три неща които истински харесвате и три, които не...
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
новия ни администратор, тип пияница е задал доста плуващо тази тема. можеше да я конкретизираш поне малко. Освен това ясно е, че всички харесват пички, пачки и бегачки;)
то няма да има две различни мнения в тази тема:) скоро ще стане като сладур.ком:) в инфото на всеки пише: " кефа се на яките партита и готините коли, мразя лицемерието и лъжата ":Р:)
то няма да има две различни мнения в тази тема:) скоро ще стане като сладур.ком:) в инфото на всеки пише: " кефа се на яките партита и готините коли, мразя лицемерието и лъжата ":Р:)

След отговора на Елиана се чувствам малко повече малоумен от обикновено
)
Нещо супер трайно в моите разбирания за света е обичта ми към колите по дефолт, в частност някои модели на баварската марка. Но пък се иска харесване значи тва не важи.
Са харесвам едно момиче от пловдив ма нямам пари за екскурзия та шси остана с харесването... още 2..
Харесвам свободата.. да я имам.. и хубавата храна
Не харесвам тия новите мергели.. не харесвам когато някой не може да лъже и се опитва да ме лъже иначе когато го прави изкусно е интересно.. първите 5 минути съм некакси ядосан но като направя преглед на ситуацията ми е весело, че някой е успял да ме изиграе по оригинален начин
) никак не ми допадат боклуците но определено без тях не може

Нещо супер трайно в моите разбирания за света е обичта ми към колите по дефолт, в частност някои модели на баварската марка. Но пък се иска харесване значи тва не важи.
Са харесвам едно момиче от пловдив ма нямам пари за екскурзия та шси остана с харесването... още 2..
Харесвам свободата.. да я имам.. и хубавата храна

Не харесвам тия новите мергели.. не харесвам когато някой не може да лъже и се опитва да ме лъже иначе когато го прави изкусно е интересно.. първите 5 минути съм некакси ядосан но като направя преглед на ситуацията ми е весело, че някой е успял да ме изиграе по оригинален начин

what a helluva ride
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Engi написа:новия ни администратор, тип пияница е задал доста плуващо тази тема. можеше да я конкретизираш поне малко. Освен това ясно е, че всички харесват пички, пачки и бегачки;)
Откакто се хранихме вчера на ЕКО май си решил не само Войков да потдържаш във форма,а Engi?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
добре няма да се повтаряме
да бъда независим, истинските неща, разнообразието (което отчасти обеснява защо харесвам колите и тази марка по-специално)...
не харесвам лъскавите опаковки, простотията и липсата на въображение...

да бъда независим, истинските неща, разнообразието (което отчасти обеснява защо харесвам колите и тази марка по-специално)...
не харесвам лъскавите опаковки, простотията и липсата на въображение...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Engi написа:новия ни администратор, тип пияница е задал доста плуващо тази тема. можеше да я конкретизираш поне малко. Освен това ясно е, че всички харесват пички, пачки и бегачки;)
Идеята беше да избегнем тези най-комерсиалните неща, но наистина не знаех как да го формулирам

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз ще си затрая
може би по-късно ще отговоря 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Харесвам:
Приятелката ми (за всичко, с което ме дарява
), истинските ми приятели, които са винаги до мен и ме подкрепят във всичко, гурме културата
(Хаарно ядене и пиене
)
Мразя:
Някой да се фука с нещо, което не е негово
, някой да ми се прави на туз и да ме гледа пренебрежително, само защото има повече пари от мен, а всъщност да е най-големия селянин на света
, и на последно място - мразя да ме лъжат за каквото и да било 
Приятелката ми (за всичко, с което ме дарява

Мразя:
Някой да се фука с нещо, което не е негово

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3