акаунта, не за телефона.

не можеш да минеш на нов акаунт и да "наследиш" приложенията на друг акаунт защото някои от тях може да са платени и новия ти акаунт не е този които ги е платил.

аз имах същия проблем щото всички в семейството ми бяхме на един акаунт но после ги разделихме и всички си загубиха приложенията и трябваше всичко на ново. ако има някакъв начин да се заобиколи това- аз не го знам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 08 Мар 2013, 0:59

alx написа:приложенията са закачени за акаунта, не за телефона.

не можеш да минеш на нов акаунт и да "наследиш" приложенията на друг акаунт защото някои от тях може да са платени и новия ти акаунт не е този които ги е платил.

аз имах същия проблем щото всички в семейството ми бяхме на един акаунт но после ги разделихме и всички си загубиха приложенията и трябваше всичко на ново. ако има някакъв начин да се заобиколи това- аз не го знам.

Да, много точно си го обяснил. И аз преди имах един акаунт и го ползваха да кажем още 5 човека, обаче в един момент става мешаница. За това е най добре всеки да си има негов личен акаунт и да си го ползва само за него. За приложенията е най добре и чисто да се изтеглят на ново с новия акаунт.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 08 Мар 2013, 1:14

Може да се "наследят" приложенията.. просто трябва да се синхронизира и да се ауторизират ПЛАТЕНИТЕ приложения с конкретния телефон и компютър ПРЕДИ да го затриеш.

Къв е смисъла да се прави таз простотия 1 акаунт и ххх различни потребителя ??? за 2 мин. си регистрираш безплатен акаунт и без да имаш кредитна карта ..просто явно е от мързел или незнание.
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

Назад към Извън Темата