Запазване на регистрационния номер
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ina_design
- Потребител
-
Запазване на регистрационния номер
Здравейте ,
искам да си купя нова кола но държа на номера си .
Някой знаели дали има опция да си запазя номера .
Ако и двете коли са на едно име и само да им се разменят номерата по документи например .
искам да си купя нова кола но държа на номера си .
Някой знаели дали има опция да си запазя номера .
Ако и двете коли са на едно име и само да им се разменят номерата по документи например .
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Re: Запазване на регистрационния номер
До колкото знам единствено номерата от 7000 лв. се запазват. Тоест от типа СА666666 или А555555. Те са си пожизнени (май). Всички други номера се водят на автомобила, а не на собственика.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Може номера да се сложи на друга кола, но не знам как става. На моята улица живее 1-н митничар и той караше Ауди А3 и после го сложи на Мерцедес същия номер и му беше от типа CA2020AX.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- ina_design
- Потребител
-
red_bull92 написа:Може номера да се сложи на друга кола, но не знам как става. На моята улица живее 1-н митничар и той караше Ауди А3 и после го сложи на Мерцедес същия номер и му беше от типа CA2020AX.
Това ще е много хубаво ако наистина може .
Ти познаваш ли го тоя човек за да го попиташ как се е случило .
Нека яко някой знае как става да сподели .
Няма невъзможни неща. Най-лесния и бърз вариант е да отидеш в КАТ и да говориш с началника. Моята практика показва, че някои от тях са доста разбрани. Въпроса е струва ли си, но както е казано мерак с пари се лекува, а ти явно имаш лекарство за своя. Успех и не си губи времето тук, понеже визитата в КАТ няма да ти отнеме повече от 30-тина минути 

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колега, вариант за запазване няма, единствено можеш да отидеш в КАТ и да подадеш молба за даден номер и да изчакаш да дойде
Две мои молби стоят и чакат в кат вече 3 месеца.

Две мои молби стоят и чакат в кат вече 3 месеца.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Вариянт има, пари трябват. Човека ти го каза по-горе как става. Отиваш и се договаряш с началника.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Kroki написа:Вариянт има, пари трябват. Човека ти го каза по-горе как става. Отиваш и се договаряш с началника.
Не НЯМА или поне законен такъв няма а тук коментираме такива... под масата всеки да се оправя поединично, тук неможем да помогнем

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
8 мнения
• Страница 1 от 1