Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от jordanpar » 22 Мар 2013, 18:45

Абе Джони,ти няма ли да мръднеш от тези два коментара или само до изборите си тук във форума в ''Извън темата'' и после дим да те няма????

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Мар 2013, 19:07

jordanpar написа:Абе Джони,ти няма ли да мръднеш от тези два коментара или само до изборите си тук във форума в ''Извън темата'' и после дим да те няма????

така изглежда, но не е регистриран скоро... по-скоро е от многото четящи, с редки включвания.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 22 Мар 2013, 19:10

jordanpar написа:Абе Джони,ти няма ли да мръднеш от тези два коментара или само до изборите си тук във форума в ''Извън темата'' и после дим да те няма????

Ти ли ще ми кажеш къде да мръдна? Не си познал. И герб вярно трябва да почнат да ми плащат, за дето опровергавам всяка една глупост от бсп! понеже нямам време да се занимавам с политика на сериозно, така си убивам времето, наречи го гражданска позиция ако искаш, породена от платените драскачи в нета..!!! и никъде не агитирам за герб ;) посочвам човек, който са му спрели фондовете как бръщолеви ебати глупостите, в случай че тоя след него усвояваше на 35%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Мар 2013, 15:26

Всеки може да си гласува за който му е кеф, ама просто ей така си се чудя ако бях гербер за какво да го избирам ПАК Бойко? Реално България си е на същия хал, на хората пак ще им прекипи от поредното безобразие , въпрос на време е пак да излязат на улиците и негово величество пак ще се изсухли ПАК като пръдня, както направи преди 3 седмици и пак ще да остави другите да му сърбат бакиите???? Тройната коалиция поне си изкара мандата, за разлика от страхливата мутра, а не е като да нямаше протести и пукнати глави зимата на 2008-ма....Да преизбереш някой, който го знаеш, че при най- малката дандания си бие шута :dunno: и пак служебен кабинет....и тъй до откат, каква е идеята въобще да го правиш премиер..
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 23 Мар 2013, 16:04

saleen написа:Всеки може да си гласува за който му е кеф, ама просто ей така си се чудя ако бях гербер за какво да го избирам ПАК Бойко? Реално България си е на същия хал, на хората пак ще им прекипи от поредното безобразие , въпрос на време е пак да излязат на улиците и негово величество пак ще се изсухли ПАК като пръдня, както направи преди 3 седмици и пак ще да остави другите да му сърбат бакиите???? Тройната коалиция поне си изкара мандата, за разлика от страхливата мутра, а не е като да нямаше протести и пукнати глави зимата на 2008-ма....Да преизбереш някой, който го знаеш, че при най- малката дандания си бие шута :dunno: и пак служебен кабинет....и тъй до откат, каква е идеята въобще да го правиш премиер..

Вас всички ви лови амнезията, когато трябва, кво се правите че не помните през 2008-ма как събраха 1 млн подписа да си хода тройната, а сергейко ги нарече циркаджии.
Екс премиера си подаде оставката за да не стават кървища както през 2009-та, щот едва ли знаеш колко десетки сигнали са подадени в Брюксел, говореше се за осъждане на държавата, ама на позитано 20 не споделят такива подробности, да не вземат кандидат-комунистчетата да се осветят какви хора подкрепят.

Аз не съм искал премиера да си ходи, ако отвориш фб страници му ще видиш че още хиляди хиляди хора не са искали да си ходи, мисля и децата разбраха че всичко беше скалъпено и то много прозрачно, народа след толкова години научи номерата на другарите.. нали на Борисов му приложиха руска рецепта Ала Костов.

Екс премиера е далновиден, със сигурност се досеща, че пак "ще си ходи по друг начин", ако няма доказателства и да почне да ги вкарва по затвора.. на негово място ще заявя че искам да съм опозиция и ей така да видим народа колко ще изтърпи нова тройна коалиция и дали тоя път няма да играе тоягата..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Мар 2013, 16:26

Johnnie1 написа:Екс премиера си подаде оставката за да не стават кървища както през 2009-та,

То оправданието нали знаеш - като задника е и всеки си го носи...Сега - не съм на 5 годинки, че да ми разказваш сказки за лека нощ, човека просто си го хвана шубето и се изниза по терлици, оставяйки всичко в държавата в киреча, а това за кървищата и преврата не го вярват дори и дечицата в детската ясла, аз кървища не видях, пукнати кратуни можеш да видиш и на мача "Левски-ЦСКА", ама спортния министър не е подал оставка поради тая причина. Такива протести си се случват навсякъде, във всяка една европейска държава, ама управляващите се справят с проблемите,нашия се изши със скороста на бит :gay:
Пак казвам - утре ще стане един протест за нещо си (а има много неща в тази държава, за които може и трябва да се протестира) и страхливата мутра пак ще го гоним под полата на Цецка Бориславова и пак друг ще му сърба попарата. Който се е хванал на хорото - ще го играе...
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 23 Мар 2013, 17:05

Johnnie1 написа:Вас всички ви лови амнезията, когато трябва, кво се правите че не помните през 2008-ма как събраха 1 млн подписа да си хода тройната, а сергейко ги нарече циркаджии.
Екс премиера си подаде оставката за да не стават кървища както през 2009-та, щот едва ли знаеш колко десетки сигнали са подадени в Брюксел, говореше се за осъждане на държавата, ама на позитано 20 не споделят такива подробности, да не вземат кандидат-комунистчетата да се осветят какви хора подкрепят.

Аз не съм искал премиера да си ходи, ако отвориш фб страници му ще видиш че още хиляди хиляди хора не са искали да си ходи, мисля и децата разбраха че всичко беше скалъпено и то много прозрачно, народа след толкова години научи номерата на другарите.. нали на Борисов му приложиха руска рецепта Ала Костов.

Екс премиера е далновиден, със сигурност се досеща, че пак "ще си ходи по друг начин", ако няма доказателства и да почне да ги вкарва по затвора.. на негово място ще заявя че искам да съм опозиция и ей така да видим народа колко ще изтърпи нова тройна коалиция и дали тоя път няма да играе тоягата..

Така и така си дал пример с тройната коалиция, не съм гласyвала за никой от тях, нито съм им симпатизирала, но аз и семейството ми живяхме много по добре тогава, икономически живота ми беше много по стабилен и спокоен. Не само моя, а и този на близките и познатите ми. И е факт, че това не се слyчва само с мен и около мен, хората са обезверяли, всеки втори ден - някой се пали или започва да се пали, прави го по мъчителен за себе си начин и тази вълна, която се отприщи е много, много страшна, за да се довърши по този начин човек е достигнал неописуеми нива на отчаяние и безизходица. Каква ирония застигна ББ- пожарникаря..

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 23 Мар 2013, 19:42

не се обиждай, ама звучиш като "деня ми беше лош, щото черна котка пресече пътя ми", дай да говорим с реални факти

майка ми имаше 2 фирми и 2-те на по 15г, едната фалира в началото на 2010, другата оборотите паднаха наполовина и оцеляхме само щото съкратихме хора и се насочихме към ЕС. Никой от семейството не е благословял тройната коалиция или е хулил герб, щот добрият малък и среден бизнес по света не се интересува от политика, докато има ниски данъци и добри кредити и това поведение копирахме.

Нека не бъркаме бизнес, който създава добър продукт и традиции с тия дето взимат обществените поръчки щото това си е чиста форма на крадене.
В тоя ред на мисли до 2009-та дори не сме си помисляли за секунда за помощ от държавата, всичко си беше "батко и братко".
Тройната коалиция не е подобрила по никакъв начин бизнес климата, въпреки огромният БУМ на икономиката! Строители си купуваха коли на лизинг, за всички имаше работа факт, но това е стечение на обстоятелствата, а не на тройната.. която по същото време докара енергийните дружества, подписа зелените договори, направи заменките и крадеше от енергийният шлем.

Май 2009-та още преди да стъпят герб на власт, имаше спад на заявките от света към страната, всеки един икономист може да посочи че до края на 2009-та спада достига 20%. Да се твърди че герб са виновни за спада на заявките е висша форма на незнание. Всъщност герб по никакъв начин не са помогнали на малкия и средният бизнес за което и аз ги обвинявам ;) Но те са първите дето тръгнаха да въвеждат ред в държавата, да спират не лошите практики, а направо масово деградиралите.. един ми се оплака, колко зле са били герб, що не са оставили хората да си продават спокойно дрога и да си правят далавери :kuku:

да не сте забравили за отвличанията, убийствата, спрените фондове, цанков камък, белене и руската тръба? всичко това герб го спря и за това са единствените партньори на ЕС ;) има мнооого неща, които да се желаят само с инфраструктура и лов на вещици не става, но в момента няма по-добра алтернатива.

ако ще идват на власт болшевци и wanna be мафиоти, изнасям се на запад, ще плащам високи данъци, ама няма да им плащам на тия хранутници яхтите и к**ва. Проблема са другите хора дето не искат европа, а си искат България и ревизия на латино-американският ни преход.. как ще дойдат на власт хора дето направиха прехода, а им искат ревизия за мен е пълна мистика.

Въпрос основан на семпла логика. през 2008-ма,когато не се знаеше за заменките, белене, цанков камък, ерп-тата и т.н и т.н, се събраха 1 МИЛИОН подписа против бсп,дпс и ндсв.. познайте колко биха се събрали сега? каквото си го направиш, не става само с крадене, хората не са слепи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 23 Мар 2013, 19:43

krystal написа:Така и така си дал пример с тройната коалиция, не съм гласyвала за никой от тях, нито съм им симпатизирала, но аз и семейството ми живяхме много по добре тогава, икономически живота ми беше много по стабилен и спокоен. Не само моя, а и този на близките и познатите ми.

точно това което си написала всъщност е истина, но не благодарение на тройната коалиция, както тяхната кампания и до днес гласи, а просто поради факта че имаше икономически бум в целия свят. Пари имаше много и навсякъде да ама до 2008. Евтините им социални кампаниики пък имаха невероятен успех сред пенсионерите. Пералнята на баба ми още се казва Масларова щото тогавашната министърка даде по 100 лева на пенсионер за коледа. Реално подгледнато обаче почти всички енергиини договори дето ревът ся от тях са подписани от серГЕЙката и компания. Лошото е, че както виждам са успяли да заблудят и по-интелигентни и образовани хора с това че благодарение на тях сме живели добре преди 4 години и видиш ли лошия бате бойко дойде и обедни народа :nono:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Мар 2013, 20:44

Мда, всички забравят, че това не е просто криза, а най-големия срив от 29 година насам... ако не и по-голям по-доста статистики. Аз още помня изказванията на тогавашните управляващи, как кризата нас няма да ни засегне, защото икономиката ни не била толкова развита... последва срив на пазара на недвижими имоти, който беше един голям фарс, който движеше половината икономика. :kuku:

http://news.ibox.bg/news/id_514192376
http://news.ibox.bg/news/id_1420926304

2008 година.

В средата на месец септември 2008 министърът на финансите Пламен Орешарски заяви, че финансовата криза в САЩ няма да повлияе пряко на българската икономика. В началото на октомври пък на специално свикана пресконференция в Гранитната зала на Министерски съвет премиерът Станишев, вицепремиерът Ивайло Калфин, финансовият министър Пламен Орешарски и подуправителят на БНБ Румен Симеонов казаха още веднъж: "Стабилни сме, готови сме за всичко, криза няма". Поради това, че сме много стабилни управляващите прецениха да не увеличават минималните задължителни резерви на банките, които са своеобразен буфер срещу евентуални фалити. Реалната ни икономика се развивала и се вливали преки чуждестранни инвестиции. Премиерът убедено заяви, че "Няма основания да се смята, че икономическият растеж в България ще се срине".

Според мен ситуацията при сегашната криза в света потвърждава, че сме водили правилна финансова политика.
Резервът от 11 милиарда лева ни дава възможност за реакции", каза още Станишев.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Мар 2013, 22:17

krystal написа:
Johnnie1 написа:Вас всички ви лови амнезията, когато трябва, кво се правите че не помните през 2008-ма как събраха 1 млн подписа да си хода тройната, а сергейко ги нарече циркаджии.

Така и така си дал пример с тройната коалиция, не съм гласyвала за никой от тях, нито съм им симпатизирала, но аз и семейството ми живяхме много по добре тогава, икономически живота ми беше много по стабилен и спокоен. Не само моя, а и този на близките и познатите ми. И е факт, че това не се слyчва само с мен и около мен, хората са обезверяли, всеки втори ден - някой се пали или започва да се пали, прави го по мъчителен за себе си начин и тази вълна, която се отприщи е много, много страшна, за да се довърши по този начин човек е достигнал неописуеми нива на отчаяние и безизходица. Каква ирония застигна ББ- пожарникаря..

Да дам пример във връзка с 2009г. Та тази година, до управлението на герб, т.е. за половин година, оборота ми беше наполовина с 2008 за същия период. Това какво говори? Че пазарите са се повлияли от идването на герб ли? Или че кризата вече е дошла? Или пък че тройната коалиция е виновна за срива? И още нещо, 2009 беше най лошата, от там годишните обороти вървят нагоре с по 10-20% и всяка година е по добра от предишната. Е, още сме далеч от преди кризата! Ха сега, направете анализ на ситуацията! Вярно че имаше повече пари през 2008, но тогава нямаше криза. А тя е навсякъде.
п.п. Чудя се ако ББ беше останал и не се беше поддал на исканията за оставка, какво щяхте да пишете? Че се е вкоренил във властта и не иска да си тръгне ли? Или че се държи достойно и иска да оправи нещата и затова остава :mhihi: Сигурен съм на 100% че щяхте да твърдите първото :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 24 Мар 2013, 2:17

Ivo_Borisov написа:п.п. Чудя се ако ББ беше останал и не се беше поддал на исканията за оставка, какво щяхте да пишете? Че се е вкоренил във властта и не иска да си тръгне ли? Или че се държи достойно и иска да оправи нещата и затова остава :mhihi: Сигурен съм на 100% че щяхте да твърдите първото :ok:

Точно с тази си постъпка ББ ме загyби тотално, като избирател. С риск да се повторя, но един лидер не би постъпил така (язък, че сме родени на една дата с него). И не знам защо в темата се акцентира върхy дясната политика, която е водил.. нищо подобно!!!.. и нямаше да има място за толкова спекулации, ако имаше изобщо някаква политика, някаква идея, мисъл, програма, стратегия..

Аватар

Мнение от Antonov. » 24 Мар 2013, 2:18

Оставката на правителството ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 24 Мар 2013, 2:40

Здр
Изпратено на: 24 Мар 2013, 1:36
От: Antonov.
До: ///Maximalniq

Здравей. Защо предпочиташ ГЕРБ/партия на капитала, създадена под действието на временни групови интереси / пред БСП,която е партия на трудовите хора, т.е. на хората на честния труд ?

Колеги, шегувахме се досега, че има някои платени хора за агитация, но ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Мар 2013, 2:49

Antonov. написа:.дъра бъра,дъра бъра.

ама ти май си интелектуално импотентен,духовно недостатъчен,сексуално пасивен и неправилно ориентиран сбъркан генотип,а :lol: :lol: :lol:
Какво беше казал Моканина...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата