Въпрос за технически преглед
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
лайнари... за съжаление има и такива
а на тебе да не ти дреме, да не бъдем като тях и всичко ще е ок

а на тебе да не ти дреме, да не бъдем като тях и всичко ще е ок

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Още един въпрос ми изникна. Вчера минах технически преглед, а днес си смених номерата. В талончето за прегледа обаче ми пише стария номер и не го съобразих. Дали ще е проблем? Към гражданската ще ми дадат един добавък какъв ми е бил стария и какъв новия номер. Дали той ще ми върши работа като доказателство.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Иво написа:Още един въпрос ми изникна. Вчера минах технически преглед, а днес си смених номерата. В талончето за прегледа обаче ми пише стария номер и не го съобразих. Дали ще е проблем? Към гражданската ще ми дадат един добавък какъв ми е бил стария и какъв новия номер. Дали той ще ми върши работа като доказателство.
За да ти важи прегледа трябва да носиш копие от стария талон
- Иво
- шПерко
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Момчета, да не отварям нова тема ,ма вчера през ноща ме спряха на разклона за Св.Константин със страхотно купе Е36 на временни номера и щяха да ми напишат акт,че нямало техн.преглед
въпроса ми е, колата не инава ли на техн.преглед след като се регистрира и се поставят нормалните номера
Добре,че собственичката скочи да се разправя и това в комбинация с спиращия дъха поглед,фейс и какво ли още не
ме спаси от кофти акт
Георги Пенчев

Добре,че собственичката скочи да се разправя и това в комбинация с спиращия дъха поглед,фейс и какво ли още не

Георги Пенчев
- Turboman
- ентусиаст
-
Penchev написа:Момчета, да не отварям нова тема ,ма вчера през ноща ме спряха на разклона за Св.Константин със страхотно купе Е36 на временни номера и щяха да ми напишат акт,че нямало техн.прегледвъпроса ми е, колата не инава ли на техн.преглед след като се регистрира и се поставят нормалните номера
![]()
Добре,че собственичката скочи да се разправя и това в комбинация с спиращия дъха поглед,фейс и какво ли още неме спаси от кофти акт
![]()
Георги Пенчев
Щом си с цоловите номера трябва да имаш документ за валиден технически преглед от суответната държава от която си купил колата(примерно TUV) и сключена застраховка гражданска отговорност за БГ
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
И те наште грамотни МиЛиЦиОнЕрИ разбират от TUV
за тях това е автокъща от дето си взел колата.... най-вероятно са искали нашия си тех. преглед макар, че нямат право... тои се дава при регистрацията ... просто момчетата не са знаели не им се сърдете това е си им е професия 

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Иво написа:Браво, и сега като нямам
И аз имах същия проблем с една от колите ама с гражданската(бях забравил да ида за добавък).Много заяжданици,простотии и след малко проверки те пускат няма проблеми,обаче аз си мисля че като минеш КАТ то не ти ли се води като нов технически преглед или е само като колата е нов внос

- Иво
- шПерко
-
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
Иво написа:Не те разбрах!?
Ми мисля че като минаваш КАТ и процедурата на каналите ти се води като технически преглед(поне така е за новите коли)и до колкото си спомням важеше за пререгистрираните също.Заедно с новия талон(малък и голям) мисля че се получаваше едно талонче същото като на техническия прегле само че не пише"Годишен Технически Преглед",а "Начален Технически Преглед" или първоначален или нещо такова беше,ама може да е само за колите които са за първа регистрация.Може да се бъркам

- Иво
- шПерко
-
- Turboman
- ентусиаст
-
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
Turboman написа:Тоя от КАТ не ти върши работа,тои не е "годишен"
Може аз да съм се объркал от тия дето са нов внос,щото тоя дето е от КАТ първата година си караш с него.Моя може да е грешката

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Penchev написа:Момчета, да не отварям нова тема ,ма вчера през ноща ме спряха на разклона за Св.Константин със страхотно купе Е36 на временни номера и щяха да ми напишат акт,че нямало техн.прегледвъпроса ми е, колата не инава ли на техн.преглед след като се регистрира и се поставят нормалните номера
![]()
Добре,че собственичката скочи да се разправя и това в комбинация с спиращия дъха поглед,фейс и какво ли още неме спаси от кофти акт
![]()
Георги Пенчев
никой не се досети с кой си бил, да знаеш:) просто колкото и да се напъвам не мога да се сетя, аджи бе чие е тва купе и коя тая собственичка:)
п.с.: на времето имаше една темичка с много благозвучен топик: " баваааааааарка бе братлеееееееееее ":Р:)

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3