Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Мар 2013, 9:42

jordanpar написа:
Ivo_Borisov написа:Ти го обяви вече за престъпник и го вкара в затвора, какво да ти кажем повече???
А и да ти напишем нещо, ще го извъртиш или няма да го приемеш. Както излезе по медиите, че е обвинен, така излезе и неговия отговор пак там.

Тоз пък,сериозно ли? :mhihi:
АЗ пък помня един арест пак на един министър,само че от тройната където ясно се чуваше ''И тъй като вие сте закоравял престъпник ,на коленееее!!''
Сещщщаш се,нали :mhihi: ,симпатяга,намерил с какво да ми дава довод.И после преди броени месеци го оневиниха.Та казваш,тея сегашните са по-различни от онея предишните като методи и мислене,а????
Ха ха,пичове,всички са мастии,стига грозна реклама на герб ,БСП или други бълвочи.С това ви мислене само различно скъпи кypви си избирате.

п.п.плюс това се спомена че делото е било притискано три години от дадени кръгове за да не излезе наяве и събирането на доказателства е продължило толкова дълго защото е било опорочено.така че ще поживеем ще видим,аз никого не съм отсъдил с думи какъв е,само питам на база прочетено в новините днес.Искам даже да ме цитираш къде го посочвам като такъв,че ми писна от твойте преиначавания на думи?!!!!!Даже учудено питам как са посмяли да обвинят министър .капиш?

Абе аз си знам че каквото и да ти кажа, ако ще бяло да ти покажа ще кажеш черно ама защо ми трябваше да ти отговарям :kuku: Не стига че не приемаш чуждо мнение, вирнал си главата и се правиш на най големия разбирач, държиш тон като говориш на някой и освен да плюеш и хейтваш, нищо позитивно не казваш...Аз къде съм ти давал доводи? Писал съм какво искаш да чуеш от нас???
И за Мирославчо не чух поддръжниците на вече бившите какво мнение имат по въпроса????К'во стаа,май сини,червени,кафеви всички са един дол дренки,а????Ама иначе дайте пак да ги изберем.пХааа.Това какво е, не е ли обвинение че сме гласували за престъпници макар и наречени от теб по меко? Аз ли си измислям или ти не знаеш какво пишеш?
Три пъти пита за Найденов. Флейм-а като те пита за Плевенлиев и мненията които си писал за него, защо не му отговори един път?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Мар 2013, 9:55

Johnnie1 написа:при ГЕРБ може да има лайна надолу по линията, но поне техните лидери и министри с няколко изключения всички са про-западно ориентирани и реални партньори на ЕС..

Johnnie1 написа:п.с На запад се знае за всички богаташи как са направили първият млн.. тука е мистерия или 99% са крали, и затова никой не вярва ни на герговци, ни на ганчовци, така че не ги давайте за примери.. то само като им видиш бизнеса още от едно време на мутрите - горива,дърва,мрамор, захар.. тва не е цялата икономика, има много фирми дето нараснаха точно в кризата

Я как си противоречиш избирателно.
Хем били свестни повечето,хем бизнесмените (които се явяват 90% от герб) нещо не им била чиста работата.
И не,не се газирам,щото голяма част не знаете значението на думите "Лява политика и дясна политика",както и какво означава "комунист",за "червен пък... :dummy:
Може да се каже че съм от ЦСКА и че кръвта ми е червена ,както че харесвам някой модели автомобили в червен цвят и жени в същият десен дрехи и до там с червеното,вашата кръв к'ва е,кафява?
"Комунист" както често по-герберски заклеймявате дори подозирам и жените дето не биха легнали с вас няма как да съм,комунист идва от комуна,а аз мразя да деля с някой,освен това обичам материалните неща,придобивките и парите.
Пък ония пич дето се нуждае от пари никнейма си,той горкият е доста далеч от истината,1989 година съм бил на около 16-17 години,после работа,учене,работа и зрител,никога не съм имал амбиции да променям нещо и съм се простирал само в рамките на гласуването,тея упреци може да ги отправи към майка си и баща си,както и към дедо му!
Последна промяна Е.Димитров на 27 Мар 2013, 10:09, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Мар 2013, 9:59

Ясно е, че нито сме цъфнали, нито сме вързали. Като/Ако започне да се трансформира в държавен, частния дълг тогава може да се говори за някаква заплаха...

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 27 Мар 2013, 10:07

Ivo_Borisov написа:Три пъти пита за Найденов. Флейм-а като те пита за Плевенлиев и мненията които си писал за него, защо не му отговори един път?

Ако въобще си чел какво съм казал за Плевнелиев във времето и пространството,щеше да знаеш че флейм ми е изкривил думите /също като теб/ за да са му по-удобни в контекст срещу мен.Така че не си ми интересен.Не съм длъжен да се самоцитирам за пред дървени философи.
Политиката не ме вълнува и дори ми е неприятна.Интересувам се от пари и как могат да бъдат изкарани.постнах в предния си пост инфо за вътрешноикономическото положение в страната.И то не е никак добро,външния дълг е вечния мит с който ни хвърлят прах в очите.
Положението на страната ни е същото както в едно семейство-българина си плаща сметките за ток,вода и комуникации и до там.нищо градивно за него и жилището му,живее се на стари постижения.Същото е и в държавен аспект-плащаме си дълговете към външните кредитори и до там /даже началото на годината се видя зора/,и за населението--от трите най-дългия.Това не може да продължава вечно,както и не може всички на ръба на мизерията да се самоубият.По-скоро вървим към фалит.Ама вътрешния фалит боли повече от международния.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Мар 2013, 10:31

jordanpar написа:....
Политиката не ме вълнува и дори ми е неприятна.....

кажи верно :mhihi:
вероятно за тва си най-активния в тая тема....
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 27 Мар 2013, 10:35

zazomazo написа:

сигурно е мазохист :mhihi:

Аватар

Мнение от jordanpar » 27 Мар 2013, 10:44

Не ми се спори,симпатяги.
Докато вие тук ''мъдро'' ръсите сарказъм,едни хора мислят как от мултимилионери да станат милиардери. Но за сметка на всички нас.
Политическото разделение винаги е добре дошло за управляващите които и да са те.Но дори и политически разделение,всички ние сме еднакво недобре финансово,или дори и да изживяваме в момента някакъв пик в дейността си,на фона на това че масата останали обедняват трябва да ни светне сигналната лампа.Защото и най-силния бизнесмен не се чуства добре,когато е зависим от твърде тесен кръг клиенти или потребители на дейността си.Става опасно зависим от тях.А крачката към монопола е близо.
Лек ви ден,и дано да сте поне морално удовлетворени от резултатите на изборите.Мен лично няма да ме топлят каквито и да са.Интересува ме като бръкна в джоба да имам какво да извадя.И това да не е клечка кибрит за да се самозапаля.
Хау.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 27 Мар 2013, 16:22

Като не искаш да се палиш залягаш над учебниците/работата и постигаш ;) приятели от франкофонският университет ги взеха на работа в HP, на практика без интревюта.

освен да се въртите в кръг, направете партия, излезте пред хората, убедете ни че сте по-добри от другите и ще гласуваме за вас! изборите са след месец, а на софрата има 2 избора- тройна коалиция/ГЕРБ.. на всички е ясно че в коалиците следва масово крадене, прехвърляйки топката на другия. Кефи ви или не, такава е ситуацията, всичко друго е чесане на езици.. направете партия, намерете си словоохотлив лидер, обещайте на хората не аец белене, а изтеглете по 1 млрд на година за малкият бизнес и воала, не е сложно.. и дано имате топки да стискате здраво зъби, мафията ще скочи срещу вас, цялата пост-комунистическа машина, цялата пумия и всички платени журналисти дето сега плюят по герб, ще плюят по вас.. и 1ст да не сте окрали, най черни ще станете и по славито ще ви дават. Такава преса никъде няма по цял свят, мъжете тука никаква чест нямат, а както пееха ъпсурт всичко е "кради-кради"

Човек и без да разбира от политика като види че бивш премиер, който е уважаван от цял свят се оплюва толкова мощно на местна почва, явно много много им е секнал интересите.. то всичко стана вече прозрачно, баси, никакъв срам нямат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Мар 2013, 17:42

Johnnie1 написа:Като не искаш да се палиш залягаш над учебниците/работата и постигаш ;) приятели от франкофонският университет ги взеха на работа в HP, на практика без интревюта.

освен да се въртите в кръг, направете партия, излезте пред хората, убедете ни че сте по-добри от другите и ще гласуваме за вас! изборите са след месец, а на софрата има 2 избора- тройна коалиция/ГЕРБ.. на всички е ясно че в коалиците следва масово крадене, прехвърляйки топката на другия. Кефи ви или не, такава е ситуацията, всичко друго е чесане на езици.. направете партия, намерете си словоохотлив лидер, обещайте на хората не аец белене, а изтеглете по 1 млрд на година за малкият бизнес и воала, не е сложно.. и дано имате топки да стискате здраво зъби, мафията ще скочи срещу вас, цялата пост-комунистическа машина, цялата пумия и всички платени журналисти дето сега плюят по герб, ще плюят по вас.. и 1ст да не сте окрали, най черни ще станете и по славито ще ви дават. Такава преса никъде няма по цял свят, мъжете тука никаква чест нямат, а както пееха ъпсурт всичко е "кради-кради"

Човек и без да разбира от политика като види че бивш премиер, който е уважаван от цял свят се оплюва толкова мощно на местна почва, явно много много им е секнал интересите.. то всичко стана вече прозрачно, баси, никакъв срам нямат.

:clap:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Мар 2013, 18:07

Johnnie1 написа:Като не искаш да се палиш залягаш над учебниците/работата и постигаш ;) приятели от франкофонският университет ги взеха на работа в HP, на практика без интревюта.

Това за мене ли беше :mhihi:

Johnnie1 написа:освен да се въртите в кръг, направете партия, излезте пред хората, убедете ни че сте по-добри от другите и ще гласуваме за вас! изборите са след месец, а на софрата има 2 избора- тройна коалиция/ГЕРБ.. на всички е ясно че в коалиците следва масово крадене, прехвърляйки топката на другия. Кефи ви или не, такава е ситуацията, всичко друго е чесане на езици.. направете партия, намерете си словоохотлив лидер, обещайте на хората не аец белене, а изтеглете по 1 млрд на година за малкият бизнес и воала, не е сложно.. и дано имате топки да стискате здраво зъби, мафията ще скочи срещу вас, цялата пост-комунистическа машина, цялата пумия и всички платени журналисти дето сега плюят по герб, ще плюят по вас.. и 1ст да не сте окрали, най черни ще станете и по славито ще ви дават. Такава преса никъде няма по цял свят, мъжете тука никаква чест нямат, а както пееха ъпсурт всичко е "кради-кради"

Ти приятелю ще се окажеш някакъв месия,гуру или пък някакъв титан на икономическата мисъл,гледам впуснал си се съвети да даваш,все едно си Бил Гейтс или поне Бъфет.все едно си толкова успял,че поне имаш некакви си стотина милиона,пък и самата мисъл дето постваш го правиш от висотата на поне 130 години живот минимум :bowdown:
Johnnie1 написа:Човек и без да разбира от политика като види че бивш премиер, който е уважаван от цял свят се оплюва толкова мощно на местна почва, явно много много им е секнал интересите.. то всичко стана вече прозрачно, баси, никакъв срам нямат.

А това как да го коментирам,кажи верно,понеже имам чувството че предаваш директно от централата не герб,къде бе пич,смеят се хората,има толкова клипове в ю-туб за невероятните изказвания пред смаяните погледи на депутатите от ЕС,даже човека в желанието да се похвали как бори всички престъпници и да изпъкнат неговите чутовни битки с организираната престъпност,че нарисува такава картинка че на хората им се взе акъла в представите си за България.
Да не говорим ЦРУ какво "високо" мнение има за бившият вече премиер.
А пък ако си мислиш че герб нямат задкулисни уговорки и с бсп и с дпс-верно си някакъв наивник,пък след изборите ще станеш свидетел на ебаси и безпринципната коалиция,начело с герб!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 27 Мар 2013, 18:23

щом си решил да се палиш значи и за теб се отнася ;)

никъде не съм писал колко съм велик, описах ситуацията реална такава каквото е, ама те разбирам срещу фактите като няма кво да се каже, лайна се сипят.
иначе не знам на кой са се смели, но помня как на Станишев немския канцлер му отмени официална среща, а после Саркози, после дори Путин го кара да чака.
В крайна сметка Меркел звънна на Борисов, не на Станишев? Барозу, Ромпой и Обама я познай кой подкрепят? Хората ще гласуват за тия дето те подкрепят, другото е чесане на езици, защото няма друг избор освен тройна или петорна про-руска коалиция и една дясна партия.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Мар 2013, 18:36

http://news.plovdiv24.bg/423867.html

Някой, който Е БИЛ на протестите ще е хубаво да сподели мнение по това изказване. За мен е напълно възможно + няколко ранени нищо не подозиращи жертви или платени. Познавам хора, които за 500лв. веднага си дават да им цепнат главата до кръв. Аз не съм бил и не мога да дам мнение това вярно ли е, така ли е, възможно ли е. Наистина, на репортажите по телевизията имаше нереално много кръв за мен. То щеше някой умрял да има. Наистина за мен е възможно да е хвърлена допълнително (не казвам, че е нямало).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Мар 2013, 18:47

Е, нищо чудно да има постановка и тя си постигна целта-оставка на премиера и правителството. Но както е в шаха, не помислиха няколко хода напред и постигнаха обратния резултат, вдигнаха рейтинга на герб. Шах и след два месеца и мат! :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 27 Мар 2013, 18:57

Разбира се че е възможно.Както сигурно е възможно и да плащат на хора за да се самозапалват.
Който държи парата,той казва какво да се прави.Много по-важно е в България да имаш кинтите,а не политиците.Плюс това естествено че ББ не подаде оставка на правителството за това.Хайде да не си разказваме анекдоти.Кога ли е слушал мнението на ''лошия материал'' че сега ли?Един човек който ''Дай две пържоли на кучето дето намери трупа'',''Къде е оня якичкия касапин'' и ''Продай си пръстените за да ядеш'' няма мисленето на хуманен човек.
Ще видим кой на кого колко ще плати.Аз едно ще ви кажа от сега-които и да дойдат май месец,най-късно ноември пак ще има протести и може би сваляне от власт.Винаги ще е така докато се гласува все за по-малкото зло .Не се ли вдигнат реално доходите на хората-кофти за който и да е.И такива обяснения че е криза и ала бала не важат вече,защото аз не съм видял депутат ,политик,кадър от висшите администрации да ходи скъсан.Не може в нашата смотана малка държавица да имаме 200 000 души администрация,65 000 полиция ,а армията ни реално да е колкото един стадион публика.Да няма електронни варианти на всяка институция,да се редиш на опашки,да си губиш време ,нерви и пари.Не може всички да лапат,а реално на народа никой да не дава дори инфлационни начисления.
На фона на уж кризата утре отваря най-големия мол в страната.С увеселителни паркове,олимпийски басейни и какви ли не щуротии,все едно сме в Дубай.Аз ли съм прост,че уж имало криза или някакви инвеститори са решили да се набутат със стотици милиони евро???
Или сме най-добрата перачница на еврейски и руски пари,ама пак нямаме достатъчно акъл да изкараме келепир от това.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 27 Мар 2013, 19:53

jordanpar написа:
Ivo_Borisov написа:Три пъти пита за Найденов. Флейм-а като те пита за Плевенлиев и мненията които си писал за него, защо не му отговори един път?

Ако въобще си чел какво съм казал за Плевнелиев във времето и пространството,щеше да знаеш че флейм ми е изкривил думите /също като теб/ за да са му по-удобни в контекст срещу мен.

Срещу политическите противници (които не са ти насреща) и срещу колегите, които отсъстват временно от форума, се плюе най-лесно, нали :winky: :ok:

По моите скромни и груби изчисления те питах не 3, а по-скоро 13 пъти - всичките безрезултатно. Та я пак да те попитам кои думи точно ти изкривявам и в крайна сметка Плевнелиев увабо момче ли е или боклук :winky: Долу поствам цитат на това, което е излязло не от моята, а от твоята уста (което обаче не пречи да манипулирано по най-долен начин от мен :lol: )
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
flame написа:
jordanpar написа:Ако никой няма да му влияе лично аз предпочитам в момента президента да състави служебно правителство.
Колкото и да е слаб политически,мисля че е доказан като морално мислещ човек и доказан бизнесмен.

Видният член на бойната група на 40-50-те, другарят-агент бат Данчо направи така, че денят ми да започне с усмивка, а и малко бурен смях!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Долу са няколко негови лични изказвания по адрес на Плевнелиев отпреди няколко месеца :ok:
jordanpar написа:
_galio_ написа:толкова издухан и празноглав политик като плевнелиев не бях виждал на екрана ...

Абсолютно вярно.
Повтаря се кошмара на ГЕРБ с Румяна Желева--абсолютно бездушен и безличен избор за президентска личност.
Събудете се бе хорица,уж не сте глупави.Две марионетки на важни постове и то какви--президент на страната и кмет на административния център и столица на държавата.И кво--двамата ще звънят на лицето ББ за да знаят какво да правят или казват в дадена ситуация ли ????????Пази боже.

jordanpar написа:НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.

bioz написа:
zazomazo написа:

сигурно е мазохист :mhihi:

Не, реалист!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
jordanpar написа:Политиката не ме вълнува и дори ми е неприятна.Интересувам се от пари и как могат да бъдат изкарани.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=328508

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата