Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Petrolhead написа:bum_bum написа:Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
Малко трудна задача при положение, че ако ваще не са били с тези и онези шанса са добро образование и развитие силно намалява ама все могат да се намерят едни 100-200 такива човека вярвам.
значи за никой
Аз все още вярвам, че от 8 милиона може да се намерят едни двеста човека честни, сериозни, некомпрометирани, умни и каквито и други качества да се изискват. Ако ги няма, сори. Който и да дойде все ще си го заслужаваме, щото тогава не сме народ.
bum_bum написа:Petrolhead написа:bum_bum написа:Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
Малко трудна задача при положение, че ако ваще не са били с тези и онези шанса са добро образование и развитие силно намалява ама все могат да се намерят едни 100-200 такива човека вярвам.
значи за никой
Аз все още вярвам, че от 8 милиона може да се намерят едни двеста човека честни, сериозни, некомпрометирани, умни и каквито и други качества да се изискват. Ако ги няма, сори. Който и да дойде все ще си го заслужаваме, щото тогава не сме народ.
Блажени са вярващите. Разбира се че ще се намерят едни 200 честни човека, но едни 200 хиляди други ще направят всичко възможно тия 200 да бъдят смачкани и окепазени. Преди години чух една фраза която ми направи силно впечатление по повод участие в политиката - "Престъпно честен"
- Petrolhead
- Потребител
-
bla bla bla
конкретно за кой ще гласуваш след 2 месеца?
всичките тези локуми които разтягат в тази тема 5-6 човека не водят до нищо конкретно.
70 страници лайна хвърляни в различни посоки.
всичките тези локуми които разтягат в тази тема 5-6 човека не водят до нищо конкретно.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
За никоя партия.Колкото по-ниска активност на изборите,толкова по ясен знак за Европа,че в България има проблеми и то много.Защото стигнахме до там да берем срама да се надяваме че отвън ще забележат нередностите у нас.За мен бе унизително оправдания у нас по делото "САПАРД" Людмил Стойков,да бъде осъден задочно в Страсбург ,а съдията по делото у нас веднага след това беше повишен и участва в реформите в съдебната власт у нас.Ето за такава помия говоря у нас.
Мен ме интересува областния ми управител и кмета да са ОК.Ето--темата за Бургас,хората чета масово са доволни и хич не ги интересува кой е в София командващ парада.И аз мен това е важно-града който ще си избера за живеене да ми харесва развитието му.
И без това целия мандат на последните мина в прософийска политика.То не беше фрази за тяхното метро,за това как строим магистралата софиянци да могат по-бързо да стигат до морето,за ''Арена Армеец'' каква чудна зала имали вече столичани.......и какво ли още не.
Мерси,важното е областите в провинциата и те да вървят напред.В народното събрание който иска да влиза,аз лично желая още по-голяма автономност на отделните области,защото така и обикновения данъкоплатец по-близо ще бъде до тези които пряко го управляват и това е.Искам общините да си пазят всички данъчни налози само за себе си,голяма част от ДДС на стоки похарчени в дадена община да си остава у нея,а не централизирано всичко да отива за бюджета контролиран от парламента в София,да не може една община заради лош мениджмънт да си прехвърля боклук на друга.
Това ми трябва на мен,областна административна независимост.Това е оправията за мен,когато кмет,общински съветници са сред обществото което управляват и то е наясно че те са преките виновници или ''герои'' и може по всяко време да им поиска сметка пред прозорците на общината со кротце,со благо или со кютек.Както съдията в един футболен мач на ''Д'' група между две села внимава как свири мача,че да не го изнесат него на носилка.
Мен ме интересува областния ми управител и кмета да са ОК.Ето--темата за Бургас,хората чета масово са доволни и хич не ги интересува кой е в София командващ парада.И аз мен това е важно-града който ще си избера за живеене да ми харесва развитието му.
И без това целия мандат на последните мина в прософийска политика.То не беше фрази за тяхното метро,за това как строим магистралата софиянци да могат по-бързо да стигат до морето,за ''Арена Армеец'' каква чудна зала имали вече столичани.......и какво ли още не.
Мерси,важното е областите в провинциата и те да вървят напред.В народното събрание който иска да влиза,аз лично желая още по-голяма автономност на отделните области,защото така и обикновения данъкоплатец по-близо ще бъде до тези които пряко го управляват и това е.Искам общините да си пазят всички данъчни налози само за себе си,голяма част от ДДС на стоки похарчени в дадена община да си остава у нея,а не централизирано всичко да отива за бюджета контролиран от парламента в София,да не може една община заради лош мениджмънт да си прехвърля боклук на друга.
Това ми трябва на мен,областна административна независимост.Това е оправията за мен,когато кмет,общински съветници са сред обществото което управляват и то е наясно че те са преките виновници или ''герои'' и може по всяко време да им поиска сметка пред прозорците на общината со кротце,со благо или со кютек.Както съдията в един футболен мач на ''Д'' група между две села внимава как свири мача,че да не го изнесат него на носилка.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Petrolhead написа:bla bla bla
Много си прав......

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
jordanpar написа:За никоя партия.Колкото по-ниска активност на изборите,толкова по ясен знак за Европа,че в България има проблеми и то много.
От тук нататък какво да ти четем мненията. Очевидно си задклавиатурен хейтър и това е!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Petrolhead написа:bla bla bla
Аз вече казах. Ще отида до секцията за да не каже някой после, че не гласувам щото ме мързи да отида до там и на чудесната луксозна бюлетина (която както се разбра щяла да струва скромните 8лв, все пак безкрайно скромна цена за това съвременно произведение на изкуството от най-висококачествени материали и мастила) ще нарисувам един голям КUР!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Doberman_vas написа:jordanpar написа:За никоя партия.Колкото по-ниска активност на изборите,толкова по ясен знак за Европа,че в България има проблеми и то много.
От тук нататък какво да ти четем мненията. Очевидно си задклавиатурен хейтър и това е!
Лек ден и на теб.
- Petrolhead
- Потребител
-
да обобщим
1. bum bum - не гласува/ рисува кур на бюлетината/
2. jordanpar - не гласува/ протестира за пред Европа/
3..
..
очаквам и другите активно пишещи да споделят
3..
..
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:да обобщим
3..
..
а ти какво ?
протестират дръжки, ако го вярвате значи сте балъци 
мненията на йорданпар изобщо не ги чета
Ако бяха толкова "независими" и нямащи интерес към предишните нямаше да изписват км с постове. Всеки който си гледа бизнеса/развитието, не би гласувал за човек с образование "Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина".. И за всички други дето ни докараха до тук, да не говорим кви ги е вършил баща му на тоя.
Изобщо не ма карайте да сядам и да напиша 10 пъти по-дълго обобщаване от на колега ацер за тройната, че ще ми трябва цял ден.. ама и без да обобщавам хората виждат огромната разлика. Друг общ приятел от Англия каза че ако бсп/дпс/кунева направят коалиция ще си продаде бизнеса и ще прати всички пари на протестиращите да бутнат правителството. Аман от пиявици в това общество, тия ако си мислят че разграбването ще им продължи повече от 20г много са сбъркали.. тези крадат (както по цял свят), предишните разграбват, това е разликата която всички хора отчитат.

мненията на йорданпар изобщо не ги чета
Ако бяха толкова "независими" и нямащи интерес към предишните нямаше да изписват км с постове. Всеки който си гледа бизнеса/развитието, не би гласувал за човек с образование "Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина".. И за всички други дето ни докараха до тук, да не говорим кви ги е вършил баща му на тоя.
Изобщо не ма карайте да сядам и да напиша 10 пъти по-дълго обобщаване от на колега ацер за тройната, че ще ми трябва цял ден.. ама и без да обобщавам хората виждат огромната разлика. Друг общ приятел от Англия каза че ако бсп/дпс/кунева направят коалиция ще си продаде бизнеса и ще прати всички пари на протестиращите да бутнат правителството. Аман от пиявици в това общество, тия ако си мислят че разграбването ще им продължи повече от 20г много са сбъркали.. тези крадат (както по цял свят), предишните разграбват, това е разликата която всички хора отчитат.
- Petrolhead
- Потребител
-
Petrolhead написа:да обобщим
3. petrolhead - не гласува, не е българин/ но би гласувал за ГЕРБ/
..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:Petrolhead написа:да обобщим
3. petrolhead - не гласува, не е българин/ но би гласувал за ГЕРБ/
..
Не си българин,има в предвид че не си гражданин на България ли колега?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bum_bum написа:Petrolhead написа:bla bla bla
Аз вече казах. Ще отида до секцията за да не каже някой после, че не гласувам щото ме мързи да отида до там и на чудесната луксозна бюлетина (която както се разбра щяла да струва скромните 8лв, все пак безкрайно скромна цена за това съвременно произведение на изкуството от най-висококачествени материали и мастила) ще нарисувам един голям КUР!
8 лв. струва една бюлетина

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Е.Димитров написа:А това пък не е много разрешено
здравните вноски са само за здраве,но ги ползват за попълване на фискалният резерв.
те здравните вноски ги дават и за изплащане на пенсии. После ме питате що няма здравеопазване. Общо взето ситуацията е такава, че каквото изкара държавата за месец от работещите, отиват за пенсии.
Само че има един вид пенсии дето ги получават поне половин милион българи на между 45 и 60 години, които са около 2 минимални заплати, а не като 200-те лева на баба ми работила 40 години. На тия бивши "военни" пенсионирани по на 35 години с обещетение 15 заплати, играли карти по цял ден в поделението, които не са свършили работа за 2 стотинки цял живот кой ще им направи ревизия? Ако тези пенсии бъдат спрени, защото са незаслужени, знаете ли как изведнъж ще се променят нещата

bum_bum написа:Никой от досегашните, никой свързан с тях, никой бил в ДС, никой чиито родители са били..
естествено че има и сигурно са не повече от колкото казваш, само че никой няма да ги пусне там. По-скоро ще ти теглят 2 куршума или ще ти намерят по-лесно сметката. Как да избереш човек който го няма в изборната листа?
Последна промяна ineedmoney на 14 Мар 2013, 16:30, променена общо 1 път