Щети по Е39 от силен вятър
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Щети по Е39 от силен вятър
Здравейте колеги , след отвратителния вятър в Габровско колата ми беше паркирана в централна градска част от където ламарина и тухла са изхвърчели от покрива на дискотека. Сега съм малко възмотен , че от застрахователната компания където е ГО вдигат ръце и казват , че такива щети покрива само автокаско. Не знам към кой да се обърна за някакво възмездие. Моля ако ви се е случвало да дадете идея какво да правя и някой дали ще покрие щетите по колата ми.
Ето и снимки:

П.п. Пуснал съм тема в купува продава , че купувам калник и капак същия цвят и без драскотини.
(ЛС , 0895468567 , 0878322267 )
Ето и снимки:

П.п. Пуснал съм тема в купува продава , че купувам калник и капак същия цвят и без драскотини.
(ЛС , 0895468567 , 0878322267 )
Последна промяна bohcho на 15 Мар 2013, 16:21, променена общо 2 пъти
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: Оръганен вятър в Габровско и последствия
Моля те, оправи си заглавието, наистина....
Иначе отиди в общината и там питай, по принцип в такива случай може да се спретне дело за лоша поддръжка от страна на дискотеката, но е трудно и бавно, а и иска пари. Прецени си дали си струва усилията, най-добре се консултирай с познат юрист, ако имаш такъв.
Иначе отиди в общината и там питай, по принцип в такива случай може да се спретне дело за лоша поддръжка от страна на дискотеката, но е трудно и бавно, а и иска пари. Прецени си дали си струва усилията, най-добре се консултирай с познат юрист, ако имаш такъв.
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
Съжалявам колега, прочетете си общите условия по ГО. Въпроса Ви е неуместен. Отговорност може да потърсите само от разликата в атмосферното налягане на север и на юг от Стара Планина.
П.С. Възмездие е съвсем друга дума, и ще е трудно да търсиш такова от вятъра
.
Оправи моля те и заглавието, че в една дума толкова правописни грешки, чак аз съм възмОтен
П.С. Възмездие е съвсем друга дума, и ще е трудно да търсиш такова от вятъра

Оправи моля те и заглавието, че в една дума толкова правописни грешки, чак аз съм възмОтен

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Като оставим правописа на страна,застраховка гражданска отговорност се сключва за да обезщетява материално пострадалите по вина на водача лица, както и техните превозни средства.Тоест тя е в полза на трети лица.Малко е нагло да се пита въобще дали трябва да покрива такива щети като описаните при такива обстоятелства.Има си каско за целта.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bohcho написа:.....Не знам към кой да се обърна за някакво възмездие....
Към учителя ти по бълг. език...то бива, бива, ама..."оръганен"

Много неприятно наистина и аз мога да се разпиша в темата с пръснато предно стъкло + изкривен шибидах от паднала настилка, от покрив на блок 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
тоя вятър верно е оръгал колите...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
не се занимавай. преди 2 години пак в Габрово на моята падна мазилка от едно от общежитията. Поразучих малко за обезщетение от общината и ми обясниха, че автомобила ми е нямал право да паркира на мястото където е паднала мазилката. не е било официално паркомясто. и съм щял да получа само акт за неправилно паркиране... а ако вместо колата имаше човек? думи нямам

- bohcho
- младши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:bohcho написа:.....Не знам към кой да се обърна за някакво възмездие....
Към учителя ти по бълг. език...то бива, бива, ама..."оръганен"![]()
В такава ситуация последното нещо което мислиш са правописните грешки , дано не ти се случва за да видим твоя правопис.....
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: Щети по Е39 от силен вятър
И аз днеска пострадах, но добре поне, че беше служебната. Голям късмет, защото бимера беше паркиран точно зад нея!

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
- Affalterbach
-
-
- Кара: BMW 520i v24
- Мечтае да кара: ЗАЗ 968А
Какъв вятър те гони пред застрахователите. Пишеш "злоумишлени деяния" и завеждаш. Чети на гърба на полицата какво НЕ покриват застрахователите. Аз просто споделям какво пиша като се случи нещо (каквото и да е) на паркинга с колата. (застраховател ми е Бул Инс).
П.С. А сега видях, че искаш от ГО да вземаш ... от там няма как. Ако имаш твой човек със същия цвят и модел. Монтирай неговите капаци и калници (ударените) Направи едно каско и после мини с твоите. Мисли някакви врътки.
П.С. А сега видях, че искаш от ГО да вземаш ... от там няма как. Ако имаш твой човек със същия цвят и модел. Монтирай неговите капаци и калници (ударените) Направи едно каско и после мини с твоите. Мисли някакви врътки.
- bohcho
- младши ентусиаст
-
Affalterbach написа:Какъв вятър те гони пред застрахователите. Пишеш "злоумишлени деяния" и завеждаш. Чети на гърба на полицата какво НЕ покриват застрахователите. Аз просто споделям какво пиша като се случи нещо (каквото и да е) на паркинга с колата. (застраховател ми е Бул Инс).
Добра насока за размисъл ... Благодаря колега.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Вместо да се чудите има едно решение дето му викат каско и мирна ти глава! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Колега, освен да теглиш една хубава майна на вятъра и да се примириш с положението май друго не ти остава. Ако имаше каско щяха да ти платят обезщетение, но то едва ли щеше да е по-голямо от премията, която се плаща при сключване на застраховката.
P.S. Не разбирам много от авто тенекеджийство, но може би е хубаво да питаш някой майстор дали тези щети могат да се оправят и да видиш кое ще е по-тънко - да ги правиш или да взимаш други.
P.S. Не разбирам много от авто тенекеджийство, но може би е хубаво да питаш някой майстор дали тези щети могат да се оправят и да видиш кое ще е по-тънко - да ги правиш или да взимаш други.
14 мнения
• Страница 1 от 1