Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от dan-dam » 12 Мар 2013, 11:37

jordanpar написа: ние нашите пари сами трябва да си ги изкарваме.

Тук няма как да не се съглася :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 12:01

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2013, 12:10

Ivo_Borisov написа:http://19min.bg/news/8/31090.html
http://dnes.dir.bg/news/sergey-stanishe ... a-11202876
http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF ... D0%B4-5462
Дадоха го под съд, ама как неговия съд да го осъди?!?!

Колкото осъдиха цветанов за разгласяване на срс та и там делата за обида :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 12:23

Ама нищо не казваш за тримата министри от кабинета Станишев, тяхното "престъпление" е по важно, май четеш само това което ти е удобно ;) А после ГЕРБ си мълчат, не не си мълчат, но няма кой да ги осъди предишните управляващи.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 12 Мар 2013, 13:15

И кво?
Все едно спорите за едни кypви,коя е спала с най-много мъже.Какво значение има точната бройка като те са такива????
Трябва ни нов бардак,за да видим поне дали имат нови номера за показване.
Всичко останало са временни тенденции.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2013, 13:31

Ivo_Borisov написа:Ама нищо не казваш за тримата министри от кабинета Станишев, тяхното "престъпление" е по важно, май четеш само това което ти е удобно ;) А после ГЕРБ си мълчат, не не си мълчат, но няма кой да ги осъди предишните управляващи.

Да де,няма кой да осъди предишните,както се заканиха в началото герб и взеха гласове заради тази си закана...
Абе я пораснете малко,борисов постоянно обвиняваше всички предишни,както и първанов,ама пък няколко пъти двамцата с първанката тет-а-тет ходеха на лов ,без да се разчува много...
Много ясно че ако искаше да направи това което каза в началото-нямаше да има никакви проблеми,просто не не стават така нещата като по приказките (както се оказа)
Ама блажени са вярващите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 14:04

Не знам какво повече да пиша. Просто много от вас колеги са настроени повече срещу Борисов, отколкото към предишните. Щом никой не написа нещо, най малко да каже ма....та им мръсна на предишните, значи са по симпатични и са работили здраво. Защото тука, сега, на тези избори, няма да решаваме дали да махаме Борисов, а дали да дойдат същите тези за които говоря по горе. И ако някой таи илюзии, че не е така или нещо ще се промени с управлението на народа, нещо не е в час. Кажете ми кой да дойде, кажете кой ще оправи държавата, защото всеки казва трябва да е така, но никой не предлага нищо конкретно. Знаем че трябва да се оправят нещата, но кой? Ето аз например казвам, че Борисов може, защото от всички досега е направил нещо. Хайде, застанете и вие и кажете кой според вас. Та като има нови избори след 4 години, да ви кажем - ние сгрешихме или вие, правилно посочихте и добре че ви послушахме, или добре че не ми послушахме... Кажете кой да бъде, защото без предложения, всеки говори колко разбира, ама и той не знае рецептата.
п.п. Много ми е интересно, къде по света, в развитите държави, управлява пряко народа. Някой знае ли? Германия ли, Франция ли, Русия ли, Китай ли, Америка ли?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 12 Мар 2013, 14:07

ами и вие сте големи мозъци , като сте решили да подкрепяте червените го направете като хората, а не да философствате по форумите.
хората ви изнасят информация доказана за млрд срещу тях, вие излизате със смешни доводи как сме били глупаци че избираме по-малкото зло..

като няма друг избор какво да правим? революционери ли да ставаме? станете вие, направете партия и ако сте качествени лидери може би ще привлечете достатъчно хора и ще биете герб, както те правят срещу комунистите от доста време насам. всичко друго са общи приказки.

масово хората искат да живеят като в подредените държави: Люксембург, Германия, Италия, Англия, Швеция, Финландия, не като в Русия (Русия не е Москва) .
избрали сме ЕС, а не БРИКС.. примерете се или не знам, отивайте в Москва.. такива като Гамизов и Сугарев тепърва ще излизат.. масово хората мразят про-руско ориентираните и Русия.. защо ли? не че и американски компании не ни го сложиха, но вътрешната ми информация е че ЕК почва разследване. Остава да почнат и Белене, усетиха се че няма да се оправим сами

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 12 Мар 2013, 14:21

Колко популистко и удобно.От къде ги научи тези фрази?
Народа хич не му трябва да управлява директно.Народа иска чисто и просто да е доволен-ама не само платил си сметките и наяден,има и по-горни стъпала на пирамидата на задоволеността.Мен не ми е целта на деня да хапна и да произведа поредното л@йно.Имам и по-висши цели,ако ша ма разбереш.
Кой за каквото е учил са казали старите хора,едни нека да си управляват,ама като има кажат че не стават да си ходят и да идват другите.А не десетилетия да се въртят едни и същи.
Та,народа не е доволен нито от Борисов,нито от предходните,нито от по-предходните,нито от по-по-предходните,ясно!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 14:28

Ако не предлагаш нищо или не разбираш нищо или само хейтваш. От кой тип си? Всички са недоволни, ама с магическа пръчка не става. Протестиращите искат пряко да управлява народа. Кое точно ми е популизма? Както виждаш говоря точно и ясно, без да увъртам. Ти каза ли нещо ясно, та да те разберат всички? Или дай типично по български да плюем като сме недоволни? Ти ако си имаш работа и си доволен, не те засяга политиката, защо пишеш тук? Или пък ако те засяга и разбираш, дай някакво предложение как да се оправят нещата! Това "аз знам, ама няма да ви кажа" е популизма :no:
п.п. Дали е недоволен народ, ще стане ясно на изборите, ама да ти кажа тези стотина хиляди протестиращи, не е народа!
Последна промяна Ivo_Borisov на 12 Мар 2013, 14:30, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2013, 14:30

Ivo_Borisov написа:Не знам какво повече да пиша. Просто много от вас колеги са настроени повече срещу Борисов, отколкото към предишните. ?

Е какво да съм настроен против предишните бе пич,предишните вече са предишни и съм бил ПРЕДИ настроен срещу тях и за това следващите станаха първи а предишните заминаха,какво повече да чопля предишните,те предишните за това станаха предишни.
Ама не,трябва само да се слушат оправдания какви били предишните,че за това ли избирам новите,да ми казват следващите години какви били преди тях и само оправдания,че и някой го захапват тоя рефрен и го повтарят и повтарят...
Абе,ако примерно имаш фирма и си имал работник дето не е работил добре,подпирал се е и с две думи е бил кофти работник какво правиш-избираш нов работник,той ти заявява (новият) че ще направи това и това и че е по-добър от предишният и в следващите моменти започва да се оправдава че предишният видиш ли направил това и това и се с нещо му пречил да си свърши работата..
Та ще приемеш ли тези оправдания или ще му покажеш пътя...Като те слушам,ще седнете заедно на една пейка със сегашният и ще почнете да плюете предишният,работата може да почака :mhihi:

към Johnnie1
кой биел комунистите не разбрах,герб ли?
хахаха
казвам ви аз че прости хора има много,разбира се не искам да обидя колегите,само казвам най-общо как някой се хваща на подобна тъпа риторика...
Последна промяна Е.Димитров на 12 Мар 2013, 14:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 14:32

Ако предишния е продал всичко на безценица, ако не е работил за "работодателя" си, ако е виновен за фалита на фирмата, сегашните ли са виновни? Срещу тях ли трябва да са насочени протестите?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2013, 14:37

Ivo_Borisov написа:Ако предишния е продал всичко на безценица, ако не е работил за "работодателя" си, ако е виновен за фалита на фирмата, сегашните ли са виновни? Срещу тях ли трябва да са насочени протестите?

Ох,моля те,ако предишният е направил това има съд ,сега ще почнеш да ми ревеш че видиш ли съда ги пускал и прочие детински глупости и някакво вайкане...
Просто няма какво да коментирам,пропагандата е нанесла такива щети на обществото и в частност в мисленето на някой хора,че надали нещо ще разбереш.
Мисли си там че трябва да имаш господар,аз не мога да те убедя че си равноправен и свободен гражданин :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Мар 2013, 14:47

Дадоха над милиард за цанков камък, над два млрд за дупката белене,Гамизов говори в интервюто за енергийната мафия...Ако това за теб е нищо,ако казваш че няма престъпление спрямо народа, значи вярно че си заслужаваме съдбата!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2013, 15:03

Ivo_Borisov написа:Дадоха над милиард за цанков камък, над два млрд за дупката белене,Гамизов говори в интервюто за енергийната мафия...Ако това за теб е нищо,ако казваш че няма престъпление спрямо народа, значи вярно че си заслужаваме съдбата!

за последно честно,очевидно не можеш сам да помислиш.
Пич,има СЪД за тая работа,след като е престъпление на СЪД и на там е ясно,какви гамизовци и никави такива глупости и четене на присъди от трибуни и площади,кой какво е дал и дали е законно или не законно-на съда се дава,има и арбитражен и международен и въобще всякакви съдилища-ТАМ се доказва което и да е било,а какво направиха сегашните 3 години-почесваха се,ако са искали-да са ги подвели там където трябва.
Аман ви казвам от някакво слабоумие... :banghead:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата