Отново измама...четете за да не се опарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Отново измама...четете за да не се опарите

Мнение от drago_pavlov » 14 Мар 2013, 16:40

BMWACSCHNITZER написа:Аз още си го пускам по пързалката и тоя явно ми вярва,ся ми иска да му пратя 330$ по western union и се чуд как да го метна. :mhihi: Най много ме изкефи тва че брат му получил телефона :lol: :lol: ше му пожелая с здраве да си го ползва !!!

Измисли си някакъв код, който уж е от western union и му го прати като смс, за да може като му кажат че е грешен да ти звънне - после се ебавай с него по-телефона половин час опитвайки се да му продиктуваш кода. Или му изпрати $0,01 и му кажи реалния код :mhihi:

Кодовете имат следния формат 123-456-7890 - само цифри.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 14 Мар 2013, 19:37

Да,аз доста пъти съм работил с western union и знам как се процедира,иначе и аз си мислих да му пратя един лев и да му дам истинския код и като си получи кафенцето да са чуди кво става. :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 14 Мар 2013, 21:40

BMW Power ACM написа:А преди години имаше някакви имейли с това, че ти пише еди коя си за помощ. Тя е затворник еди къде си, но баща и е президент, цар, крал или каквото си изберете там на някоя държава, но е свален от поста. Та тя има завещани някакви много големи суми пари и ви предлага да вземете процент от тях след като разбира се помогнете там с нещо. Трябваше май да си правите данните и някаква сметка, на която да преведат парите. :mhihi: Може и да бъркам леко точните детайли, но нещо такова беше. Някой дали е разбирал в крайна сметка с тези мейли каква е измамата? Търговия с лични данни, карат те да превеждаш някакви пари за помощ или какво?

То на теб е смешно, но на мен имейли ли не пращаха, какво ли не и най култовотто беше когато ми пратиха писмо в пощенската кутия, с трите ми имена и всичко :banghead: :ranting: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 15 Мар 2013, 0:00

Krasimir19 написа:
BMW Power ACM написа:А преди години имаше някакви имейли с това, че ти пише еди коя си за помощ. Тя е затворник еди къде си, но баща и е президент, цар, крал или каквото си изберете там на някоя държава, но е свален от поста. Та тя има завещани някакви много големи суми пари и ви предлага да вземете процент от тях след като разбира се помогнете там с нещо. Трябваше май да си правите данните и някаква сметка, на която да преведат парите. :mhihi: Може и да бъркам леко точните детайли, но нещо такова беше. Някой дали е разбирал в крайна сметка с тези мейли каква е измамата? Търговия с лични данни, карат те да превеждаш някакви пари за помощ или какво?

То на теб е смешно, но на мен имейли ли не пращаха, какво ли не и най култовотто беше когато ми пратиха писмо в пощенската кутия, с трите ми имена и всичко :banghead: :ranting: :bang:

Я разясни че ми стана интересно ако не е проблем :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 16 Мар 2013, 18:30

BMWACSCHNITZER написа:
Krasimir19 написа:

Я разясни че ми стана интересно ако не е проблем :mhihi:

Ами, в началото беше имейл в койтя някаква там ми се обясняваше че баща й бил петролен магнат но бил убит и той и завещал милионите си. Искаха да помогна да се измъкне оттам да дойде в бялата страна...че и снимки бяха качили на някакво момиче. А по пощата, адресираха писмото до мен и като го отворих отново имаше снимка, само че на някакъв мъж. А в писмото пишеше че баща му бил главен генерал ли, президент ли не помня вече че ме били избрали сред няколко души да внеса някаква сума и да отидем там аз и някакви други “печеливши“ и да видим който бил останел последен “печеливш" щял да наследи милионите и поста на баща му....абе глупости отвсякъде. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата