Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Е.Димитров написа:Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Е понеже до сега се ви/ни оправяха изучили се висшисти,кой у Русия,кой у Вашингтон,кой пък нещо учил в меверето ,се до един капацитети и титани на мисълта.
Точно ти къде си титан на мисълта, и мастер оф олл хейтърс, си залагам ***, че няма да гласуваш за жена от автосервиз, нал тъй? а за школата на мвр, русия или вашингтон - ти в кое от трите завървши каза![]()
Залагай неща дето имаш!
Нема се обиждаш червено комунистче.
Или не си завършил нищо и сигурно и ти си секретарка и ще гласуваш за колежката

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:_galio_ написа:Petrolhead написа:тъй като другата тема е заключена, бих искал да коментираме тук.
Какво постигнаха протестите?
стана ясно, че освен мърша, в стадото има и живот.
консолидация, накратко.
моля да разясниш
Стана ясно че на тая географска ширина,всички поговорки и анекдоти са верни,като почнем с няколко:
"в България става само киселото мляко и предателите"
"един хайдутин-чета,
двама хайдути-чета с войвода,
-трима хайдути-чета с войвода и предател"
Перифразирам последната,ама идеята е такава.
Уж народа се вдигна,не се иска статуквото,пък то едните подадоха оставка за да могат да наберат активи и да се явят като "нови" на изборите,щото ако останеха,хората щяха повече да ги намразят,другите-червени и тн (баси колко "интересно се получава при бсп то,значи разграничават се от миналото си,обаче пак обясняват че били на над 100 години партия

И идваме на думата за тея дето бяха по улиците,това де,"Лицата",те пък щели да са коректив на управляващите ,което не е лошо,но след като започнаха и те да си търсят идоли и да ги представляват лица (Стоичков

Та нещата няма да напреднат в следващите няколко години!
Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Е понеже до сега се ви/ни оправяха изучили се висшисти,кой у Русия,кой у Вашингтон,кой пък нещо учил в меверето ,се до един капацитети и титани на мисълта.
Точно ти къде си титан на мисълта, и мастер оф олл хейтърс, си залагам ***, че няма да гласуваш за жена от автосервиз, нал тъй? а за школата на мвр, русия или вашингтон - ти в кое от трите завървши каза![]()
Залагай неща дето имаш!
Нема се обиждаш червено комунистче.
Или не си завършил нищо и сигурно и ти си секретарка и ще гласуваш за колежката
Не знам как модераторите търпят психично болни потребители в този сайт,но пък след като здравната реформа буксува а психично болните не получават адекватна помощ,плъзват сред обществото!
Потърси помощ,лекувай се!

- Petrolhead
- Потребител
-
много ми се иска някой протестиращ, които реално е ходил цял месец по площадите, да обясни защо го правил и днес чувства ли се удволетворен от постигнатото.
не се обиждай Димитров , ама ако трябва да си казваме истината, мненията на доберман са много по-кратки и безпристрастни.. ти обикновено изписваш романи плюейки по герб, а не по бсп.. и при толкова много вложения усилия няма как мненията ти да минат за неутрални и за тва няколко човека ти казаха че си червен.. и аз съм +1
ама ся не се дръж като янето, няма лошо да подкрепяш бсп, личен избор, но поне се дръж като мъж и имай смелостта да го кажеш.. а не тия (герб) са толкова лоши, че изписвам км с постове, ама не съм за предишните.. подценяваш хората.
ама ся не се дръж като янето, няма лошо да подкрепяш бсп, личен избор, но поне се дръж като мъж и имай смелостта да го кажеш.. а не тия (герб) са толкова лоши, че изписвам км с постове, ама не съм за предишните.. подценяваш хората.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Johnnie1 написа:не се обиждай Димитров , ама ако трябва да си казваме истината, мненията на доберман са много по-кратки и безпристрастни.. ти обикновено изписваш романи плюейки по герб, а не по бсп.. и при толкова много вложения усилия няма как мненията ти да минат за неутрални и за тва няколко човека ти казаха че си червен.. и аз съм +1
Джони,това че някой са глупави ,не е мой проблем,не ми обяснявай за смелост и за други неща ,значението на които не познаваш,и въобще недей да образуваш изречения и анализи по мой адрес,защото и това не ти се отдава.
Особено обичам някой с нисък интелект да ме заклеймява че съм от една или друга партия,ти нито "доберман" сте хората на които ще дължа обяснения,след като е видно че не сте хора ,които могат да формулират адекватна мисъл.
Честно,все повече се убеждавам че хората масово оглупяват!
п/п
Не че те интересува,но на последните избори гласувах за герб,и вземи си го набий вече в ...че никога никъде и по никое време нито съм бил от страна на бсп,нито съм гласувал за тях нито подобно нещо,от сега на татък колкото аз съм от бсп,толкова вие сте с обратни наклонности,кажи ми че съм "червен" и аз ще възприема че си направил признание че си гей!

п/п2
Особено мразя някакви политически пристрастни хора,най-омразните са ми тея дето като почнат да подкрепят някоя партия ,направо пяна им излиза от устата!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Някой може ли да обясни какво се случва с Мирослав Найденов.Защо има наложена гаранция 10 бона и повдигнати три обвинения?Той до оня ден беше министър,сега подсъдим,к'во става в тая държава????До сега им било пречено от горно ниво да формулират обвиненията,вече имало събрани достатъчно годни доказателства.
Как въобще си позволяват да съдят министър?
jordanpar написа:Някой може ли да обясни какво се случва с Мирослав Найденов.Защо има наложена гаранция 10 бона и повдигнати три обвинения?Той до оня ден беше министър,сега подсъдим,к'во става в тая държава????До сега им било пречено от горно ниво да формулират обвиненията,вече имало събрани достатъчно годни доказателства.
Не бой се приятелю за тях, имат си достатъчно връзки и пари вече.. Само гледай как след няколко месеца гордо ще възтържествува, че е оправдан и че това е работа знаете на кого и знаете защо/няма смисъл да казвам/.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Много голяма грешка правите ако си мислите че Димитров е червен. И аз си мислех така в началото ама бях в грешка. Цялата работа с ориентацията на цялото тяхно поколение е базирана на факта разочарование. Както ви каза по-назад в темата, той е бил на площада 89-та и е гласувал за СДС и т.н..няма как да е червен в тоя смисъл на думата.
От тогава до сега този тип хора на неговото поколение, са гласувал и за червени и за сини и за царе и пожарникари и в крайна сметка 4 години по-късно не е бил на лице резултата който са искали. Опозицията се възползва от разочарованието и хоп цикъла се затваря за нови 4 години.
Това поколение няма та ти каже че са от БСП защото не са, няма да ти кажат че Бойко е свършил това и това, защото джобовете им са изтънели заради кризата която той докара на България и от там на целия свят. Дефакто това са онези 50% българи които не гласуват, но критикуват всички и всичко. Защото когато те бяха млади и от тях зависеше дали да има 20 години преход или да изтрепят ПолитБюро, да въведат лустрацията и т.н те се скриха като мишки, а други почнаха да лижат гъзове на генерали и барети. Цяло едно поколение си помисли че е дошла демокрацията за 1 ден, ама нов бардак със стари к*рви не става. За пореден път се повтарям, че просто някои хора в политиката не трябва да са живи за да тръгнем напред.
От тогава до сега този тип хора на неговото поколение, са гласувал и за червени и за сини и за царе и пожарникари и в крайна сметка 4 години по-късно не е бил на лице резултата който са искали. Опозицията се възползва от разочарованието и хоп цикъла се затваря за нови 4 години.
Това поколение няма та ти каже че са от БСП защото не са, няма да ти кажат че Бойко е свършил това и това, защото джобовете им са изтънели заради кризата която той докара на България и от там на целия свят. Дефакто това са онези 50% българи които не гласуват, но критикуват всички и всичко. Защото когато те бяха млади и от тях зависеше дали да има 20 години преход или да изтрепят ПолитБюро, да въведат лустрацията и т.н те се скриха като мишки, а други почнаха да лижат гъзове на генерали и барети. Цяло едно поколение си помисли че е дошла демокрацията за 1 ден, ама нов бардак със стари к*рви не става. За пореден път се повтарям, че просто някои хора в политиката не трябва да са живи за да тръгнем напред.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Е.Димитров написа:Не че те интересува,но на последните избори гласувах за герб,и вземи си го набий вече в ...че никога никъде и по никое време нито съм бил от страна на бсп,нито съм гласувал за тях нито подобно нещо,от сега на татък колкото аз съм от бсп,толкова вие сте с обратни наклонности,кажи ми че съм "червен" и аз ще възприема че си направил признание че си гей!![]()
![]()
А бе човек, не мога да повярвам, че още си трошиш нервите и времето да се обясняваш и аргументираш тука. Не виждаш ли, че напоследък цялата тема се върти от 4-5 човека, които НЯМАТ друг пост в автомобилния форум освен по политическите теми и всеки -
" ти си червен", "ти си платен", "аз съм баровец и ,че ти платим повече", "аз съм еди къф си","тоя е лъжец, а оня крадец" - просто абсолютно огледало на политиката в България. Все едно две пикли на които тамън им е дошло се карат за момче...
Изборите няма да се решат от хората от форума, още по малко от хората пишещи в тая тема...така ,че ако питаш мен като не може да се води нормална дискусия по добре за$би....
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- jordanpar
-
-
В момента слушам Гриша Ганчев как разсъждава за изминалите 3-4 години.За всички е ясно че той е най крупния бизнесмен и работодател за региона си.Казва че над 2000 души от неговите работници във всички сфери на дейност са съкратени.Казва че дори за човек с неговите мащаби бизнесът е задушен от управляващите.Знаем с какъв позитивизъм бе посрещнат завода за автомобили на Грейт Уол.Всичко е в застой.
И в същото време тук някакви неизвестни никому бизнесмени от форума казват че 2 пъти им скочил стокооборота,че всичко е да го шибнеш и да тръгне.Аз даже бих призовал Петролхед-а да каже коя е неговата фирма,с какво се занимава,та това ще е една добра реклама индиректно спомената в най-четения автомобилен форум.Хайде,петролхед????Щот Гришата спомена че за 5 години е налял от данъци 221 милиона лева в държавата от дейността си.И този човек се оплаква.А тук незнам колко трябва да са ти показателите да се хвалиш в цял форум че си двойно по-добре????????
.И нека някой обясни за Мирослав Найденов?Защо е е даден на съд?????Та той е бивш член на най-градивното правителство до сега според някой тук???????????
И в същото време тук някакви неизвестни никому бизнесмени от форума казват че 2 пъти им скочил стокооборота,че всичко е да го шибнеш и да тръгне.Аз даже бих призовал Петролхед-а да каже коя е неговата фирма,с какво се занимава,та това ще е една добра реклама индиректно спомената в най-четения автомобилен форум.Хайде,петролхед????Щот Гришата спомена че за 5 години е налял от данъци 221 милиона лева в държавата от дейността си.И този човек се оплаква.А тук незнам колко трябва да са ти показателите да се хвалиш в цял форум че си двойно по-добре????????
.И нека някой обясни за Мирослав Найденов?Защо е е даден на съд?????Та той е бивш член на най-градивното правителство до сега според някой тук???????????
- Petrolhead
- Потребител
-
Не искам да влизам в подробности, занимавам се с производство.
На странен човек си решил да имаш доверие. Бивш борец настоящ производител на автомобили
На странен човек си решил да имаш доверие. Бивш борец настоящ производител на автомобили
- jordanpar
-
-
какво доверие да имам на него,имам доверие на документите му потвърдени от сметната палата.Ти платил ли си поне 10% от неговите 220 милиона лева данъци,че да се праскаш във форума и да възхваляваш бившите вече?????И какво значи ''не ми се говори с какво се занимавам'',аз лично нямам приятели работодатели,които да ги е срам да кажат с какво си вадят пари за туарезите,Хиксовете и МЛ-ите.Единия даже прави пари от /с извинение/ буквално л@йната на хората и си му е добре бизнеса наистина.А тука всеки ми се праска че е ебаси предприемача,а като питаш за нещо конкретно се свива като гнида.Абе нали ако всичко ти е чисто ще се гордееш с това кой си бе????
И за Мирославчо не чух поддръжниците на вече бившите какво мнение имат по въпроса????К'во стаа,май сини,червени,кафеви всички са един дол дренки,а????Ама иначе дайте пак да ги изберем.пХааа.
И за Мирославчо не чух поддръжниците на вече бившите какво мнение имат по въпроса????К'во стаа,май сини,червени,кафеви всички са един дол дренки,а????Ама иначе дайте пак да ги изберем.пХааа.
- Petrolhead
- Потребител
-
Колега, драсни един телефон на лс, ще те поканя лично да те разведа и да ти покажа с какво се занимавам.
Форумите и социалните мрежи не са най-доброто място за споделяне на някои неща.
Форумите и социалните мрежи не са най-доброто място за споделяне на някои неща.
- jordanpar
-
-
Няма нужда,ясни са ми такива ''бизнесмени'' които бягат от рекламата в ''разни форуми''.А къде да рекламираш дейността си в списание ''Форбс'' и БиБиСи ли е най-престижно????
Както и да е,-а нещо някой за другия казус от днес?
Както и да е,-а нещо някой за другия казус от днес?
- Petrolhead
- Потребител
-
Абсолютно сериозен съм, ако наистина искаш да разбереш с какво се занимавам можем да го уредим веднага. Като каза А добре е да не дрисваш, а да докараш нещата до край. Защото хвърляш епитети, а всъщност май не ти стига смелост да застанеш зад тях