Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
не бе,мислех че всички искаме едно по-различно статукво.А не същия тертип,само че в по-различен политически цвят.Къде е разликата тогава между сегашните и предишните,между сегашния президент и предишния?само кръгът от хора,чиито интереси се обслужват май,а?
А народа кога ще усети благата на ''демокрацията''?
С този начин на мислене си заслужавате и съдбата на управлявани.И разберете най-после,че не е важно единици доволни да се изказват за дадени властващи,а да няма оплакващи се.
Искам да обясните на роднините на поредния самозапалил се как всичко е ОК и че няма причини да се стига до такива крайности.
А народа кога ще усети благата на ''демокрацията''?
С този начин на мислене си заслужавате и съдбата на управлявани.И разберете най-после,че не е важно единици доволни да се изказват за дадени властващи,а да няма оплакващи се.
Искам да обясните на роднините на поредния самозапалил се как всичко е ОК и че няма причини да се стига до такива крайности.
ми дай алтернатива тогава...щото иначе изказването ти е като на хейтър
от сега наличните кой според теб е добрия избор?
от сега наличните кой според теб е добрия избор?

- jordanpar
-
-
Вържете 240 магаренца на банките в парламента,хранете ги и ги поете редовно и гласувайте за тях.Достатъчно е новия месия да ви каже че той стои зад тях.Разлика в работата на народното събрание няма да има,повярвайте ми.Просто такава е народопсихологията ''дай ми за кого да гласувам''.Ами гласувай за себе си бе.
ясно....
просто си хейтиш...
нямаш ясна идея кой може да се справи, ама не искаш да са досегашните...
ей такова овче мислене има масово българина и точно такова овче мислене издига на мода всеки новопоявил се, дето обещава, че ще ни оправи за 800 дни /примерно/...и точно хора с подобно мислене ще се изтърчат на предстоящите избори и ще гласуват за Кунева
просто си хейтиш...
нямаш ясна идея кой може да се справи, ама не искаш да са досегашните...
ей такова овче мислене има масово българина и точно такова овче мислене издига на мода всеки новопоявил се, дето обещава, че ще ни оправи за 800 дни /примерно/...и точно хора с подобно мислене ще се изтърчат на предстоящите избори и ще гласуват за Кунева

- jordanpar
-
-
А ти като гласуваш нехейтърски за ГЕРБ,какво очакваш?
Опиши ми картинката която виждаш в следващите 4 години под тяхно ръководство,за да убедиш такива като мен,които не виждат в нито една активна политическа фигура човек,който да ги убеди да гласуват за неговата формация,та да ни убедиш че те са ''наще хора''.!!!Спечели ме като симпатизант,но без да ми се отваряш и без да ме квалифицираш като червен,син,пембян или л@йнян.
Опиши ми картинката която виждаш в следващите 4 години под тяхно ръководство,за да убедиш такива като мен,които не виждат в нито една активна политическа фигура човек,който да ги убеди да гласуват за неговата формация,та да ни убедиш че те са ''наще хора''.!!!Спечели ме като симпатизант,но без да ми се отваряш и без да ме квалифицираш като червен,син,пембян или л@йнян.
не мога да съм ти полезен-имам лични причини да подкрепям ГЕРБ 

- jordanpar
-
-
Добре,ако не ти някой друг техен подръжник.Като наистина съм сериозен.Моля,опишете ми как вие виждате идните 4 години ,за да реша кой е по-верния избор.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
jordanpar написа:Добре,ако не ти някой друг техен подръжник.Като наистина съм сериозен.Моля,опишете ми как вие виждате идните 4 години ,за да реша кой е по-верния избор.
Аз гласувах на предните избори за тях,ще гласувам и на тези пак
Причините ги дъвкахме дотук на всяка страница.. по няколко пъти..
Следващите 4ри години -трудно е да се предскаже,но и досегашната линия е все нещо-като няма дъжд и росата помага, -да ,точно дотам сме докарани и на толкова малко да се радваме..
Това ,за което съм съгласен с теб,че въпреки че нямат (поне не директен) контрол върху съдебната власт,можеше поне сериозни обвинения да внесат в прокуратурата и да проведат мащабни разследвания за ла,,рщината на тройната коалиция, Костов, Лостов и другата сган.
И да ,не направиха нищо подобно- и да ,огромен минус за това..
И наистина не мога да си обясня защо,подозренията са ясни,но

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
///Maximalniq написа:Само аз ли съм на мнение, че това служебно правителство ще върши по-добра работа от всички останали досега... Браво на Плевнелиев за изборите му.
Аз съм приятно изненадана, някак на пръв поглед нещата изглеждат, сякаш са се събрали хората работа да вършат, свежари са.
jordanpar написа:Добре,ако не ти някой друг техен подръжник.Като наистина съм сериозен.Моля,опишете ми как вие виждате идните 4 години ,за да реша кой е по-верния избор.
Каквото и да напишем, ти ще го отхвърлиш.. не искам да те определям като никакъв, но е факт, че мрежата на бсп е огромна, много хора се въртят покрай герговци и други подобни.. Колкото повече лижеш задници вътре, толкова повече се издигаш, имам роднини там, канили са ме... скарах се с първият ми братовчед и част от роднините ми доживот. Ама не съжалявам, те са необразовани, гледат каква далавера да направят, изобщо идеалният пример за болшивици, ама видяхме какво направиха, дори Костадин Чакъров си признава за загубеният век.
и пред хората стоят 2 избора, единият е да изберат същите болшивци дето ни държат под вода от 44-та насам или да изберем прогреса. виж хората в служебният кабинет, в кабинета на герб, повечето със западни дипломи, има хора от сорбоната, харвард, млади специалисти, доказали са сред обществото тук или на запад.. да правят грешки и ще правят, по цял свят ги правят.. но в крайна сметка тия дето ни управляваха до 2009 направиха държавата пълен Кенеф! затова нямат право да говорят и ако не се го разбрали през 2009-та, то 2013 ще им е бъде фаталната и ще го разберат

новите също ще бъдат смазани от гласа на народа ако кривнат, всеки жъне каквото е посял, бсп-то да се сърди само на себе си.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е, няма как който и да е да осъди предишните престъпници:
"ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯ - в сила от 22.04.2009 г.
Чл. 1. (1) Амнистират се, като се освобождават от наказателна отговорност и от последиците на осъждането, лицата, които до 1 юли 2008 г. са извършили престъпления по непредпазливост, за които по закон се предвижда лишаване от свобода до 5 години или друго по-леко наказание.
Целият закон е от 4 члена, като най-важен е чл. 1. Приет е малко преди края на мандата на Тройната коалиция и оневинява и всички преди тях, извършили тежки престъпления "по непредпазливост"... Дори за тези, за които е доказана вина, а не "непредпазливост", вероятно вече е изтекла давността...
Висшите съдии от КС отказаха да отменят закона . Основните мотиви на КС бяха, че подобен закон е в правомощията на парламента, който може да преценява кога, колко и в какъв обем амнистия да гласува, както и за какви деяния да я приложи. "За "Белене" защо няма задържани?"! (Николай Кокинов - ръководител на Софийската градска прокуратура - б.а.)? " Дори да се скъсаме от работа и всичко да извадим, накрая ще излезем със заключение, че поради закона за амнистията те няма да могат да бъдат осъдени"
Този закон , защитава грабителите в парламента! Защо мислите бяха оправдани от съда Масларова и другите ?
п.п. Герб още септември 2009 г искат да отменят закона, но без шанс за успех:
http://www.segabg.com/article.php?id=00 ... ectionid=2
Прокуратурата: Законът за амнистията прекратява важни дела
http://www.segabg.com/article.php?sid=2 ... 0040000202
Едва ли има някой от предишния парламент, който да не е гласувал ЗА този закон, така се амнистират всички. Затова за мен алтернативата е ББ и герб, защото не искам в парламента да влизат реабилитирани по закон, неосъдени престъпници. А сегашните са безгрешни спрямо всички предишни.
А ако някой смята че има други кадърни, знаещи и можещи за които да гласуваме, нека каже, може пък да подкрепим тях!
"ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯ - в сила от 22.04.2009 г.
Чл. 1. (1) Амнистират се, като се освобождават от наказателна отговорност и от последиците на осъждането, лицата, които до 1 юли 2008 г. са извършили престъпления по непредпазливост, за които по закон се предвижда лишаване от свобода до 5 години или друго по-леко наказание.
Целият закон е от 4 члена, като най-важен е чл. 1. Приет е малко преди края на мандата на Тройната коалиция и оневинява и всички преди тях, извършили тежки престъпления "по непредпазливост"... Дори за тези, за които е доказана вина, а не "непредпазливост", вероятно вече е изтекла давността...
Висшите съдии от КС отказаха да отменят закона . Основните мотиви на КС бяха, че подобен закон е в правомощията на парламента, който може да преценява кога, колко и в какъв обем амнистия да гласува, както и за какви деяния да я приложи. "За "Белене" защо няма задържани?"! (Николай Кокинов - ръководител на Софийската градска прокуратура - б.а.)? " Дори да се скъсаме от работа и всичко да извадим, накрая ще излезем със заключение, че поради закона за амнистията те няма да могат да бъдат осъдени"
Този закон , защитава грабителите в парламента! Защо мислите бяха оправдани от съда Масларова и другите ?
п.п. Герб още септември 2009 г искат да отменят закона, но без шанс за успех:
http://www.segabg.com/article.php?id=00 ... ectionid=2
Прокуратурата: Законът за амнистията прекратява важни дела
http://www.segabg.com/article.php?sid=2 ... 0040000202
Едва ли има някой от предишния парламент, който да не е гласувал ЗА този закон, така се амнистират всички. Затова за мен алтернативата е ББ и герб, защото не искам в парламента да влизат реабилитирани по закон, неосъдени престъпници. А сегашните са безгрешни спрямо всички предишни.
А ако някой смята че има други кадърни, знаещи и можещи за които да гласуваме, нека каже, може пък да подкрепим тях!

- Bogat-Beden
-
-
Ехехехе,многомилионни кражби и злоупотреби и нарушаване на закони за обществени поръчки ,заменки и един милион други и нямало как да ги разследват и дадат на прокуратура/съд за престъпления "по непредпазливост"
наивно е колега- като искаш да направиш нещо-търсиш начини, като не искаш-се оправдаваш,нали
наивно е колега- като искаш да направиш нещо-търсиш начини, като не искаш-се оправдаваш,нали

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Е добре де колега, ти прочете ли за какво става въпрос? Как да осъдиш някой, като има закон според който, не могат се съдят виновни за престъпления за които се полага наказание до 5 години затвор. То това са всички престъпления по непредпазливост 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Bogat-Beden написа:Аз гласувах на предните избори за тях,ще гласувам и на тези пак
То едно добиче да вземеш - там дето помни, че са го маризили с копралята, втори път не отива, ама българина ....

Аз на предните избори не гласувах, ама на следващите ще гласувам - а за Евророма, я за Светльо Витков,или Бирената партия само не и за страхливата мутра, дето се изсухли като пръдня от гащи след метеж, който само той видя

Никой не мое ма връне на селу!
- Bogat-Beden
-
-
Ivo_Borisov написа:Е добре де колега, ти прочете ли за какво става въпрос? Как да осъдиш някой, като има закон според който, не могат се съдят виновни за престъпления за които се полага наказание до 5 години затвор. То това са всички престъпления по непредпазливост
Нали ти публикува писмото на Сугарев до Цацаров..
как ти се връзва тамописаното със
престъпления за които се полага наказание до 5 години затвор. То това са всички престъпления по непредпазливост
И да, прочетох внимателно