Пак драма - тоя път Близу 0:1 ТВ7
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Пак драма - тоя път Близу 0:1 ТВ7
Кабеларките отново си бъркат по дупките с телевизионните програми. След Булсат и Бтв сега дойде ред на Близу и ТВ7. Ето официалното съобщение:
http://www.blizoo.bg/news.html?single_news=91
Наречете ме тъп,глупав,облъчен и т.н., обаче аз си се интересувам от БГ футбол и си го гледам... по-точно гледах. Сега заради лакомията на близу и тв7 ще трябва да се връщам в миналия век и да опъвам разни антени и да получавам сигнали от космоса
Толкова гладни времена ли настанаха та всеки гледа да прецака другите не знам... Близу все не могат да се договорят с някой - първо беше Виасат, после Дискавъри, за кратко Диема и сега тв7. Тея па от тв7, етаж7 не знам какво си още 7 нали пък понеже са уникалната телевизия и са решили че са слабо платени
Гледам голи и боси ходят всички там, и сметките за ток едвам плащат
Дано това да е тъп опит за самореклама и да се оправят в идните две седмици докато е паузата
http://www.blizoo.bg/news.html?single_news=91
Наречете ме тъп,глупав,облъчен и т.н., обаче аз си се интересувам от БГ футбол и си го гледам... по-точно гледах. Сега заради лакомията на близу и тв7 ще трябва да се връщам в миналия век и да опъвам разни антени и да получавам сигнали от космоса

Дано това да е тъп опит за самореклама и да се оправят в идните две седмици докато е паузата

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Re: Пак драма - тоя път Близу 0:1 ТВ7
Аз така или иначе ще се махам от Близу като ми изтече договора, тъкмо още един довод. Ама то май навсякъде станаха нещастници като мобилните ни оператори - ако не те цакат тия, ще са другите, дано не съм прав де..... 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Аз пак заставам на позицията на кабеларката, въпреки че не съм на нея.
Телевизиите би трябвало да се издържат от реклами, а не от хора, т.е. ако искат да са от абонати - мини пей-пър-вю и успех.
сега покрай цифровизацията всичките гледат да те вържат, ама късно е либе за китка, както каза брат-а от ония де пребиха френските командоси

Телевизиите би трябвало да се издържат от реклами, а не от хора, т.е. ако искат да са от абонати - мини пей-пър-вю и успех.
сега покрай цифровизацията всичките гледат да те вържат, ама късно е либе за китка, както каза брат-а от ония де пребиха френските командоси

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
еми няма начин да сключа договор с тези мизерници за "брой канали"
... те може в един момент 20 ал джазири да дават 

ТВ7, че и преименуваната ББТ се хващат цифрово т.е. с много по-добро качество, отколкото тия мизерници от Близу могат да предложат. Абсурд е да им плащам допълнително за нещо, което се лови с парче кабел и то с по-добро качество
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
те от близу,че са мизерници това е ясно и аз чакам да ми изтече договора и да им тегля една майна,ама в случая май бареков е тоя кадето се е оакал малко с цената.
""Близу" се съгласи на четирикратно увеличение на таксите, но тази оферта не беше приета от ТV7."
тоя дългуч прилапа де кво можа от бтв и нова и си вика ае да поизбем малко пара
""Близу" се съгласи на четирикратно увеличение на таксите, но тази оферта не беше приета от ТV7."
тоя дългуч прилапа де кво можа от бтв и нова и си вика ае да поизбем малко пара

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тя монетата има две страни, истината също, но като инвестираш милиони в програма, някак не е приятно кабелджията да ти каже, че има 1500 абоната при реални 150 000, да се пазари за стотинки и накрая да не ти плаща с месеци. Не знам как са текли преговорите, но Близу имат репутация, че не обичат да дават пари, затова и постоянно си въртят програмите. В крайна сметка такива спорове вредят на операторите, телевизиите и зрителите, така че се надявам да се разреши бързо. А специално за футбола, това е огромен разход, от който възвръщаемостта от реклама е минимална, нормално да се търси такава от кабелните оператори.
Never mistake motion for action...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Тя монетата има две страни, истината също, но като инвестираш милиони в програма, някак не е приятно кабелджията да ти каже, че има 1500 абоната при реални 150 000, да се пазари за стотинки и накрая да не ти плаща с месеци. Не знам как са текли преговорите, но Близу имат репутация, че не обичат да дават пари, затова и постоянно си въртят програмите. В крайна сметка такива спорове вредят на операторите, телевизиите и зрителите, така че се надявам да се разреши бързо. А специално за футбола, това е огромен разход, от който възвръщаемостта от реклама е минимална, нормално да се търси такава от кабелните оператори.
Извинявай колега, ама като са курназ ТВ7 - да се пуснат пей-пър-вю и те така...
то е ясно че близу и те не са цвете, ама не можеш ти да се биеш в гърдите, че правиш, инвестираш и тн и тн, а после потребителя да страда. да си смятал..
+ това е ясно, че тази телевизийка обслужва дпс интереси, така че и без нея, няма нищо фатално да стане за хората на blizoo
Последна промяна Doberman_vas на 20 Мар 2013, 17:24, променена общо 1 път
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Човек ти набърка 8 теми в една. Никой не говори за Булсат-а в момента. Те си имаха драми с бтв, които решиха. Не знам коя точно политическа партия стои зад тази телевизия и не ме интересува честно казано. Като ми махнат тв7 АЗ ЛИЧНО ще страдам, защото футболното първенство на България се излъчва по техните канали. Да, можело с пръчка в телевизора да съм го хванел... ама извинявай все пак сме 21ви век
Аз мислех да отида в нет1, че там страшните оферти за интернет некодирана цифрова и т.н и т.н. Гледам в сайта Младост 1 напълно покрит, звъня им(това преди 1 година, когато се качнах на близу) - "аа точно при теб нямаме покритие, но работиме усилено, сори". Вчера пак звъня:
ТЯ: Ааа няма покритие, сори
АЗ: Е добре де работи ли се въобше преди една година ми казахте че сте в процес на изграждане
ТЯ: Мии не знам не мога да дам такава информация
АЗ: Е кой може?! Пренасочете ме ако трябва?
ТЯ: Абе не се работи по изграждането.
Та всички са абсолютни малоумници. Всеки гледа да се угуши здраво и не го е еня какво ще говорят за тях после или че ще искаш да се махнеш, защото знаят че положението е "от трън та на глог"

Аз мислех да отида в нет1, че там страшните оферти за интернет некодирана цифрова и т.н и т.н. Гледам в сайта Младост 1 напълно покрит, звъня им(това преди 1 година, когато се качнах на близу) - "аа точно при теб нямаме покритие, но работиме усилено, сори". Вчера пак звъня:
ТЯ: Ааа няма покритие, сори
АЗ: Е добре де работи ли се въобше преди една година ми казахте че сте в процес на изграждане
ТЯ: Мии не знам не мога да дам такава информация
АЗ: Е кой може?! Пренасочете ме ако трябва?
ТЯ: Абе не се работи по изграждането.
Та всички са абсолютни малоумници. Всеки гледа да се угуши здраво и не го е еня какво ще говорят за тях после или че ще искаш да се махнеш, защото знаят че положението е "от трън та на глог"

9 мнения
• Страница 1 от 1