мачовете на България
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: мачовете на България
На няколко пъти ние имахме късмет, на няколко пъти те... Заслужен хикс, както можеше и те да ни бият, така и ние. Само остава горчивият вкус да ти вкарат гол с ръка, а мача тука играхме повече от едно полувреме с човек по-малко. Добре свършена работа и гледаме напред към Италия !!! Жабешки бутчета, някой... ???
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
все повече ме радват нашите, още малко трябва да си оправят завършващата фаза можеше да вкарат още голове ама съдба. Само не разбрах защо първите 30 мин бяха толкова страхливи и объркани
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Баси съдиите... То не беше дуспата... то не бяха пропуснати картони за датчаните и непропуснати за нашите... всеки мач ни режат... За мен съдиите ни порязаха стабилно, отново! Ако си бяхме тръгнали с 3 точки, в групата щеше да е друго! Чехите още не са играли с Италия! Там Балотели ще ги шпори юнашката!
Вратарчето обаче ни е много стабилно, изглежда не само с Алисия се справя
Нашите добре играят. Реално ни остават 2 лесни и 2 трудни мача - Армения/Малта и Италия/Чехия. Като с чехите сме домакини последен мач, които евентуално ще са ни прекия конкурент. Аз съм силен оптимист за бараж. Ако днес не ни бяха порязали, можеше дори да се надяваме на грешка на италианците!
Вратарчето обаче ни е много стабилно, изглежда не само с Алисия се справя

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз днес видях едни момчета на по 20-24 години, които си скъсаха задника да покриват всеки сантиметър от терена. Все още малко плахи, но с огромен потенциал. Видя се, че има отбор, че има треньор. Видя се, че няма незаменими. Също така има и някои грешки, но в тази възраст за повечето момчета е нормално. Горе главите, ама не прекалено. И дори при неуспех в тези квалификации трябва да се остави Любо да си свърши работата.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Все си мисля, че ако Бербатов някак си се навие да се върне, и италианците няма да ни бутнат! Липсва опит на отбора, човек който да организира атаката. На моменти е направо хаотично положението. Бербатов може да вкарва, може да подава. Имаше доста ситуации, при които просто трябваше добър пас, а ги изпуснахме. Отбора разчита на младост и бързина, което Бербатов определено не е, но все пак смятам, че е липсващото парченце
Вижте колко криви удари, колко криви пасове и ако не беше съдията, 3-те точки бяха за нас. За мен, ако Бербатов играеше, и съдията нямаше да ги спаси, понеже щяха да имат поне 2-3 в тяхната мрежа! Аз също съм съгласен, че дори да не се класираме (до бараж съм оптимист, че ще стигнем, но там ще ни чакат много тежки отбори с играчи, които струват повече от целия ни отбор) не трябва да се сменя треньора.

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
TNT написа:Все си мисля, че ако Бербатов някак си се навие да се върне, и италианците няма да ни бутнат! Липсва опит на отбора, човек който да организира атаката. На моменти е направо хаотично положението. Бербатов може да вкарва, може да подава. Имаше доста ситуации, при които просто трябваше добър пас, а ги изпуснахме. Отбора разчита на младост и бързина, което Бербатов определено не е, но все пак смятам, че е липсващото парченцеВижте колко криви удари, колко криви пасове и ако не беше съдията, 3-те точки бяха за нас. За мен, ако Бербатов играеше, и съдията нямаше да ги спаси, понеже щяха да имат поне 2-3 в тяхната мрежа! Аз също съм съгласен, че дори да не се класираме (до бараж съм оптимист, че ще стигнем, но там ще ни чакат много тежки отбори с играчи, които струват повече от целия ни отбор) не трябва да се сменя треньора.
Точно това и аз си мислих по време на мача, но Бербатов е човек на думата и щом е казал, че се отказва, няма да се върне. Дори и да стане, представи си, че националният отбор отново изпадне в някоя дупка и познай кой ще го изяде пръв.
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
аз сега се връщам от мача. на стадиона не видях много добре играта с ръка ама сега видях тая снимка във фейса:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6664_n.jpg
нямам думи, как може такива съдийски грешки. ако я нямаше тая измислена дуспа като нищо щяхме да удържим 0:1.
пак за малко не стигаме до победата и пак съдята...
иначе се чух по телефона с няколко човека датчани и те си казаха, че са играли много зле и реално не са направили нищо.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6664_n.jpg
нямам думи, как може такива съдийски грешки. ако я нямаше тая измислена дуспа като нищо щяхме да удържим 0:1.
пак за малко не стигаме до победата и пак съдята...

иначе се чух по телефона с няколко човека датчани и те си казаха, че са играли много зле и реално не са направили нищо.
- dan-dam
- ентусиаст
-
seven-eight написа:
Е то оставаше да кажат, че са играли. Цял мач ритаха топката към ония рогачи отпред дето нямат координация на движенията между тялото и крайниците

Играят толкова колкото позволява съперника. Колкото до Бербатов, не знам защо го възхвалявате. Аз цял мач съм го псувал
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Играхме супер, Чичовото беше оформил отбора добре, кофти за Бодуров. Ако и с Италия направим хикс ще е добре.
- dan-dam
- ентусиаст
-
© написа:Играят толкова колкото позволява съперника. Колкото до Бербатов, не знам защо го възхвалявате. Аз цял мач съм го псувал
И защо го псуваш? Защото е най-добрия български футболист? Или защото отказва да играе в уредените мачове на перуката? Или защото отказва да играе със зетчета и някакви измислени герои и да ни вкарват по 6 гола и после той, Мартин и Стилян да са виновни? И мен ме е яд, че не е в отбота, но го оправдавам. И това, че се отказа не е предателство, а най-доброто което можеше да направи. За да стигнем дъното и на някой да му светне и да се направи нещо за отлепянето на ютията. А тя вече е доста над дъното.
Сидята направо си ни пореза с голямата брадва...важното е, че момчетата имат хъс и се раздават на максимум, направо са като моторетки по терена, въпреки че първото полувреме бяха наляли бетона в краката и се наложу Михайлов да я вади от голлинията. На тоя отбор му трябва обиграване и мисля, че шансовете ни за класиране са съвсем реални. И според мен липсва един Бербатов, но той е затворена страницаи трябва да се гледа само напред.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Я аз да задам един малко странен въпрос, свързан с дузпата за Дания: не видях от тези съдии, които седят до вратата като при Шампионската лига, имаше или нямаше и защо?
- TNT
- младши ентусиаст
-
Само при Шампионска лига стоят, доколкото знам.
П.П. В последните години съдийските изцепки са на всякакви първенства във всички страни. Не знам на какво се дължи. Не ми се вярва, че вече всичко е бизнес... Преди 5-6 години нямам спомен всеки 2-ри мач да е повлиян от съдията. Това английско, това испанско първенство, българското е без коментар, шампионска лига, европейски, световни...
П.П. В последните години съдийските изцепки са на всякакви първенства във всички страни. Не знам на какво се дължи. Не ми се вярва, че вече всичко е бизнес... Преди 5-6 години нямам спомен всеки 2-ри мач да е повлиян от съдията. Това английско, това испанско първенство, българското е без коментар, шампионска лига, европейски, световни...

Това, че е най-добрият български футболист (в момента) не променя нищо. Добър футболист е, но ... нищо повече. Псувам го защото играе само за пари. Ако е за без пари - тогава си държи на думата и е супер честен, с високо самочувствие ...веднъж се бил отказал ... как така ще се унижава да играе за България, доста по-лесно е да гледа от страни.
Като са уредени мачовете питам се защо ли всички тези млади момчета играят ... каквото е за всички, такова и за него.
Като са уредени мачовете питам се защо ли всички тези млади момчета играят ... каквото е за всички, такова и за него.
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4