Информация относно фирма?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Информация относно фирма?!?

Мнение от guns3 » 06 Мар 2013, 21:49

Здравейте колеги!!!!
Искам да ви питам за информация относно фирма провеждаща курсове за различни квалификации.Някой работил ли е с тази фирма,и какви са отзивите ви??? Защото ми трябва документ за една квалификация,и каквато и информация да търсих в интернет относно фирми провеждащи такива курсове,намирам единствено тази фирма в София.Мога ли да свърша качествена работа с тях,или са поредната пирамида???!
Фирмата се казва: Сдружение "ПАРТНЬОРИ - КС" http://www.cpopartners-ks.hit.bg/index.htm

Аватар

Re: Информация относно фирма?!?

Мнение от gotin2007 » 08 Мар 2013, 15:34

:nono:
Kroki: нема да мине номера

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Мар 2013, 17:04

gotin2007 написа:
guns3 написа:Здравейте колеги!!!!
Искам да ви питам за информация относно фирма провеждаща курсове за различни квалификации.Някой работил ли е с тази фирма,и какви са отзивите ви??? Защото ми трябва документ за една квалификация,и каквато и информация да търсих в интернет относно фирми провеждащи такива курсове,намирам единствено тази фирма в София.Мога ли да свърша качествена работа с тях,или са поредната пирамида???!
Фирмата се казва: Сдружение "ПАРТНЬОРИ - КС" http://www.cpopartners-ks.hit.bg/index.htm

...!

А ти дали не се регна само за да ги похвалиш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 08 Мар 2013, 17:25

е що делнахте човека?
дори и да се е регнал само за да похвали въпросната фирма с какво това нарушава правилата на форума? :dunno:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 08 Мар 2013, 17:29

т.17 от правилата на форума - Забранено е рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, аватари, подписи или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите на форума. Рекламата и спамът на лични съобщения също са забранени!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Назад към Извън Темата