Препоръчаите ми маистор(ел.стъкла)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Препоръчаите ми маистор(ел.стъкла)

Мнение от zigo » 06 Мар 2013, 22:54

Първо не знам дали е за тук темата или за е36 форума но вече не знам какво да правя и към кого да се обърна. Колата е е36 купе, проблема ми е в механизма на шофьорската врата. Като отворя вратата стъклото се смъква доста около 3см, и като затворя се вдига и се чува едно пукане, а на затворен прозорец натисна ли копчето за вдигане на прозореца се чува един звук все едно някои блъска с чук по вратата :confused: . Преди малко повече от месец карах колата в така извесния сервиз Микрон - Доцев, и от тогава до сега някакси бяха закрепили положението нямаше ги тия шумове, само като се движеше стъклото нагоре на долу имаше пукане. И съм страшно недоволен от тия мошенници, за тази работа ми взеха 50лв. като даже и кората не сложиха като хората. Колеги помагаите че съм в безизходица, някои тук от форума ако може да помогне да каже какви парички ще струва :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Re: Препоръчаите ми маистор(ел.стъкла)

Мнение от vavilon » 08 Мар 2013, 14:40

Микрон не даваше ли 1г, гаранция?
Аз ходих два пъти но свършихме работа. Естественно вторият път за тяхна сметка.
Редно е да направиш рекламация, а не да се оплакваш на тоя или ония... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Мар 2013, 16:42

На мен ми дадоха 2 год. гаранция за механизма на Е46, не съм имал проблем, а оттогава мина повече време. Друг е въпросът дали проблема ти е само в механизма, защото купетата си имат драма със самите брави, а Микрон за това не могат да ти помогнат.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 08 Мар 2013, 20:35

Това ми беше първата мисъл да им закарам колата пак, но касовата белешка се беше съсипала
Изображение

Назад към Извън Темата