Абе, пушачите...
Модератор: Общи модератори
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Най се кефя на гръцките Муфтакис 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
sleepwalker написа:Penchev написа:Никакви цигариАз даже никога не съм пробвал
![]()
![]()
и аз така
и аз

ТДС - Турбо Див Селянин
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Между другото - много ми е интересно, че различни характери мъже си падат не само по различни коли, жени, музики и други забавления, ами си падат и по различни БМВ-та! Направих една бърза асоциация в момента - господин Пенчев, а също и BMWALPINA си падат по луксозен шоколад и уиски, а в същото време и по Alpina BMW-та. Типични джентълмени, поне на пръв поглед
Други си падат по HARTGE, ACschnitzer и Hamman едновременно с хард рок, много бира и щуротии - те примерно са повече лудаци. Просто от ден на ден все повече ми харесва този форум (като изключим малоумните заяждания с модераторите и спама) и марката БМВ, все повече "потъвам" и се "поглъщам". Всяка модификация на марката е одухотворена (така ли се пише?) и носи идея в себе си, всеки модел на БМВ е готин по свой начин. Всяка фирма за тунинг на БМВ има своя философия и различни типове хора я следват. Подържайте добрия дух, приятели!
п.с. - За да не ме обвинят, че спаме - браточед ми пуши бяло Виктори
Е кви амфетамини бе, аз не съм некъф пропадляк, седя си по 10 часа на компа, излизам за 2-3 часа да пия една бира (вече капучино, че стана клинч) и пак цикля тук.

п.с. - За да не ме обвинят, че спаме - браточед ми пуши бяло Виктори

Е кви амфетамини бе, аз не съм некъф пропадляк, седя си по 10 часа на компа, излизам за 2-3 часа да пия една бира (вече капучино, че стана клинч) и пак цикля тук.

Последна промяна amd на 01 Сеп 2006, 1:17, променена общо 1 път
BMW only!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
amd написа:Между другото - много ми е интересно, че различни характери мъже си падат не само по различни коли, жени, музики и други забавления, ами си падат и по различни БМВ-та! Направих една бърза асоциация в момента - господин Пенчев, а също и BMWALPINA си падат по луксозен шоколад и уиски, а в същото време и по Alpina BMW-та. Типични джентълмени, поне на пръв погледДруги си падат по HARTGE, ACschnitzer и Hamman едновременно с хард рок, много бира и щуротии - те примерно са повече лудаци. Просто от ден на ден все повече ми харесва този форум (като изключим малоумните заяждания с модераторите и спама) и марката БМВ, все повече "потъвам" и се "поглъщам". Всяка модификация на марката е одухотворена (така ли се пише?) и носи идея в себе си, всеки модел на БМВ е готин по свой начин. Всяка фирма за тунинг на БМВ има своя философия и различни типове хора я следват. Подържайте добрия дух, приятели!
![]()
п.с. - За да не ме обвинят, че спаме - браточед ми пуши бяло Виктори![]()
говорехме за цигарите..не за амфетамините

иначе и аз съм към бялото виктори
- Azrail
- UFO Pilot
-
Брех, тука никой ли не пуши Парламент?
Парламент Екстра Лайтс ... по 2 кутии на ден гонят доктора от мен

Парламент Екстра Лайтс ... по 2 кутии на ден гонят доктора от мен

MORE BEER!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
XaMaB написа:Най се кефя на гръцките Муфтакис

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dopestar написа:XaMaB написа:Най се кефя на гръцките Муфтакис![]()
i az taka ama te nai trudno se spirat(sori ama se preeba flex typa)

ше ме убиете от смях ... и аз повечето време съм на тях и за това немога да ги откажа, питате ЖОРО

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Пушех 11 години по кутия, кутия и половина на ден секакви марки и преди 3 месеца ги спрях. Да ви кажа честно, открих дишането сутрин(нема гадни храчки, които като ги изплюеш отскачат), промени ми се дъха, вонята в колата изчезна и енергията е в пъти повече. Е верно, качих 5-6 кила
, ама да знаете колко е по-вкусно яденето, пък и пиеш 2 пъти повече
без да се напиваш. Както казаха и по-нагоре, по-добре 5 бири отколкото кутия конски фъшкии.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Сегашното ми дередже най ми допада - напивам се доста лесно и с малко матриал - което е яко, защото давам жълти стотинки и а мога да си позволя марков алкохол. Ако пиех по литър концентрат шях да се вътря с много пари
Друго си е да вкараш неколко бири и 100 грама твърдо и чао чао

BMW only!
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Bavarishe написа:sleepwalker написа:Penchev написа:Никакви цигариАз даже никога не съм пробвал
![]()
![]()
и аз така
и аз
И аз и аз и аз

Пък ако момиче ти мирише на цигари...

Е КЪДЕ Е ПРЕДИМСТВОТО

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Като не си пушил неможеш да кажеш къде е предимството много ясно!
Предимството е, че е яко. Плюс това няма нищо по-хубаво от цигара след като се нахраниш като прасе, т.е. да се прасиш.

Предимството е, че е яко. Плюс това няма нищо по-хубаво от цигара след като се нахраниш като прасе, т.е. да се прасиш.

You said: "Time will change!" What if it changes you?