Kaк се прави Burn-Out ?
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
			74 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E91 325d LCI
И аз да попитам някой опитвал ли сее да го направи това не6то със 318 тдс според мен няма да има сили4ки май

- Evgeni
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E91 325d LCI
Ееее да ви се похваля и аз успях да го направя най накрая само че намокро разбира се на сухо мисля че няма да има силички 
Ето и клипче кажете дали съм се справил
http://www.vbox7.com/play:41ca70f6

- |`oTuH
- ентусиаст
- 

- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Evgeni написа:Ееее да ви се похваля и аз успях да го направя най накрая само че намокро разбира се на сухо мисля че няма да има силички
еее луд ли сиииииииии супер е станало браво =)
мен ме е жал за новите гуми иначе мога да ви покажа старите на кво (не) мясат =)
а на цанков наистина не му се сваля клипчето...
4 8 15 16 23 42
		- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Evgeni написа:Ееее да ви се похваля и аз успях да го направя най накрая само че намокро разбира се на сухо мисля че няма да има силички
Е сега вече се ентусиазирах и аз да я пробвам и без друго задните са ми галоши

Ще помоля простия ако види темата да се изкаже по въпроса.
Видя ми се че добре го прав с 524тд на събора

Как става с дизелчето има ли някакви тънкости

Дрифта ми се вижда по лесен ,с ниска скорост разбира се но бърн аутаа ми е слабост изкам и аз

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Влади, от де я измъка тази тема, честно да си призная до сега не я бях чел, ама не тва ми е идеята   

Първия път когато отидих на Еко бях просто протребител на БМВ и познай кво ми се случва, показват ми клипче как Dedata прави бърнаут с 316-ката, при което аз им казвам това е невъзможно , а те (няма да цитирам имена) ми казват няма невъзможни неща, сега година по късно съм напълно убеден че са прави защото вече и аз мога всички тези магарий, не че не знаете де
 , а те (няма да цитирам имена) ми казват няма невъзможни неща, сега година по късно съм напълно убеден че са прави защото вече и аз мога всички тези магарий, не че не знаете де  

П.С. Така че аз ще ти кажа това което казаха на мен "Няма невъзможни неща, само сърце трябва "
 "

Първия път когато отидих на Еко бях просто протребител на БМВ и познай кво ми се случва, показват ми клипче как Dedata прави бърнаут с 316-ката, при което аз им казвам това е невъзможно
 , а те (няма да цитирам имена) ми казват няма невъзможни неща, сега година по късно съм напълно убеден че са прави защото вече и аз мога всички тези магарий, не че не знаете де

П.С. Така че аз ще ти кажа това което казаха на мен "Няма невъзможни неща, само сърце трябва
 "
 "Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ge_a написа:Влади, от де я измъка тази тема, честно да си призная до сега не я бях чел, ама не тва ми е идеята
Първия път когато отидих на Еко бях просто протребител на БМВ и познай кво ми се случва, показват ми клипче как Dedata прави бърнаут с 316-ката, при което аз им казвам това е невъзможно, а те (няма да цитирам имена) ми казват няма невъзможни неща, сега година по късно съм напълно убеден че са прави защото вече и аз мога всички тези магарий, не че не знаете де

П.С. Така че аз ще ти кажа това което казаха на мен "Няма невъзможни неща, само сърце трябва"
Вчера за първи път успях да я накарам да върти гуми почти на мято но беше мокро и имаше коли та ме фана страх
 и я пуснах дасе влачи на една страна после 2ра и така ма ефекта беше уникален
 и я пуснах дасе влачи на една страна после 2ра и така ма ефекта беше уникален  

всички които бяха около мене се дръпнаха и аз минах пръв на светофара(имаше нечовешко задръстване

- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

vld написа:Вчера за първи път успях да я накарам да върти гуми почти на мято но беше мокро и имаше коли та ме фана страхи я пуснах дасе влачи на една страна после 2ра и така ма ефекта беше уникален

всички които бяха около мене се дръпнаха и аз минах пръв на светофара(имаше нечовешко задръстване
Само гледай да не се пристрастиш, че действа малко като наркотик, все изкаш още и още, те по дейните ще подтвърдят думите ми

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Asterix
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е46 320Ci
ge_a e прав  и аз в началото .. я да пробвам ... я пак .. я пак я пак ... и от гуми с хубав грайфер станах със слик, че и на трета в ниски обороти с ниска скорост да ми върти в завоите
 и аз в началото .. я да пробвам ... я пак .. я пак я пак ... и от гуми с хубав грайфер станах със слик, че и на трета в ниски обороти с ниска скорост да ми върти в завоите  
Пристрастяващо е, но удоволствието е ... 

и аз в началото .. я да пробвам ... я пак .. я пак я пак ... и от гуми с хубав грайфер станах със слик, че и на трета в ниски обороти с ниска скорост да ми върти в завоите
Пристрастяващо е, но удоволствието е ...

- M30 FOREVER
- Потребител
- 

ge_a написа:Само гледай да не се пристрастиш, че действа малко като наркотик, все изкаш още и още, те по дейните ще подтвърдят думите ми

....Трудно Човек се удържа После да не Пуши на всеки сфетофар и по-често ти се чуват шумове около съединителя... и като смениш няколко 4ифта задни гуми почваш да се замисляш колко често да го правиш колко да държиш гумите запалени...

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

Явор написа:абе не е баш тъй
Верно, по зле е

Аз девет чифта задни гуми съсипах това лято

- vicho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ge_a написа:Явор написа:абе не е баш тъй
Верно, по зле е

С един съединител?!?!?
 уоу
 уоуYou said: "Time will change!" What if it changes you?
		- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

vicho написа:ge_a написа:Явор написа:абе не е баш тъй
Верно, по зле е

С един съединител?!?!?уоу
Че с един много ясно, що

Обаче скоро май ще сменям тампоните на задния мост почнаха лекинко да почукват

- ToHuTo
- Потребител
- 

- Кара: под налягане
Фаст енд Фюри -махалето дрифт   http://www.metacafe.com/watch/163511/bicycle_drift/
 http://www.metacafe.com/watch/163511/bicycle_drift/
			 http://www.metacafe.com/watch/163511/bicycle_drift/
 http://www.metacafe.com/watch/163511/bicycle_drift/Обичам боба,обичам хлеба, и обичам да е.а

74 мнения
			 • Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5