Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно....
Модератор: Общи модератори
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Formula 1 2013г. Атмосферният керван тръгна за последно.
До колкото знам от волана се сменят режимите - race\pit и някакви авариини,обаче онези карти с настройките на двигателите,за които се заговори миналата година мисля,че могат да се сменят само от бока и пилота няма такъв бутон за тях.
Първо аз не подкрепям отборните заповеди,но тук не става дума за самата заповед и че е била пренебрегната.
Той изпревари оскатения болид на своя съотборник - разбираш ли - но щом го подкрепяш твоя работа.Всеки си е с критериите.
А думи от сорта на "Кога ще го разкарате от пътя ми ..." - шампионски ли са?
Първо аз не подкрепям отборните заповеди,но тук не става дума за самата заповед и че е била пренебрегната.
Той изпревари оскатения болид на своя съотборник - разбираш ли - но щом го подкрепяш твоя работа.Всеки си е с критериите.
А думи от сорта на "Кога ще го разкарате от пътя ми ..." - шампионски ли са?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За какви карти говорите? Уебър каза просто "мулти 21". По-късно разясниха, че това е код означаващ че трябва да карат във формацията в която са. В интервю след състезанието Уебър казва, че е намалил режима на двигателя за да пази гумите и си е карал когато Фетел го е атакувал. А самото изпреварване продължи достатъчно дълго за да повярва някой, че Уебър не си е върнал двигателя в режим за да се противопостави на Фетел.
За мен Фетел постъпи глупаво, но и мъжки. Щото утре Уебър ще се осере както редовно го прави и дали днес е бил 1 или 2 няма да има значение.
За мен Фетел постъпи глупаво, но и мъжки. Щото утре Уебър ще се осере както редовно го прави и дали днес е бил 1 или 2 няма да има значение.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Споко малко с това осиране на Уебър, а? както каза Марк - хората си мислят че разбират ситуациите и обстоятелствата около дадена ситуация, но реално никога не могат да знаят кое как е всъщност.
А фетел и алонсо са уникални ревливи боклуци фаворитизирани излишно педали.
А фетел и алонсо са уникални ревливи боклуци фаворитизирани излишно педали.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Във Ф1 има толкова много задкулисна политика, и ние никога няма да сме наясно какво точно се е случило и защо.Никой не харесва такива заповеди, но те са нужни на отбора.Но тоз път Фетел си навлече негативи в отбора, пък мерцедес дължът на Розберг.Не че в следващото състезание нещата не могат да се обърнат 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
bum_bum написа:За какви карти говорите? Уебър каза просто "мулти 21". По-късно разясниха, че това е код означаващ че трябва да карат във формацията в която са. В интервю след състезанието Уебър казва, че е намалил режима на двигателя за да пази гумите и си е карал когато Фетел го е атакувал. А самото изпреварване продължи достатъчно дълго за да повярва някой, че Уебър не си е върнал двигателя в режим за да се противопостави на Фетел.
... има колега, има, постъпката му е глупава, подла, неспортсменска.....при последното влизане в бокс и на двамата е съобщено да прекратят състезанието помежду си и да не рискуват! да запазят реда до финала, да щадят гумите - Уебър с твърди, фетел с меки...според Пол Хембри от Пирели, дават 0.8 десети разлика на обиколка в полза на меките ...ето и цитат от интервюто на което още Уебър не е дочул, че фетел го нарече идиот веднага след като го задмина...
..."Después de la última parada en boxes, el equipo me dijo que la carrera había terminado y que arriesgáramos lo menos posible de cara al final, pero Vettel tomó su decisión y, como es habitual, lo protegerán", afirmó sin tapujos el australiano........
http://www.marca.com/2013/03/24/motor/f ... 20100.html
...и това е само върха на айсберга фетел...един ден това хлапе ще натрупа 10 титли!
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
"By being a racing driver means you are racing with other people. And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, we are competing to win." - Ayrton Senna...
А какво би казал сега?...
А какво би казал сега?...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това, че меките гуми дават 0.8 преднина ми се струва малко неистинско твърдение най-малкото, защото на всяко шаси работят различно тия гуми.
За едно може да е 0.8, а за друго да е повече или по-малко. Също зависи дали е в началото или в края на състезанието. Дали има много гориво или малко, дали има отложен каучук по асфалта или не, дали има кола отпред или не, дали е горещ асфалта или по-хладен..
Кво, кво речи???
За едно може да е 0.8, а за друго да е повече или по-малко. Също зависи дали е в началото или в края на състезанието. Дали има много гориво или малко, дали има отложен каучук по асфалта или не, дали има кола отпред или не, дали е горещ асфалта или по-хладен..
larbi написа:Споко малко с това осиране на Уебър, а?
Кво, кво речи???
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Меките гуми при едни и същи условия винаги са по-бързи - с много малки изключения на някои писти.
Какво не истинско има?Та миналия сезон или по моналия беше разликата между меки и твърди беше някви сериозни секунди.
В един и същ етап на състезанието двата болида имат еднакво количество каучук по асвалта,нивото на горивото е на 95% едно и също,атмосверните условия са едни за всички
- за шаситата си прав,но тук говорим дори и за еднакви такива.
Не разбирам хората които оправдават Фетел.
От една страна той е там да се състезава и това изпреварване при други обстоятелства нямаше да се коментира изобщо,от друга страна изпреварва,съотборника си който в началото на маневрата първо не е подготвен,второ - било му е заповядано да пази гуми и да пести гориво
и трето и най-важно - "Извинявам се не беше нарочно..."
- ама аз без да искам такоа ся извиняаам са 
Какво не истинско има?Та миналия сезон или по моналия беше разликата между меки и твърди беше някви сериозни секунди.
В един и същ етап на състезанието двата болида имат еднакво количество каучук по асвалта,нивото на горивото е на 95% едно и също,атмосверните условия са едни за всички

Не разбирам хората които оправдават Фетел.
От една страна той е там да се състезава и това изпреварване при други обстоятелства нямаше да се коментира изобщо,от друга страна изпреварва,съотборника си който в началото на маневрата първо не е подготвен,второ - било му е заповядано да пази гуми и да пести гориво

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
На коя точно маневра не е подготвен
http://www.youtube.com/watch?v=VSxvFmD76Qs
Просто вместо да му размахва средни пръсти, да го беше догонил....и да отебе ( с право ), заповед 21

http://www.youtube.com/watch?v=VSxvFmD76Qs
Просто вместо да му размахва средни пръсти, да го беше догонил....и да отебе ( с право ), заповед 21

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Някъде има ли състезанието в нета качено - за Австралия реагираха много бързо и качиха 720п и 1080и 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Знаеш ли какво трябваше да направи - да си паркира болида в полянката и да си ходи.
Аз изобщо не знам как си подлага г*з* толкова много време.
Още 2010-та когато беше голямата битка между тях - отбора му го насра буквално и в прав текст му каза - "Не гледай към титлата"
От там нататък каква психика да имаш,какво самочувствие или желание да помагаш на отбора.
Та малкия дори не можеше да си тества новите части - Марк му тества новото предно крило,ако е 100% по-добро от старото отива при Фетел,ако обаче има и най-малки съмнения за частта,остава при Марк да се тества в състезателни условия
През зимната пауза на 2010та просто трябваше да смени отбора - още тогава.
Аз изобщо не знам как си подлага г*з* толкова много време.
Още 2010-та когато беше голямата битка между тях - отбора му го насра буквално и в прав текст му каза - "Не гледай към титлата"
От там нататък каква психика да имаш,какво самочувствие или желание да помагаш на отбора.
Та малкия дори не можеше да си тества новите части - Марк му тества новото предно крило,ако е 100% по-добро от старото отива при Фетел,ако обаче има и най-малки съмнения за частта,остава при Марк да се тества в състезателни условия

През зимната пауза на 2010та просто трябваше да смени отбора - още тогава.

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
acho.rs написа:Някъде има ли състезанието в нета качено - за Австралия реагираха много бързо и качиха 720п и 1080и
http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... 5d4e9b0433 БГ аудио
http://bitsnoop.com/formula-1-2013-mala ... 44251.html HD от SKY Sport
http://thepiratebay.se/torrent/8297274/ ... ce_720p_HD
Последна промяна MOGY на 28 Мар 2013, 23:19, променена общо 1 път

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Binev_OuT написа:...Аз изобщо не знам как си подлага г*з* толкова много време...
Лесно, как...
1: Уебър е добър пилот- толкова. Нищо повече.
2: Може да бъде пилот №1 на отбора ако кара в Торо Росо или по-малък отбор. Ама с тея отбори ако вземе и 10 точки за сезона ще е постижение.
3: Щом иска да кара в топ отбор- ще е втори пилот и ще изпълнява нареждания. Ако не знае как става- да пита ония смешник Маса.
4: Разбира се участват и пари в схемата.
larbi написа:Споко малко с това осиране на Уебър, а? ...
Обади се когато тоя направи 10 поредни състезания при които да НЕ загуби позиции щото не знае как да стартира. Да търся ли клипа където се вижда как стартира на 5-та предавка

За стандартите на Ф1 Уебър е нищо повече от приличен пилот. Мястото му е в тим като Заубер или Форс Индия- няма работа в топ отборите.. С добра кола може да прави добри класирания, но съотборникът му го убива от бой редовно. Майната му, че Фетел го бие дето го хване- куцо, кьораво и сакато (разбирай Маса, Розберг и подобни) го бият редовно...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
MOGY написа:acho.rs написа:Някъде има ли състезанието в нета качено - за Австралия реагираха много бързо и качиха 720п и 1080и
http://arenabg.com/torrents/153978/ БГ аудио
http://bitsnoop.com/formula-1-2013-mala ... 44251.html HD от SKY Sport
http://thepiratebay.se/torrent/8297274/ ... ce_720p_HD