От Жигула към БМВ 2002 lol....
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
От Жигула към БМВ 2002 lol....
Моля, модератори, приемете темата ми малко по-сериозно, може И да излезе нещо от нея
, благодаря предварително
Значи:
Имаме жигулка (ваз2101), кефим се на БМВ 2002 и ни хрумва лудата идея да я модифицираме поне на външен вид, а ако сме достатъчно луди и на "вътрешен"
Въпросът: Възможно ли е това?
Втори въпрос: Може ли М10 да се наблъска в Жигула?
Трети въпрос: Ще ме нахокате ли за светотатство, ако някога направя това
?
благодаря за вниманието

Значи:
Имаме жигулка (ваз2101), кефим се на БМВ 2002 и ни хрумва лудата идея да я модифицираме поне на външен вид, а ако сме достатъчно луди и на "вътрешен"

Въпросът: Възможно ли е това?
Втори въпрос: Може ли М10 да се наблъска в Жигула?
Трети въпрос: Ще ме нахокате ли за светотатство, ако някога направя това

благодаря за вниманието

Последна промяна GTS на 02 Сеп 2006, 17:43, променена общо 1 път

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Това ми напомня как няк'фи пичове си "направиха" СЛР от 123ка..
Успех в начинанието.., но все си мисля, че е по добре да си намерите една истинска 2002ка и да я възтановите нея..

Успех в начинанието.., но все си мисля, че е по добре да си намерите една истинска 2002ка и да я възтановите нея..

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MaXimal написа:SlipKnoT написа:Това ми напомня как няк'фи пичове си "направиха" СЛР от 123ка..![]()
Offtopic: Не бяха ли някакви сърби които бяха направили СЛР от фиат някакъв или нещо друго?
Незнам точно, но мисля че бяха поляци, словенци.. незнам точно и доколкото си спомням го направиха от купето на МБ 123 (незнам дали купе или седан).
Сега ще се порастърса да ги намеря тея снимки.
Едит: ето ги снимките.. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ЗЛЕ зле зле
ОМЕГА ЗЛЕ... самия факт, че задаваш въпроса просто обесмисля каквито и да било отговори...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
човек несе съди по думите а по делата направия и тогава питаи така или ина4е ако ти изкаш няма кои да те спре

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Моето мнение е че най-добре да се намери една 2002ка и да се направи ще ви кажа защо,ама не се смейте.Навремето имах лада самара.Бях и сложил лети джанти,централно,музика и то само Pioneer,а тубата беше Infinity,имаше и телевизор,пребоядисах я/черен мат/и се хвърлиха работи по двигателя.Вкарах между 2 и 3к в нея.Мисля че имам осещане за тънката граница между хубавото и циганията и я бях достигнал.Моят кеф траеше до момента в който всичко почна да се разкапва:боята почна наново да се разяжда,вратите почнаха да заяждат,от оборудването почна да гори инсталацията и т.н. и т.н.,а колата беше 1995г.Просто това е лада и колкото и трудно да ми беше да го призная тогава,какото и да правиш никога няма да стане нещо по различно от лада.Ето защо мисля ,че ако ще е гарга вземи я рошава и малко по малко заглади косъма
- Azrail
- UFO Pilot
-
От чиста практична гледна точка - що не?
М10 е почти идентичен с мотора, който слагат в москвичите. Би трябвало да стане и в Лада, според мен.
Иначе си е чисто светотатство
М10 е почти идентичен с мотора, който слагат в москвичите. Би трябвало да стане и в Лада, според мен.
Иначе си е чисто светотатство

MORE BEER!
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Ако стане работата ще продаваш ли двигателя от жигулата? Намерил съм си да се продава едно Е30, ама е без двигател 

- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Иди обяснявай после, че Е30 не е лада с фейслифт
Ето и един тип от тунинг.бг кво направил за 20 мин
Така че пич, споко всичко е възможно

Ето и един тип от тунинг.бг кво направил за 20 мин

Така че пич, споко всичко е възможно

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2