Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Bogat-Beden » 15 Мар 2013, 21:15

Е.Димитров написа:Не бе пичове,аз пак казвам че бат бойко най-вероятно пак ще вземе изборите...ама не е това,не е това което е нужно да се счупи статуквото,да се промени системата,вярно е че по цял свят хората се опитват да променят системата и самата система ги изяжда и асимилира...но не е това което трябва да се получи,не е това пътя...някъде се греши... :bchug:

Греши се вгенетиката на племето обитаващо тези географски ширини..

Демокрацията (в слуая представителна) макар и като най-добра форма на управление измислена досега,е всъщност диктатура на мнозинството.
Ха сега някой да се изтъпанчи и да ми каже ,че мнозинството хора с БГ паспорти са интелигентни ,с силно вродено чувство за справедливост и морални принципи и дълбоко благородни и честни..

Да, със сигурност има десетки ако не и повече хиляди такива,ама .. нали
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 15 Мар 2013, 21:29

Е.Димитров написа:
Johnnie1 написа:не чета новини от американското посолство, но ще го приема за комплимент, ако звуча като дипломат :mhihi:

:

Абе какво се правиш на умрела лисица не мога да разбера :banghead:
Тоя цитат дето си написал :
"Съветският съюз обявява война на България на 5 септември 1944 г. и окупира страната независимо от подписания от България мирен договор на 8 септември 1944 г. Съветизацията на страната започва бързо, като България е обявена за народна република на 15 септември 1946 г. САЩ обаче продължават да признават за легитимно българското правителство отпреди войната."
Е едно към едно с цитата в този сайт
http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov ... about.html
баси ,пък съвсем почна да се правиш на интересен,освен ако самият ти не списваш сайта на посолството!

Брат нещо се бъркаш, ако си си помислил че се правя на много възвишен :winky: мога да ти кропна коментара ми във фб от преди 2-3 седмици, дето казвам същото. Разбира се че съм прочел информацията от нета, не виждам нищо лошо, но не е този сайт и не съм я копи/пейст.

А скептици е имало и винаги ще има, те и за Линкълн бяха казвали че не ставал за президент и ще загуби войната, но днеска е определен за бащицата им.
Лидер значи хората да те следват, герб не са се разцепили, хората го следват 4г и това е показателно дали става или не за премиер. абсурдно е всички да те харесват, Путин и него щяха да го свалят, ама човека изправи Русия на крака и бележат ебаси ръста ;) а Путин дори не съм го чувал да се шегува, вие кво искате премиерите да ви говорят мили думи или да вършат работа... или да са страхливи, щот в момента и такива важни фигури имаме

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Мар 2013, 21:36

Колега ивоо,със сигурност някой ще е мн разочарован от изборите и още четири години ще е недоволен :ok:
А демокрацията ни е такава, българска, криворазбрана. Но при нас проблема е друг,чакаме някой да ни оправя, да ни дава, никой не иска да се жертва и да даде от себе си.
Не става така. Всички които са против Америка, ами вижте колко са патриотични американците, направо шапка им свалям! Никога няма да ги стигнем :no:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 15 Мар 2013, 21:38

В случая избора ни към момента, е нещо като да избираме между Хитлер или Сталин. Различни имена със сходни убеждения и начин на живот. И двамата са агресори.
Поведението на ГЕРБ обаче , удивително прилича на управлението на Хитлер.
Хитлер е управлявал от името на работническата класа, партията на Хитлер се е казвала работническа.
Хитлер е мразел демокрацията и се е борел с нея.
Хитлер безпощадно е унищожавал съратниците си по партия, които са се отклонявали от правилния път - такива като Рьом и неговото обкръжение.
Хитлер е имал четиригодишен план.
При Хитлер една партия е била на власт, останалите - в затвора.
При Хитлер партията е била над държавата, партийните вождове са управлявали страната.
При Хитлер конгресите на партията са били превърнати в грандиозни спектакли.
Хитлер е имал хитлерюгенд - млади хитлеристи.
Хитлер е обичал грандиозните съоръжения. Той е проектирал в Берлин да се изгради най-голямото здание в света - Домът за събрания. Куполът на зданието е с диаметър 250 метра. Главната зала е трябвало да побира 150-180 хиляди души.
Хитлер е наредил да публикуват в пресата снимка на неговото жилище. Светът е останал потресен от скромността на обстановката: обикновена маса, шкаф, железен креват, войнишко одеяло.
Хитлер е говорел едно, а е вършел друго. Както и Сталин. Борисов също
Хитлер е започнал да управлява под лозунга „Германия иска мир". След това завзема половината Европа.
Хитлер е имал Гестапо. Борисов си има Цветанов А защо
И в същото време ми казвате , че Герб било по малкото зло :kuku: Ами в такъв случай да изберем за премиер Алексей Петров или един от братята Маргини.
Ще чакам Жорж Ганчев да излезе на сцената на тези избори.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2013, 22:06

Е толкова ли трудно беше? Жорж Ганчев, ОК... Сега и ако защитиш позицията си, а не плюеш само по другите.

п.с. не знам аз ли имам лоша памет или някой ми забърса предното мнение, ама здраве да е ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Мар 2013, 22:28

:clap: Браво!Поредното сравняване на Борисов с Хитлер! Забелязвам че масово се използва да плашат хората с Бойко. Един вид, изберете ме, пък аз ще ви избия хаха! Дядо ми беше фронтовак с много медали. Разказвал ми е много за войната. Най голямо впечатление ми е правило разказите за германците когато са били в България. Ами думите му бяха че са страшно възпитани, учтиви, работливи...Както и сега. Ех, къде не сме сега провинция Германия!Щото вижте ги всички хитлерови сродници, много зле живеят.
Та така за Хитлер :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Мар 2013, 23:23

А, споко, аз съм чувал подобни изказвания тип "Защо не сме провинция на Турция"... :lol: :lol: :lol:

А фрицовете, особено през онези забавни години са били много симпатични! Ще използвам най-противния ми аргумент, ама няма как - искали са само 50 000 български граждани да бъдат изпратени на летни лагери...Ей така, на почивка..

Въобще сравняването на Барабойко с Хитлер е толкова абрусдно, колкото и по-горното изказване на колегата! ;)
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Мар 2013, 23:38

Боко и Хитлер :mhihi: ....

Защо ли беше показния опита за публичен разстрел на Доган (явен цирк, но за нас), за чуждата преса и хора е съвсем друго....

Защо, точно в същя ден и час, даже когато говори Цветанов във Виена за съдебната система в БГ ( във връзка с шенген), а ББ беше пред хамериканските инвеститори в шератон....и точно в тоя момент, се прави разстрел пред съдебната палата....
Защо все започна първо във Варна...
М/у другото, къде се покри ония бледоликия на дпс, който даже не е и от тях?

Да подразним червените братя, как па толко бързо все станахте да е за нещо ново, за нови лица, ся кви ше сте българска социална младеж нещо ли...само Румбата си каза, аз съм пръв у листата :mhihi:

Просто настъпиха кръга пенсионери (точно е тия същите дето еб*аха мамата на държавата и си го планираха още от 85та) и леко им кривнаха от плана за прехода, по-скоро видяха как изтърват юздите....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 16 Мар 2013, 0:31

Сондьора написа:Боко и Хитлер :mhihi: ....

Защо ли беше показния опита за публичен разстрел на Доган (явен цирк, но за нас), за чуждата преса и хора е съвсем друго....

Не са толкова заблудени. Аз следих коментарите много и повечето реакции бяха, в стил - ползвай револвер, тия как го пребиха, циркаджия с газово пистолетче. Имаше и предположения за нагласена история (publicity stunt). Негативите бяха ней-вече, че нямаше никаква охрана и как може да допуснат човек да отиде до там.

http://blogs.ft.com/beyond-brics/2013/0 ... eputation/

A representative of a foreign investment agency based in the region tells beyondbrics that she has never heard of any investor fearing for their life in Bulgaria: more commonly, they feel safer than elsewhere in the world. Indeed, your correspondent lived in Sofia for more than four years and never saw a fist- fight, let alone a weapon drawn.

Not only does it seem unlikely that the Dogan incident is linked to organised crime; Bulgaria has made progress on tackling criminal networks. But this may not offset investors’ concerns about the country at a time when risk-aversion is the watchword.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Мар 2013, 0:42

any "card" that divides people... is always good for politics..

p.s. А втория матриал на цитата :wave:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Мар 2013, 9:11

MatriX_Fucked написа:А, споко, аз съм чувал подобни изказвания тип "Защо не сме провинция на Турция"... :lol: :lol: :lol:

А фрицовете, особено през онези забавни години са били много симпатични! Ще използвам най-противния ми аргумент, ама няма как - искали са само 50 000 български граждани да бъдат изпратени на летни лагери...Ей така, на почивка..

Въобще сравняването на Барабойко с Хитлер е толкова абрусдно, колкото и по-горното изказване на колегата! ;)

Колегааа, в лагерите на комунистите е имало повече хора, българи от българи предадени и заточени :no:
И сега, в ново време, същата тая партия ни управлява, същата която е колила и бесила без съд и присъда. Ако трябва да сравняваме германците и комунистите, ще се окаже че се си изпатили повече от червените ;) Така че до тук с Хитлер и Бойко!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Мар 2013, 9:19

Ivo_Borisov написа::clap: Браво!Поредното сравняване на Борисов с Хитлер! Забелязвам че масово се използва да плашат хората с Бойко. Един вид, изберете ме, пък аз ще ви избия хаха! :

Да бе,аз до сега не съм срещал подобно твърдение,обаче твърденията че ако не го изберем,адът ще слезе на земята и комунистите ще завземат света е много разпространено и в медии и в интернет.
Освен това ...абе какво да обяснявам,колко малоумен трябва да си че да вярваш на подобни глупости каквато е и последното изказване на вожда,че ако не са си подали оставката,на 14 март сме щели да влезнем с шенген... :kuku:
Ама какво се учудвам,с държава на глупци,шефа е глупец,я си представете с подобни изказвания да е примерно президента на щатите или премиера на германия...Хората там са умни и интелигентни,такова нещо няма да позволят (както разбирасе и разни овчари и станишеви),но тук с страната глупландия е нормално такова поведение,където премиера каза че мат'реала е лош и българите били като кучета-трябвало да се държат изкъсо,а какви разкази прасна в европейският парламент,направо сцепи мрака,хората вече са убедени че българите са не'кви пълни аборигени,след като премиера така говори:
цитат:
"Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!"
Така че това е от мен,не ми говорете/пишете за алтернативи ,няма алтернатива на глупостта разбира се,то като не си много умен припознаваш глупостта у другите и започваш да я подкрепяш и да не вижда алтернатива.
Разбира се,не сте виновни колеги,просто толкова можете,толкова разбирате и така възприемате истината за себе си.
Значи сещам се за един виц:
Двама човека се срещнали,единият умен,начетен и така ерудиран,другият ...бе както пишеше една дама в един блог ,не бил член на Менса :mhihi: ,всъщност и Менса не я е чувал коя е,ако някой му споделил,мислил че е нещо свързано с жена му,настроението на жена му и причината да ходи на риба спешно...Та как и да е,срещнали се и завързали разговор,та ерудираният започнал:
-Да ти кажа,в нашият град има едно момче,ама толкова умно,толкова умно,че на 3 годинки четеше свободно,на 5 вече знаеше сериозни математически уравнения,на 11 завърши гимназия с пълен успех а на 14 завърши университет,като на 16 дори стана доктор на науките....
-И при нас има подобен младеж-отговорил другият-значи като влезне в кръчмата и може да омете 2 литра първак дето е 70 градуса и излиза без да се клати,а като удари бика между рогата,направо го трупира...
Ето за това говоря ,различната ценността система :mhihi: :bchug:

Ivo_Borisov написа:
MatriX_Fucked написа:А, споко, аз съм чувал подобни изказвания тип "Защо не сме провинция на Турция"... :lol: :lol: :lol:

Колегааа, в лагерите на комунистите е имало повече хора, българи от българи предадени и заточени :no:
И сега, в ново време, същата тая партия ни управлява, същата която е колила и бесила без съд и присъда. Ако трябва да сравняваме германците и комунистите, ще се окаже че се си изпатили повече от червените ;) Така че до тук с Хитлер и Бойко!

Колегааа,лагерите белене са измислени преди комунистите младежо,отново за саморазправа с политическите опоненти,а ти след като сравняваш че по време на фашистите са загинали повече хора от колкото в лагерите...няма какво да ти кажа :dummy:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 16 Мар 2013, 9:30

Те нещата са елементарни. Един милион локуми се излокумиха...

1. Гласуваш за това, което е на масата
2. Не гласуваш
3. Правиш си нова партия

Средно положение няма... Това не е матрицата, "there is no spoon" подход не работи :)

п.с. Сравнението между фашисти и комунисти е абсурдно. Хвани едните, блъсни другите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Мар 2013, 11:24

Е.Димитров написа:
Ivo_Borisov написа::clap: Браво!Поредното сравняване на Борисов с Хитлер! Забелязвам че масово се използва да плашат хората с Бойко. Един вид, изберете ме, пък аз ще ви избия хаха! :

Да бе,аз до сега не съм срещал подобно твърдение,обаче твърденията че ако не го изберем,адът ще слезе на земята и комунистите ще завземат света е много разпространено и в медии и в интернет.
Освен това ...абе какво да обяснявам,колко малоумен трябва да си че да вярваш на подобни глупости каквато е и последното изказване на вожда,че ако не са си подали оставката,на 14 март сме щели да влезнем с шенген... :kuku:
Ама какво се учудвам,с държава на глупци,шефа е глупец,я си представете с подобни изказвания да е примерно президента на щатите или премиера на германия...Хората там са умни и интелигентни,такова нещо няма да позволят (както разбирасе и разни овчари и станишеви),но тук с страната глупландия е нормално такова поведение,където премиера каза че мат'реала е лош и българите били като кучета-трябвало да се държат изкъсо,а какви разкази прасна в европейският парламент,направо сцепи мрака,хората вече са убедени че българите са не'кви пълни аборигени,след като премиера така говори:
цитат:
"Ей тука в тая ливада има труп, ей тука някъде го копахме". Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове!"
Така че това е от мен,не ми говорете/пишете за алтернативи ,няма алтернатива на глупостта разбира се,то като не си много умен припознаваш глупостта у другите и започваш да я подкрепяш и да не вижда алтернатива.
Разбира се,не сте виновни колеги,просто толкова можете,толкова разбирате и така възприемате истината за себе си.
Значи сещам се за един виц:
Двама човека се срещнали,единият умен,начетен и така ерудиран,другият ...бе както пишеше една дама в един блог ,не бил член на Менса :mhihi: ,всъщност и Менса не я е чувал коя е,ако някой му споделил,мислил че е нещо свързано с жена му,настроението на жена му и причината да ходи на риба спешно...Та как и да е,срещнали се и завързали разговор,та ерудираният започнал:
-Да ти кажа,в нашият град има едно момче,ама толкова умно,толкова умно,че на 3 годинки четеше свободно,на 5 вече знаеше сериозни математически уравнения,на 11 завърши гимназия с пълен успех а на 14 завърши университет,като на 16 дори стана доктор на науките....
-И при нас има подобен младеж-отговорил другият-значи като влезне в кръчмата и може да омете 2 литра първак дето е 70 градуса и излиза без да се клати,а като удари бика между рогата,направо го трупира...
Ето за това говоря ,различната ценността система :mhihi: :bchug:

Ivo_Borisov написа:

Колегааа,лагерите белене са измислени преди комунистите младежо,отново за саморазправа с политическите опоненти,а ти след като сравняваш че по време на фашистите са загинали повече хора от колкото в лагерите...няма какво да ти кажа :dummy:

Че къде съм писал белене? Като идват на власт комунистите, какво правят? Уж си начетен, пък не знаеш или се правиш че не знаеш история!? Всички които са богати, се изселват, убиват, имуществото им се изземва... Да говоря ли още? За един виц срещу режима се лежеше в затвора? И въобще, за всякакви глупости, за неподчиняване на партията- затвор. И не говоря за убити хора по време на фашизма, а за вкарани по знайни и не знайни затвори и лагери от комунистите :kuku: Следи ни полемиката с колегата и виж че не говорим за убити през втората световна война!

Бойко го сварняват на всякъде с Хитлер, като чуят че няма друга алтернатива. И следва дежурното- то и за Хитлер така се е говорило. То самото сравнение си е чиста глупост!

п.п. и тоя покровителствен тон към мен/това младежо/, с който ми говориш от висотата на годините си не е на място и моля те не към мен! Това си е чиста проба евтина психология да накараш някой да се чувства по незначителен от теб- виж ме аз къде съм и ти къде си! :winky: Досега винаги съм спазвал добрия тон към теб и всички в темата, ще те помоля за същото!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Мар 2013, 11:37

Абе, колега, ти не знаеш ли, че отпреди втората световна в България има конц-лагери, и не, те не са комунистки! Аз лично използвам термина "монархо-фашистки", докарващ доста колеги до бяс и пяна по устата. Личи си, че не си запознат, това с депортацията и убийствата на богати хора... Какви са тези филми? Защо постоянно трябва да се дъвчат тези неща?

Само в този форум досега съм го казвал 2 пъти, сигурно на някои хора им е писнало, но ще го кажа още 1 път за теб специално... 23 000 души са избити по лагери и арести от монархо-фашисткото управление от 23-та до 44-та година...
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата