Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
ако може да вметна само.
във връзка с материала с който разполага България и накъде трябва да върви тя.
карайки си по един смотан индустиален булевард, сравнително натоварен, виждам един дядо да маха на преминаващите коли. но маха излезнал на платното. реших да спра, човека може да има проблем.
оказа се че се е загубил. човека се оплака че недовижда, бил тръгнал за някъде объркал автобуса и не знае къде е. 20 минути е махал на колите преди да спра аз. закарах го до дома му, който беше на някакви 2 километра.
това е обществото ни, няма кой да спре и да помогне на изпадналия в беда.
това трябва да променим, а за това политици и министри не са нужди. само желание
карайки си по един смотан индустиален булевард, сравнително натоварен, виждам един дядо да маха на преминаващите коли. но маха излезнал на платното. реших да спра, човека може да има проблем.
оказа се че се е загубил. човека се оплака че недовижда, бил тръгнал за някъде объркал автобуса и не знае къде е. 20 минути е махал на колите преди да спра аз. закарах го до дома му, който беше на някакви 2 километра.
това трябва да променим, а за това политици и министри не са нужди. само желание
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:ако може да вметна само.
Браво колега,толкова сме се овълчили че вече не знам на къде отиваме,как може такова отношение да имаме към възрастни хора акъла не ми го побира...
Още един път колега моите адмирации и уважения!

- Petrolhead
- Потребител
-
тъпото е че наистина аз самия се чувствам че съм направил ебааааси добрината. а реално това е нищо. даже не трябва да се споменава.
срам ме е от себе си, срам ме е от българите
срам ме е от себе си, срам ме е от българите
Petrolhead написа:ако може да вметна само.
браво. този дядо можеше да е баща ми. или бащата на някой друг тука. или просто... възрастен човек в безумна за осъзнаване от нас "младите" беда.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
евала за добрината, хич не е малка.
преди на едно колело имаше закъсала кола, която правеше дълго задръстване, спрях и направо излезнах с въжето да го дръпна.. отивам при шофьора, който беше дрогиран или пиян, изгледа ме накриво и ме напсува, после се закани че щял да ме бие
така че доста мръсна кръв има да изтече.. но светлата страна е, че нашата демокрация е стара колкото пъпчив тинейджър, ние сега се учим, през подобни кризи всички страни са минали. е не 1:1 с нашата, но всяка си има своя "чар", Гърция 2 семейства са я управлявали 50 години. и тука има хора дето правят млн на наш гръб и ще направят всички възможно да задържат статуквото.
ЕС не знам как може да задължи някой да инвестира някой тук, ако инвеститора пресметне че не е безопасно и рентабилно. те ни дават едни пари, които хич не са малко, а дали ще ги усвояваме или ще ги усвояват някои хора си е наш проблем. иначе ни приеха с ограничителни мерки, един вид да си ни "заплюят" като тяхна територия.
преди на едно колело имаше закъсала кола, която правеше дълго задръстване, спрях и направо излезнах с въжето да го дръпна.. отивам при шофьора, който беше дрогиран или пиян, изгледа ме накриво и ме напсува, после се закани че щял да ме бие

така че доста мръсна кръв има да изтече.. но светлата страна е, че нашата демокрация е стара колкото пъпчив тинейджър, ние сега се учим, през подобни кризи всички страни са минали. е не 1:1 с нашата, но всяка си има своя "чар", Гърция 2 семейства са я управлявали 50 години. и тука има хора дето правят млн на наш гръб и ще направят всички възможно да задържат статуквото.
ЕС не знам как може да задължи някой да инвестира някой тук, ако инвеститора пресметне че не е безопасно и рентабилно. те ни дават едни пари, които хич не са малко, а дали ще ги усвояваме или ще ги усвояват някои хора си е наш проблем. иначе ни приеха с ограничителни мерки, един вид да си ни "заплюят" като тяхна територия.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
drago_pavlov написа:Или казано по-друг начин, като нямаме достатъчно висок стандарт на живот, не трябваше да се присъединяваме към ЕС.

Знаеш ли във какво икономическо състояние са били страни като Испания, Португалия и Ирландия преди да се се присъединят към ЕС?
Отчайващо бедни са били

Точно с европейски пари са станали това, което са сега-да ,в момента няма толкова капитали и не е подходяща обстановката за подобни инвестиции и нас,но нашия проблем ( и бебетата знаят е )че:
-имахме изключителна ниска усвояемост на еврофондовете
-тези ,които се усвояваха се превръщаха/превръщат в банкови сметки, къщи и бентлита на политическата тиня и приближените им..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Koлега, най-искрени адмирации за това, което си направил
За съжаление процентът на тези, които са готови да помогнат или подадат ръка е под единица. Трябва всеки един да започне да мисли и действа като теб и нещата ще се променят основно. Дали ще стане това, не вярвам. Е поне до края на живота ми със сигурност, пък после вече ... Виж в другата тема, приемат за нещо нормално за побой над възрастен човек, и то не само един от колегите. Срамувам се от тях. Наричат пешеходците "овци" и т.н. Българите все се делиме, на сини, червени, христяни, мосюлмани, левскари, цесекари, столичани, провинциалисти, автомобилисти, пешеходци ... какви ли още не. Политиците съвсем целенасочено вървят по пътя РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ . Така най-лесно се отвлича вниманието от истинските проблеми. Една партия си създава на всеки избори "различен" опонент и все се бори с него. То не беше СДС, НДСВ, ГЕРБ, сега ще измислят и някакво друго име и все опоненти, завършили в Симеоново. Не става така. Всеки един човечец в тази държава трябва да излезе от черупката си така, че в България да се създаде истинско гражданско общество. Хората трябва да застанат един до друг и да си помагат и поддържат взимно. Само тогава има шанс за нещо.
Общество, в което е нормално да излезеш от колата и да удариш възрастен човек (част от овцете, които чакат трамвай), няма шанс за нищо.

Общество, в което е нормално да излезеш от колата и да удариш възрастен човек (част от овцете, които чакат трамвай), няма шанс за нищо.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Bogat-Beden написа:drago_pavlov написа:Или казано по-друг начин, като нямаме достатъчно висок стандарт на живот, не трябваше да се присъединяваме към ЕС.![]()
Знаеш ли във какво икономическо състояние са били страни като Испания, Португалия и Ирландия преди да се се присъединят към ЕС?
Отчайващо бедни са били![]()
Точно с европейски пари са станали това, което са сега-да ,в момента няма толкова капитали и не е подходяща обстановката за подобни инвестиции и нас,но нашия проблем ( и бебетата знаят е )че:
-имахме изключителна ниска усвояемост на еврофондовете
-тези ,които се усвояваха се превръщаха/превръщат в банкови сметки, къщи и бентлита на политическата тиня и приближените им..
това мога да го потвърдя от думите на испанец, университетски преподавател в Complutense, на около 60. Имах щастието да разговарям на дълго и широко с този човек на една вечеря у тях. Той ми каза че преди да влязат в ЕС ('86-та) Испания е създаден някакъв план на тогавашното ляво правителство за създаването на модерна инфраструктура от магистрали защото са имали почти изцяло само първокласни пътища. След като влизат в ЕС, успяват да усвоят толкова пари че до '92 имат вече 7000км магистрали. Сега гледам в уикипедия за 2006 г. пише че имат 14000 км. Не са имали спян нито един инфраструктурен проект, като са финансирали и с държавни пари (ама тва е щото са 60-тина млн хора). Идеята ми е че Испания от опашкар на европа и най-циганска и мързелива нация направи така, че около 10 години след влизането й в ЕС излезе от средновековието, стана една от големите икономики и дръпна половин милион българи там.
Много са ни дълбоки корените тук на корупция и шуробаджанащина преподавани в партийните школи повече от 40 години. Трябва просто някои хора да не са живи за да тръгнем напред. Както са казали когато са направили "чистата и свята" монархия в народна република - "Тая власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем".
Petrolhead написа:... срам ме е от българите
Даааа, и мен ме е срам... От коментари като тоя:
Johnnie1 написа:евала за добрината, хич не е малка....
Напротив, малка е. Толкова малка, че не си заслужава да се спомене. За щастие колегата е наясно, че просто е постъпил по правилният начин- човешки.
Въпросът е защо казвате "Браво" (туй "евала" хич не ме кефи) за нещо което трябва ВСЕКИ да свърши без да се замисли и за секунда

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-shengen-13301426
Баси, как се преебахме. След като изпуснахме заплатите от по 1000лв сега и това
С какъв акъл му поискахме оставката на такъв човек?
Баси, как се преебахме. След като изпуснахме заплатите от по 1000лв сега и това

не мисля че щяха да ни приемат, но със сигурност няма да ни искат с министри дето пикаят по фонтани и министър-председатели дето им отменят официални срещи.
станишев имам чувството че са го наели да унищожи бсп, Пъранов и Кадиев щяха да свършат мн повече работа, да не говорим колко по-тактични са в общуването.
станишев имам чувството че са го наели да унищожи бсп, Пъранов и Кадиев щяха да свършат мн повече работа, да не говорим колко по-тактични са в общуването.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-shengen-13301426
Баси, как се преебахме. След като изпуснахме заплатите от по 1000лв сега и товаС какъв акъл му поискахме оставката на такъв човек?
К'во к'во к'во кАза кво?
ББ не е казвал за 1000 лева, ама виж за шенген съм склонен да се съглася с него. Ей тва липсата на въглехидрати много кофти влияе върху позитивизма

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Те сигурно и на румънците заради Бойко им отказват шенгена. 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
CTORH написа:Те сигурно и на румънците заради Бойко им отказват шенгена.
Ще ти отговоря така, па ти се сещай: ТИ Q7ца карал ли си?

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Doberman_vas написа:К'во к'во к'во кАза кво?
ББ не е казвал за 1000 лева, ама виж за шенген съм склонен да се съглася с него. Ей тва липсата на въглехидрати много кофти влияе върху позитивизма
Ба, не е казал...http://btvnews.bg/bulgaria/politika/ostavkata-na-pravitelstvoto-6.html
Не е казал тозно 1000лв ама 50% са дори повече, ако гледаме средната.