VW Club Fest - хареса ли ви ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

VW Club Fest - хареса ли ви ?

Мнение от randity » 17 Мар 2013, 22:52

Та както се подразбира от заглавието ...
Бяхте ли на VW Club Fest и хареса ли ви той. Коя кола харесахте най-много и т.н.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: VW Club Fest - хареса ли ви ?

Мнение от Beamerdriver » 18 Мар 2013, 0:25

HE :kuku:
39470

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 18 Мар 2013, 0:28

Beamerdriver написа:HE :kuku:

Сподели и кое по-точно не ти хареса ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Мар 2013, 0:38

Трябваше да има повече коли, повече джанти, повече мадами, повече музика, а с изброените щеше да дойде и повечето навалица. Иначе идеята ми допада много. Втора година подред плакна очи при хубавите Вагени.

Колегата с лаконичния отговор НЕ явно има предвид, че не иска да чуе за друга марка. Само да му вметна, че автомобилен фен не значи такъв на строго определена марка. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M3 E46

Мнение от Harry Poter » 18 Мар 2013, 2:05

На мен ми хареса :yes: Имаше много интересно направени коли.Най-много ми привлякоха вниманието синьото комби RS2,Golf 4-ката от USA с хидравличното окачване и червеният Golf 2 GTI :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 18 Мар 2013, 6:40

Ей сега от тая тема разбирам, че е минало. Жалко, имах намерение да отида...

Потребител
Аватар
Кара: хората да пият
Мечтае да кара: BMW 850 csi

Мнение от jturma » 18 Мар 2013, 15:56

Щом неможете да се оправите със форума на VW и с компютър явно неможете да боравите....
Доколкото за феста в сравнение с другите години тази беше по слаба, имаше доста повтарящи се коли от миналата година ...но като цяло беше всичко доста добре, а за "адреналинките" или там както им викате все пак сме отишли да гледаме коли, а не жени нали ? :)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 18 Мар 2013, 16:15

Като цяло очкавах повече малко постно ми се стори, щеше да е хубаво да има повече коли. От към колите съм възхитен! Евала на момчетата за положения труд и хвърлениете средстава, колите бяха уникални! Но да не умаловажаваме оргазнизаторите, а нека да ги насърчаваме и да продължават в същия дух. Аз много бих се радвал, ако спрат тия между форумни "войни" от типа коя кола е по добра, кой форум е по добър и тн. Всички сме автомобилни фенове и нека да уважаваме и другите марки. Много бих искал някой ден да видя изложения на таквиа екземпляри, но от всички марки!

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 18 Мар 2013, 17:26

Нека изкажа и своето мнение. Бях там от самото начало, от петък. Бях един от организаторите. Много се радвам като прочета такива мнения, ще кажа на по-висшите и ще се опитаме за другата година всичко да се подобри. За общо трите дни съм направил общо към 300 снимки. Като успея да ги обработя ще ги кача на място, където да могат всички да ги разгледат.
П.П. Нека наистина не сме заробени под една марка, да, наистина за нас БМВ е марката, но съвсем не означава, че трябва да храним по другите клубове и марки. Все пак повечето коли, които бяха изложени бяха много добри и малко хора са направили такъв красив тунинг, който не дразни окото.
П.П.2. Хареса ли ви калното Кънтри, мамито ни се разгони докато го окаляме :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Мар 2013, 19:35

randity написа:Нека изкажа и своето мнение. Бях там от самото начало, от петък. Бях един от организаторите. Много се радвам като прочета такива мнения, ще кажа на по-висшите и ще се опитаме за другата година всичко да се подобри. За общо трите дни съм направил общо към 300 снимки. Като успея да ги обработя ще ги кача на място, където да могат всички да ги разгледат.
П.П. Нека наистина не сме заробени под една марка, да, наистина за нас БМВ е марката, но съвсем не означава, че трябва да храним по другите клубове и марки. Все пак повечето коли, които бяха изложени бяха много добри и малко хора са направили такъв красив тунинг, който не дразни окото.
П.П.2. Хареса ли ви калното Кънтри, мамито ни се разгони докато го окаляме :mhihi: :mhihi:

Добре де - това си е ГОЛФ фест :idea: За мен този тип коли - безлични хечбеци - са грозни и безформени. Не отричам качествата им - но за какво да ходя и да го гледам - на свинче звънче . Не съм кон с капаци , има си аудита и мерцове които ме кефят , но точно Голф - не . Въпреки това се чудех дали да не ида да погледна , но не спах цяла нощ заради Ф1 . И разбирам хората които са отишли и не им е харесало ... и не ги мисля за комплексари ;)

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 18 Мар 2013, 20:03

Не точно. Имаше и Аудита, Шкоди и всякакви ВАГ. Не са били само Голфове, това, че за някои хора Джетата е Голф Седан и т.н. е друг въпрос. Все пак да не спорим, всеки има предпочитания. :)

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 18 Мар 2013, 21:20

Ето ви няколко снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 18 Мар 2013, 21:38

randity написа:..... Бях един от организаторите. ...

Я да кажеш тогава коя кола ще ходи в Австрия, че се сещам за няколко възможности. И определено ме е яд, че нямаше как да се отбия :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Мар 2013, 22:27

Гледах някакви снимки във фейса, много добри коли има. :yes:
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 18 Мар 2013, 22:48

Макар и малко снимков материал, се подчертава качеството на събитието - а ако са присъствали червен голф РАЛИ ВР6 с Варненска регистрация (носещ ДВГ-то на 9-секундния Голф на Драг Пауър), шедьоврите на колегата ALPINE и вагените на ХЕЕД АУТО ... то идилията е била .... само за познавачи :)
П.С. Ачооо, Аудист беше (и Вагенист по неизбежност), беемвист стана преди време, чудя се къв още тряа станеш та да почнеш да ги "чуваш" нещата ... ???
Последна промяна zxsport на 18 Мар 2013, 22:59, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата