Китайски смартфон?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Re: Китайски смартфон?
AGD написа:Двама колеги си купиха различни на външен вид и със сходни характеристики китайски телефони с андроид. И двата не знам дали успяха да изкарат по 6 месеца, а Angry Birds вървеше на 3-4 кадъра в секунда.
Ако ще е китайски, да е Хуавей или ЗТЕ, но на тях и цените са им като на истински телефони.
От предложенията на dx на мен са ми любопитни телефони от този тип http://dx.com/p/hw-t18-ultra-rugged-wat ... nge-136834. Някой ако има впечатления да сподели дали са наистина издържливи.
Ето такъв коментар чаках

- Tsaneff
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 TOURING 3.0D
Ами, колега, казах ти за Prestigio multiphone 4040, не знам дали го разгледа, но той е с Андроид 4. Има 1.0 процесор и 512 рам. Камерата не е лоша, но има малко драма с баланса на бялото. Цветовете малко се различават от истинските. За съжаление няма в настройките да се оправя ръчно баланса на бялото. Друг е въпросът , че аз се занимавам малко повече с фотография и може и да преувеличавам. За ядосаните птици... добре си вървят.
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Tsaneff написа:Ами, колега, казах ти за Prestigio multiphone 4040, не знам дали го разгледа, но той е с Андроид 4. Има 1.0 процесор и 512 рам. Камерата не е лоша, но има малко драма с баланса на бялото. Цветовете малко се различават от истинските. За съжаление няма в настройките да се оправя ръчно баланса на бялото. Друг е въпросът , че аз се занимавам малко повече с фотография и може и да преувеличавам. За ядосаните птици... добре си вървят.
Не е лош колега,за тези пари..

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
LG P990 Двуядрен процесор 1Ghz 512ram 4 инча дисплей от който съм впечатлен.Има Андроид 4 за него,добра камера HD клипове снима.Видеото му е Nvidia tegra 2.Им горила глас.И е около 300лв втора ръка.Оптималния избор за тези пари втора ръка.
Ако решиш да си вземеш ми пиши на лично да ти обясня някои неща за софтуера...

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
chenchev написа:AGD написа:Двама колеги си купиха различни на външен вид и със сходни характеристики китайски телефони с андроид. И двата не знам дали успяха да изкарат по 6 месеца, а Angry Birds вървеше на 3-4 кадъра в секунда.
Ако ще е китайски, да е Хуавей или ЗТЕ, но на тях и цените са им като на истински телефони.
От предложенията на dx на мен са ми любопитни телефони от този тип http://dx.com/p/hw-t18-ultra-rugged-wat ... nge-136834. Някой ако има впечатления да сподели дали са наистина издържливи.
Ето такъв коментар чакахНе става въпрос за реплики на айфони и с3ки и т.н.
За да съм сигурен, че си ме разбрал правилно - колегите ми си купиха телефони, на които характеристиките бяха сходни на едния с другия, не на този, който си харесал. Не мога да кажа нищо за производителността на този модел, на хартия звучи добре. Мнението ми е, за да прецениш какво можеш да очакваш като качество и дълговечност.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
r19 написа:Малко не е по темата ама защо не погледнеш Галакси С 2 2ра ръка?
Защото е над 300лв втора ръка.

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2