Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от bum_bum » 19 Мар 2013, 11:57

Аз казах, че за мен е много вероято да е "нагласена" от хора регистрирали се специално за да гласуват.

Със сигурност никой от администрацията или поддръжката на форума не манипулира анкетите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Мар 2013, 15:15

Аз пак да напиша, щото не е ясно явно - никога не съм имал предвид, че администрацията на форума е направила нещо. Според мен анкетата си отразява много точно настроенията на хората.

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 19 Мар 2013, 16:21

Както казах по-назад, темата я направих точно с тази цел, беше ми любопитно какви са нагласите на народа или по-скоро на по-младата част от нашето общество. Мисля,че направих грешка в началото на темата първото мнение да стои лицето на Волен Сидеров затова и гласовете за АТАКА ми се струват малко повече отколкото са реално. Също така да не забравяме, че темата я пуснах няколко дена преди оставката на Бойко и, когато това стана процентите за ГЕРБ скочиха от 40 на 50+. Но като цяло мисля, че ГЕРБ ще има над 35%, а АТАКА ще е изненадата и ще е третата сила след БСП.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Мар 2013, 19:00

ivoo написа:
Ivo_Borisov написа:Още един пример че не сме много зле от управлението на герб-вижте кризата в Кипър. Поне при нас не може да стане това. Представяте ли си, всички депозити, не лихвите а целите депозити се облагат. На практика, Кипър е фалирала.

:mhihi: :mhihi: Оффф , My God . Абе колега , ти директно от компютъра на централата на Герб ли пишеш , или имате училище по ГЕРБаризъм в Смолян? Що се правите тук няколко човека на по католици от Папата , не мога да разбера. :banghead: :banghead:

Ама и ти точно като Станишев, не признаваш направеното :ok: Пиши нещо по това което написах, нали искаме диалог? Диалог става с факти, не с квалификации ;)
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 19 Мар 2013, 23:33

Като млад човек, на почти 25 години.
Няма да правя разграничения и да генерализирам - ляво и дяно, не съм подходящия човек и не съм достстъчно компетентен.

Нямам партиини предпочитания, от политика не се интересувам.

Интересувам се от това да съм добре, семейството ми и хората около мен - също.

Ще гласувам за ГЕРБ, отново.
Доста хора около мен (работещи и можещи, по мое мнение, млади хора) ще направят същото.

Няма да подкрепя изказвания, като това, че всички българи с доход над 3000 лв не са средна класа, а богаташи и трябва да плащат по-високи данъци, за да изнесат тежеста на кризата.

Не искам да изнеса на свой гръб тежеста на кризата на никой, освен на моето семейство.

Особено на някой който не може или не му се работи, или и двете.

По-скоро аз ще се изнеса.

Не е в мой интерес.

Не е в мой интерес да се премахне плоския данък, не е в мой интерес да се посяга на валутния борд или да се национализират ЕРП-та, не е в мой интерес да се отблъскват дори тези чужди инвеститори, които имаме.
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 19 Мар 2013, 23:44

Ами то инвеститори точно сега няма,защото няма сигурност на инвестицията.Днес сме така утре инъче сещаш ли се?Аз ако сега трябваше да инвестирам в нещо НИКОГА не бих инвестирал тук,но за съжаление вече е късно
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 20 Мар 2013, 0:09

Никой човек, който е учил и градил не иска да изнасят кризата на гърба му и навсякъде където е била прилагана "лявата" идея на момента има спад от инвеститорите до малките фирми.

При нашият полужив бизнесклимат само леко наляво и ще рухнем, аз също бих се изнесъл на момента, който иска да си повиши стандарта да си заляга над парцалите, вече и не остана нищо за крадене.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 20 Мар 2013, 21:19

miroleskov написа:Ами то инвеститори точно сега няма,защото няма сигурност на инвестицията.Днес сме така утре инъче сещаш ли се?Аз ако сега трябваше да инвестирам в нещо НИКОГА не бих инвестирал тук,но за съжаление вече е късно

Ами ако трябва да инвестираш измежду тези страни, къде би избрал и защо - България, Гърция, Испания, Италия, Кипър?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 20 Мар 2013, 21:54

///Maximalniq написа: Но като цяло мисля, че ГЕРБ ще има над 35%, а АТАКА ще е изненадата и ще е третата сила след БСП.

добре звучи, ама ме съмнява атака да успеят да минат ДПС. И все пак си мисля че Герб ще вземат около 120 места, а мнозинството ще го допълни Атака.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от sunday » 21 Мар 2013, 0:10

Истинска инвазия от депутати без работа са забелязва през последните дни в цялата страна.
"Регистрираните ще получават пари между 6 и 12 месеца... помощи от 1200 лева..."
:help: :censored: :banghead:
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 21 Мар 2013, 2:10

Ivo_Borisov написа:
miroleskov написа:Ами то инвеститори точно сега няма,защото няма сигурност на инвестицията.Днес сме така утре инъче сещаш ли се?Аз ако сега трябваше да инвестирам в нещо НИКОГА не бих инвестирал тук,но за съжаление вече е късно

Ами ако трябва да инвестираш измежду тези страни, къде би избрал и защо - България, Гърция, Испания, Италия, Кипър?

Пич,
имал съм възможност и съм бил на кръстопът в живота си и когато трябваше да взема решение.... съм го взел, развивам се в България.Тогава когато е трябвало и ми се е струвало,че има преспективи,ако сега трябва да взема решение ще е друго чат ли си?Няма да обяснявам защо бизнес средата се промени от стабилна на никаква всеки си има своята истина по този въпрос и от всяка камбанария изглежда различно,но е факт.Само ще кажа,че нямам отлив на контрагенти,а имам намалени с 40-50 процента заявки от фирми,което ще рече - няма потребление,ниска покупвателна способност,да не изключвам и междуфирмената задлъжнялост......И въпреки всичко имам 1-2 клиенти,които имат повече работа от когато и да е било,но това е ще временно естествено
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Мар 2013, 8:59

vladye написа:Няма да подкрепя изказвания, като това, че всички българи с доход над 3000 лв не са средна класа, а богаташи и трябва да плащат по-високи данъци, за да изнесат тежеста на кризата.

Абсолютно подкрепям. Мерси за предложението на БСП да строим комунизма наново. Ясно ми е, че има една опашка от некадърници и мангали, които само това чакат.

Според мен на хора, които 4 години(цял мандат) не са плащали никакви данъци под никаква форма - да им се отнеме правото да гласуват. Даже най-правилно би било различните гласове да имат пропорционална тежест според размара на данъците. Това е то - плащаш и поръчваш музиката.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Мар 2013, 9:47

miroleskov написа:
Ivo_Borisov написа:

Пич,
имал съм възможност и съм бил на кръстопът в живота си и когато трябваше да взема решение.... съм го взел, развивам се в България.Тогава когато е трябвало и ми се е струвало,че има преспективи,ако сега трябва да взема решение ще е друго чат ли си?Няма да обяснявам защо бизнес средата се промени от стабилна на никаква всеки си има своята истина по този въпрос и от всяка камбанария изглежда различно,но е факт.Само ще кажа,че нямам отлив на контрагенти,а имам намалени с 40-50 процента заявки от фирми,което ще рече - няма потребление,ниска покупвателна способност,да не изключвам и междуфирмената задлъжнялост......И въпреки всичко имам 1-2 клиенти,които имат повече работа от когато и да е било,но това е ще временно естествено

Явно не разбра въпроса ми. Къде, в коя страна са се увеличили инвестициите? Къде се е подобрила бизнес средата? Или наистина изключвате че кризата не е само в България?
Колега по назад беше писал за завода в който правят части за БМВ в пловдивско. Или викаш те тия нищо не се сещат та са избрали България?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Мар 2013, 11:17

sub_eleven написа:
vladye написа:Няма да подкрепя изказвания, като това, че всички българи с доход над 3000 лв не са средна класа, а богаташи и трябва да плащат по-високи данъци, за да изнесат тежеста на кризата.

Абсолютно подкрепям. Мерси за предложението на БСП да строим комунизма наново. Ясно ми е, че има една опашка от некадърници и мангали, които само това чакат.

Според мен на хора, които 4 години(цял мандат) не са плащали никакви данъци под никаква форма - да им се отнеме правото да гласуват. Даже най-правилно би било различните гласове да имат пропорционална тежест според размара на данъците. Това е то - плащаш и поръчваш музиката.

Опасно изказване е така! Първо, тези, които не са плащали данъци! После сакатите и недъгавите и накрая евреите... Гледали сме го този опит за създаване на елитна раса, която да командва нещата! Не свърши добре...
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 21 Мар 2013, 11:31

sub_eleven написа:....
Това е то - плащаш и поръчваш музиката.

че то общо взето и в момента е така.... политическо лоби му казват... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата