Къде си държите колите??
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Къде си държите колите??
Привет колеги. Искам да ви запитам кой къде си държи колата и какво е мнението му по въпроса относно платените паркинги. Аз по принцип до сега я държах на паркинг, но нещо много вдигнаха таксата и се чудя дали да не я спирам пред блока, но все имам някакви опасения (въпреки, че имам Каско). Какво е според вас отношението на крадливите копелета към маркатга БМВ?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Зависи къде си застраховал. Всеки път хваля БулИнс адски много, защото не им крадат колите и плюс това, ако недай си Боже се случи нещо са точни и плащат навреме. Ако питаш мен трябва повече да се притесняваш да не би да те чукне някой докато си паркирал или някой завиждащ съсед да ти надере колата.
Отговора на въпроса ти - пред блока.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз си имам гараж и мога да кажа, че това е адски важно за една кола. Просто няма нищо по лошо от метерологичните условия, крадците и некадърните съседи за една кола. Но за съжаление из кварталите това си е проблем. Аз живея в къща в Банкя и затова се радвам на гаражи, иначе кой знае какво щеше да бъде. Ако имаш възможност си вземи от тези бетонните гаражчета, които се дават под наем 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
Неа спасение....
FULL каско и отделно подземен гараж. за 1 час пред блока миналата година и си замина едното огледалце

vicho написа:Зависи къде си застраховал. Всеки път хваля БулИнс адски много, защото не им крадат колите и плюс това, ако недай си Боже се случи нещо са точни и плащат навреме. Ако питаш мен трябва повече да се притесняваш да не би да те чукне някой докато си паркирал или някой завиждащ съсед да ти надере колата.
Аз пък вече съм разочарован от БулИнс.Понеже колата ми е на петънца(явно от някой строеж) и ме карат да взема бележка от управителя на строителната фирма,че извършват на това място строителна дейност за да ми платят едно пастиране

Иначе по темата - в гараж

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ми пред блока каде другаде
базик вено гараж си е наи добре спор няма ама са кът дееба а според мен при положение че си имам каско 100% да я държа на платен паркинг е абсолютно излишно.Единствено ако е закрит само тогава има фаида иначе разликата е никва дали е там или пред блока още повече че сички паркинги са с чакъл и като мине някои се дига прахоляк и реално колата ти никога не може да е чиста повече от един ден отделно че на един приятел два пъти му теглят стружки там и охраната само дига рамене . Изобщо като теглиш чертата за година колко даваш за паркинг според мен каквото и да ти гепят от колата пред блока пак ще си напред.А не е гаранция че ше ти гепят нещо изобщо а на паркинга секи месец кихаш кат поп!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Пък мойта си е пред блока пък каквото и е писано ще става.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Мойта е на тъмния паркинг пред блока, застрахована при некви черни мутри, но не са я пипали до ся ... само некви пишлемета крадаха емблеми и хвърляха лук по колата
Преди месец запалиха една Опел Тигра, а причината каква е - хулиганство ... нямам думи просто, тия ако ги хвана някой ден дет ги праят тия неща ...
Както казаха хората, наемаш гараж и си свиркаш 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
На улицата, така и така си плащам рекета на застрахователите, защо да ме рекетират и разни охраняеми паркинги, още по малко като не гарантират по никакъв начина ако колата ми изчезне 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ми пред блока я даржа. Обикновено я спирам до един мерцедес CLS
Кофтито е че понякога трудно се намират места за паркиране, което е и единственото предимство на охраняемите паркинги. От охраняем паркинг бяха откраднали колата на един мой познат веднага след като я донесе от германия преди още да е регистрирана. За какво си говорим. Който има излишни пари да ги дава. Хубавото наистина е къща с двор и гараж, но засега нямам:)

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Да ви кажа до сега я държах пред блока ама от както взех новата си резервирах клетчица на паркинга на около 200м от нас,с навесче и катинарче/отделно се оихранява/ да ми е по спокойно,че в тоя Овча Купел не е на добре 

Мойта е на паркинг до нас. Пред блока в никакъв случай! Малко е стояла неохранявана (няколко ходения на работа с нея и пред кооперацията на брат ми в центъра) и вече имам драскотина под надписа отзад и маската ми е крива и единия бъбрек стои леко изваден
Забелязва се само ако се загледаш отблизо, но въпреки това ме дразни. Явно някой като е паркирал е чул леко "туп" и се е направил че не го е чул 

We love you Ronnie!
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3