Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
jordanpar написа:Колко популистко и удобно.От къде ги научи тези фрази?
Народа хич не му трябва да управлява директно.Народа иска чисто и просто да е доволен-ама не само платил си сметките и наяден,има и по-горни стъпала на пирамидата на задоволеността.Мен не ми е целта на деня да хапна и да произведа поредното л@йно.Имам и по-висши цели,ако ша ма разбереш.
Кой за каквото е учил са казали старите хора,едни нека да си управляват,ама като има кажат че не стават да си ходят и да идват другите.А не десетилетия да се въртят едни и същи.
Та,народа не е доволен нито от Борисов,нито от предходните,нито от по-предходните,нито от по-по-предходните,ясно!!!!
какъв пополузъм? кое не е факт? като водиш дебат използвай аргументи, ако искаш да си убедителен а не да говориш общи приказки! аз да не живея за да ям и сера само бе ахахаха
факт е че запада е в пъти пъти пъти по-развит от Русия... факт е че хората искат развита държава и не виждат как ще стане със страна в пъти по-корумпирани от самите нас. Самите руснаците си признават че корупцията им е близко 65-75% с тях ли ще правим АЕЦ? що се отказаха да ни "съдят", май нещо фекалите почнаха да изплуват?
така наречените социолози, които винаги са били червени и на всички избори тръбяха че червените водят с много, сега 4-6 % разлика в полза на герб.. представи си, колко тия % са занижени

сега сме в периода на Германия преди няколко десетилетия, когато е имало 2 партии, в същият период се родиха всички зелени и сини.. сега е момента да се родят и при нас новите партии, ето лица като Гамизов почнаха да излизат

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е.Димитров написа:Ivo_Borisov написа:Дадоха над милиард за цанков камък, над два млрд за дупката белене,Гамизов говори в интервюто за енергийната мафия...Ако това за теб е нищо,ако казваш че няма престъпление спрямо народа, значи вярно че си заслужаваме съдбата!
за последно честно,очевидно не можеш сам да помислиш.
Пич,има СЪД за тая работа,след като е престъпление на СЪД и на там е ясно,какви гамизовци и никави такива глупости и четене на присъди от трибуни и площади,кой какво е дал и дали е законно или не законно-на съда се дава,има и арбитражен и международен и въобще всякакви съдилища-ТАМ се доказва което и да е било,а какво направиха сегашните 3 години-почесваха се,ако са искали-да са ги подвели там където трябва.
Аман ви казвам от някакво слабоумие...
Писах че е престъпление спрямо народа да ни заробват с няколко милиарда за вбъдеще.Може да не може да се докаже в съда,може да са си оправили така сделките че да са чисти.Сложи ръка на сърцето и кажи, харесват ли ти тези факти които ти написах!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ivo_Borisov написа:Е.Димитров написа:Ivo_Borisov написа:Дадоха над милиард за цанков камък, над два млрд за дупката белене,Гамизов говори в интервюто за енергийната мафия...Ако това за теб е нищо,ако казваш че няма престъпление спрямо народа, значи вярно че си заслужаваме съдбата!
за последно честно,очевидно не можеш сам да помислиш.
Пич,има СЪД за тая работа,след като е престъпление на СЪД и на там е ясно,какви гамизовци и никави такива глупости и четене на присъди от трибуни и площади,кой какво е дал и дали е законно или не законно-на съда се дава,има и арбитражен и международен и въобще всякакви съдилища-ТАМ се доказва което и да е било,а какво направиха сегашните 3 години-почесваха се,ако са искали-да са ги подвели там където трябва.
Аман ви казвам от някакво слабоумие...
Писах че е престъпление спрямо народа да ни заробват с няколко милиарда за вбъдеще.Може да не може да се докаже в съда,може да са си оправили така сделките че да са чисти.Сложи ръка на сърцето и кажи, харесват ли ти тези факти които ти написах!
Не разбира се,въпреки че цанков камък ще си е там и след 80 години и ще произвежда ток само от водата,но останалото е повече от ясно че си е 1000% далавера на тогавашните управляващи ,което прави сегашните още по-виновни,защото обещаха и нищо не направиха по този въпрос,което мен ме кара да си мисля че са съучастници.
Ти сега сложи ръка на сърцето и кажи как се прави път 3 километра за 60 милиона ,как се продават 34% последни дялове в печеливши компании в енергетиката за без пари и как с това се слага кръст на демонополизирането на енергийният сектор ,абе има много примери.
Та мисълта ми е-и тея не са верните хора,същите са като предишните,след време ще излезат такива данни за сегашните че само с език ще цъкаме колко са били нахални...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
http://dnes.dir.bg/news/okolovrasten-pa ... a-11835815
Това намерих за тези 3 км път. Нека всеки прочете статията и намери нещо нередно. Все пак строителството трябва да продължи 22 месеца, явно не е просто 3 километра път. Не казвам че може да няма далавера, просто аз не я виждам, ако знаеш нещо пиши, ще ми е интересно да го науча!
А за другото, честно нищо не намирам, дай повече инфо за тези 34 % и какво точно е продала държавата! Виж ние как даваме линкове кое как е
Аз не казвам че тези са китки за мирисане, но в сравнение с предишните....
Това намерих за тези 3 км път. Нека всеки прочете статията и намери нещо нередно. Все пак строителството трябва да продължи 22 месеца, явно не е просто 3 километра път. Не казвам че може да няма далавера, просто аз не я виждам, ако знаеш нещо пиши, ще ми е интересно да го науча!
А за другото, честно нищо не намирам, дай повече инфо за тези 34 % и какво точно е продала държавата! Виж ние как даваме линкове кое как е

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:http://dnes.dir.bg/news/okolovrasten-pat-parva-kopka-11835815
А за другото, честно нищо не намирам, дай повече инфо за тези 34 % и какво точно е продала държавата! Виж ние как даваме линкове кое как е![]()
http://dartsnews.bg/News/33723
познай кой е купувача,едни пичове от Варна
ето ти новината за 3 те километра път за около 60 милиона или без парите за отчуждаване 12 милиона=48 милиона делено на 3=16 милиона на километър!!!
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/08/2 ... oto.166663
след приказките че "магистралите са за народа"-прието е решение ,2015 година същите тези магистрали да се дадат на концесия и да влезнат ТОЛ такси в едно с винетните стикери-толкова за магистралите!
Пък за "Зала Арена Армеец" какво стана,Борисов си стисна ръцете с шефа на "Главбулгарстрой" да направят залата по-евтина,защото щели да работят без печалба,на финала залата излиза с няколко милиона по-скъпа,направена е малко по-малка,в нея няма да могат да се провеждат някой състезания заради намаления размер (как става това не ми е ясно) ,обаче пък вече "Главбулгарстрой" правят вече доста обекти поръчани от държавата

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
За тази продажба на акции на ЧЕЗ, разбирам че проблема е че държавата е решила да продава. Защо е така не знам, но разбирам че са продали на добра цена, все пак няма нищо скрито покрито, всичко е прозрачно. Даже всеки който иска е можел да си купи акции.
За тези 3 километра, ще се строи мост, кръстовище на 3 нива и още две по малки съоръжения, поне така пише. Не го знам точно къде е това, отдавна не съм минавал от там.
А за магистралите, мисля че няма да ги отдадът ей така без нищо. Все трябва да има някаква полза за държавата. Но е хубаво да ги има, било то и платени.
Виж, аз не казвам че герб са светци, имат си трески за дялане, имат си кусури, има си и корупция.
Но да погледнем реално, какво ще се случи на изборите. Добре, герб няма да ги избираме, не стават. Тогава остават другите партии и гражданското движение, което ще се кандидатира за изборите, пак с партия. Кой според теб ще вземе властта? Дали ще е по добре да са гражданите, в които се съмнявам че ще постигнат успех в управлението, по скоро ще стане като при царя-всеки ще си оправя живота. Или пък да имаме нова тройна коалиция с участието на Доган, Станишев и Кунева. Това са опциите, просто не виждам друго развитие. Всеки да си направи сметка кое ще е по добре.
За тези 3 километра, ще се строи мост, кръстовище на 3 нива и още две по малки съоръжения, поне така пише. Не го знам точно къде е това, отдавна не съм минавал от там.
А за магистралите, мисля че няма да ги отдадът ей така без нищо. Все трябва да има някаква полза за държавата. Но е хубаво да ги има, било то и платени.
Виж, аз не казвам че герб са светци, имат си трески за дялане, имат си кусури, има си и корупция.
Но да погледнем реално, какво ще се случи на изборите. Добре, герб няма да ги избираме, не стават. Тогава остават другите партии и гражданското движение, което ще се кандидатира за изборите, пак с партия. Кой според теб ще вземе властта? Дали ще е по добре да са гражданите, в които се съмнявам че ще постигнат успех в управлението, по скоро ще стане като при царя-всеки ще си оправя живота. Или пък да имаме нова тройна коалиция с участието на Доган, Станишев и Кунева. Това са опциите, просто не виждам друго развитие. Всеки да си направи сметка кое ще е по добре.

димитров кажи ми каква ти е мисита?
изписа се достатъчно, почна да се повтаряш с тол такси, нищо че сме в центъра м/ж изтока и запада и ще се правят доста пари от преминаващите. на всички им стана ясно че магистралите се правят главно с пари на ес.. (които бяха спрени при предишните) просто си кажи каква ти е мисията? ако целта ти е да убедиш, че тези са като предишните то няма как да стане. няма как бялото да стане черно, толкова, кауза пердута, погледни всички статистики и анкети. предложи какво да се направи, стига си въртял една и съща плоча, ще пишеш глупости и хората ще ти ги опровергават.. не сме комунизъм да ни промиват мозъците и да си мълчим.
хората не ги интересуват колко лоши са тези, няма по-добри от тях, те са единствените партньори на ЕС, period.

хората не ги интересуват колко лоши са тези, няма по-добри от тях, те са единствените партньори на ЕС, period.
Последна промяна Johnnie1 на 12 Мар 2013, 18:16, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа::shock:![]()
Роман Василев?!?!?!?!
Що,светен ми се вижда,умен човек,това дето чета като визитка за него.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Видях само името, ако е оня Роман ..
(сега го дадоха, някакъв друг е. явно съвпадение в името)
Иначе всеки един е от кириза, кой бивш зам, кой съветник, кой от кариерата.. верно беше тва за новия бардак със стари к**ва.
(сега го дадоха, някакъв друг е. явно съвпадение в името)
Иначе всеки един е от кириза, кой бивш зам, кой съветник, кой от кариерата.. верно беше тва за новия бардак със стари к**ва.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
по думите на президента новия премиер "е тръгнал от нулата"/
Не знам, това че баща ти е бил посланник в САЩ през 60-те години, дето са пращали най-големите шпиони на ДС, ако се брои за нула в България, начи аз почвам от минус безкрайност

Не знам, това че баща ти е бил посланник в САЩ през 60-те години, дето са пращали най-големите шпиони на ДС, ако се брои за нула в България, начи аз почвам от минус безкрайност

премиер, който чете от листче.. и президент.. като не могат да говорят, чий го дирят там.
плевнелиев като беше министър беше много сладкодумен, после нещо парата му дойде в повече.
плевнелиев като беше министър беше много сладкодумен, после нещо парата му дойде в повече.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да не говорим пък за бомбата която хвърли Сидеров като инфо за новия премиер.Ако е вярно,а всичко е въпрос на търсене в гугъл,то много лошо за него и президента.
Абе......нямам думи,кенефа е пълен.
Марин Райков още 2009 беше спряган от Бойко като заместник на Румяна Желева,както тогава теоретично се беше сформирало правителството.Демек Бат ви Бойко отново е шушнал на Плевнелийката какво правителство да гради,пхахаха.
Бай дъ уей,ето намерих го:
Марин Райков е роден през 1960 година във Вашингтон, САЩ. Професионалната му кариера в Министерството на външните работи започва в отдел „Страни от Югоизточна Европа". Първи секретар е в българското посолство в Белград (1992-1995), после постоянен представител на България в Съвета на Европа в Страсбург, зам.-министър на външните работи (1998-2001). След това е посланик на България във Франция.
Да припомним, че когато Марин Райков се готвеше да наследи Стефан Тафров в посолството ни в Париж, френските власти дълго не одобряваха кандидатурата му и бавиха почти година дипломатическата му виза.
Причина за бавенето беше шпионският скандал, в който е намесено името на бащата Райков - Райко Николов. През 1998 година списание "Експрес" писа, че още през 50-те години Николов е вербувал Шарл Ерню, който впоследствие става министър на отбраната на Франция.
Париж се опасяваше от силна обществена реакция срещу назначаването на Марин Райков за посланик. Френското издание твърдеше, че Райко Николов е вербувал французи да работят не само за българското външно разузнаване, но и за КГБ, докато е бил дипломат в Париж в периода 1950-1960 година.
Името на Марин Райков се свързва и с възможно най-големия гаф на външната министърка Надежда Михайлова, в правителството на Иван Костов - това, че външното ни министерство проспа ареста на българските медици в Либия в началото на февруари 1999 година. Когато случаят се разчу, премиерът и лидер на СДС дори допусна, че те са виновни.
В публикации по-късно се твърдеше, че през февруари 2001-ва Марин Райков доверява на Русия, че смъртните присъди ще бъдат наложени на българските медици само броени дни преди парламентарните избори в България и поискал мощно съдействие от Москва, защото било публична тайна, че Кадафи козирува и изпълнява заповедите на Кремъл.
Като ресорен заместник-министър за Балканите Марин Райков забърка правителството на Костов и в няколко дипломатически скандала със съседните страни - Турция, Сърбия и Македония. Белград директно го обвини, че прокарва руски интереси на Балканите
Абе......нямам думи,кенефа е пълен.
Марин Райков още 2009 беше спряган от Бойко като заместник на Румяна Желева,както тогава теоретично се беше сформирало правителството.Демек Бат ви Бойко отново е шушнал на Плевнелийката какво правителство да гради,пхахаха.
Бай дъ уей,ето намерих го:
Марин Райков е роден през 1960 година във Вашингтон, САЩ. Професионалната му кариера в Министерството на външните работи започва в отдел „Страни от Югоизточна Европа". Първи секретар е в българското посолство в Белград (1992-1995), после постоянен представител на България в Съвета на Европа в Страсбург, зам.-министър на външните работи (1998-2001). След това е посланик на България във Франция.
Да припомним, че когато Марин Райков се готвеше да наследи Стефан Тафров в посолството ни в Париж, френските власти дълго не одобряваха кандидатурата му и бавиха почти година дипломатическата му виза.
Причина за бавенето беше шпионският скандал, в който е намесено името на бащата Райков - Райко Николов. През 1998 година списание "Експрес" писа, че още през 50-те години Николов е вербувал Шарл Ерню, който впоследствие става министър на отбраната на Франция.
Париж се опасяваше от силна обществена реакция срещу назначаването на Марин Райков за посланик. Френското издание твърдеше, че Райко Николов е вербувал французи да работят не само за българското външно разузнаване, но и за КГБ, докато е бил дипломат в Париж в периода 1950-1960 година.
Името на Марин Райков се свързва и с възможно най-големия гаф на външната министърка Надежда Михайлова, в правителството на Иван Костов - това, че външното ни министерство проспа ареста на българските медици в Либия в началото на февруари 1999 година. Когато случаят се разчу, премиерът и лидер на СДС дори допусна, че те са виновни.
В публикации по-късно се твърдеше, че през февруари 2001-ва Марин Райков доверява на Русия, че смъртните присъди ще бъдат наложени на българските медици само броени дни преди парламентарните избори в България и поискал мощно съдействие от Москва, защото било публична тайна, че Кадафи козирува и изпълнява заповедите на Кремъл.
Като ресорен заместник-министър за Балканите Марин Райков забърка правителството на Костов и в няколко дипломатически скандала със съседните страни - Турция, Сърбия и Македония. Белград директно го обвини, че прокарва руски интереси на Балканите
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
За акциите на държавното участие в ЕРПтата, няма грам незаконно..листнати са на борсата на реална цена за момента и са дадени 300 млн...който е еимал ги е взел.
Двамцата защитници на Румен Овчаров...... един от главните герои в законите, енергийните...кой вкара топлинното счетоводство, без грам инвестиция..смучат милиони....
Румбата е бившият партиен секретар на Енергопроект, през 90години се създава една фирма Риск Инженеринг...без грам инвестиция в момента смучат милиони, като доставчик към АЕЦа...
Кой се вмести пак на входа на тръбата на Булгаргаз, пак без грам инвестиция и смуче милиони...
Има още колкото искате пак, без грам инвестиция...
Сега по въпроса за съда.....Тоя същя Румен Овчаров, с поставено лице с фирма с капитал 5000 лв, печели проучвателна концесия за нефт и газ в дълбоки води ( почти цялото южно черноморие )...борбата беше, законна със съд и т.н.....3 години ...най-накрая се отне тая концесия....
Двамцата защитници на Румен Овчаров...... един от главните герои в законите, енергийните...кой вкара топлинното счетоводство, без грам инвестиция..смучат милиони....
Румбата е бившият партиен секретар на Енергопроект, през 90години се създава една фирма Риск Инженеринг...без грам инвестиция в момента смучат милиони, като доставчик към АЕЦа...
Кой се вмести пак на входа на тръбата на Булгаргаз, пак без грам инвестиция и смуче милиони...
Има още колкото искате пак, без грам инвестиция...
Сега по въпроса за съда.....Тоя същя Румен Овчаров, с поставено лице с фирма с капитал 5000 лв, печели проучвателна концесия за нефт и газ в дълбоки води ( почти цялото южно черноморие )...борбата беше, законна със съд и т.н.....3 години ...най-накрая се отне тая концесия....