Ola!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Ola!

Мнение от Jacc » 04 Сеп 2006, 11:19

Здравейте от най-новия потребител (засега).
Ъ-ъ-ъ не знам какво следва от тук нататък, но надявам се - приятни и поучителни работи.
Може би да спомена как попаднах тук - мой колега ме зариби.
Друг пък колега ме облъчва на тема Alfa, а кое ше надделее в мен - синята или червената страна на силата - времето ше си покаже.

Наздраве!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Сеп 2006, 11:22

Като начало - добре дошъл! Кое ще надделее, зависи от теб, но духа на двете марки, поне за мен е много близък, така че си точно на място ;)

П.С. Намали си аватара :!:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Re: Ola!

Мнение от ///eMo » 04 Сеп 2006, 11:33

Jacc написа:Здравейте от най-новия потребител (засега).
Ъ-ъ-ъ не знам какво следва от тук нататък, но надявам се - приятни и поучителни работи.
Може би да спомена как попаднах тук - мой колега ме зариби.
Друг пък колега ме облъчва на тема Alfa, а кое ше надделее в мен - синята или червената страна на силата - времето ше си покаже.

Наздраве!

здравей и от мен :wave: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:
надявам се да ти е приятно о тоз форум
ама си намали аватара ..заема мн място

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 04 Сеп 2006, 11:47

:welcome: и приятни мигове тук...
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 04 Сеп 2006, 11:50

:welcome: и приятни мигове във форума.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Сеп 2006, 12:33

:welcome:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 04 Сеп 2006, 12:37

добре дошъл! :welcome:

ПС и си намали аватара,ако смяташ да оставаш !!! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 04 Сеп 2006, 12:45

tsurata написа:добре дошъл! :welcome:

ПС и си намали аватара,ако смяташ да оставаш !!! ;)

туй за аватара мое да му го пишем по лс 8) а не в темата шото мноо хора му го писахме туй ;)
Последна промяна ///eMo на 04 Сеп 2006, 19:10, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 04 Сеп 2006, 13:41

:welcome: :winky:
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от Jacc » 04 Сеп 2006, 14:30

ups
Извинявам се за голямата картинка, ма такава я намерих и пляснах линк към нея. Пък ми харесваше, а по-малка същата не мога да намеря :uups:

Както и да е де, това са подробности.

Благодаря за 'welcome' посрещането!

Малко за мен и историята на моята зарибявка. Преди година и малко смених работата и на новото място двамата колеги (с алфата и бмв-то) правеха веднъж седмично в обедната почивка картинг сесии на Дунев (до студ град). Присламчиха и мене и ходихме известно време. То самото ходене беше не по-малко интересно от картинга - двамата постоянно се дърляха по пътя (на майтап де) какъв кошляк е колата на другия; как марката на другия е боХлук (както викаше алфиста) и т.н. - ама тва на майтап разбирайте - не злобливо. А, другия хубав лаф беше, като алфиста тръгна да пробва БМВ-то и колегата с БМВ-то: "на бе, да се видиш и ти у кола!" :mhihi: такива шеги и закачки с две думи весело ставаше.
Такива работи. тая година не сме ходили, щото едната ко-пилотка замина да доучва в чужбина, а и последния път се скарахме с техническото лице на пистата, че не засичаше времето с Longines
:mhihi:

Нещата отиват натам да си търся кола и можете да си представите, че тез двамцата като разбраха ме подхванаха и всеки дърпа на към неговата марка идея и тямподобни. Стана особено забавно - са ми се предлагат тестови кръгчета и др. подобни. Ма ше видиме де. Да не си зема голф накрая ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 04 Сеп 2006, 14:36

Изображение
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///eMo » 04 Сеп 2006, 14:38

Jacc написа:ups
Извинявам се за голямата картинка, ма такава я намерих и пляснах линк към нея. Пък ми харесваше, а по-малка същата не мога да намеря :uups:

Както и да е де, това са подробности.

Благодаря за 'welcome' посрещането!

Малко за мен и историята на моята зарибявка. Преди година и малко смених работата и на новото място двамата колеги (с алфата и бмв-то) правеха веднъж седмично в обедната почивка картинг сесии на Дунев (до студ град). Присламчиха и мене и ходихме известно време. То самото ходене беше не по-малко интересно от картинга - двамата постоянно се дърляха по пътя (на майтап де) какъв кошляк е колата на другия; как марката на другия е боХлук (както викаше алфиста) и т.н. - ама тва на майтап разбирайте - не злобливо. А, другия хубав лаф беше, като алфиста тръгна да пробва БМВ-то и колегата с БМВ-то: "на бе, да се видиш и ти у кола!" :mhihi: такива шеги и закачки с две думи весело ставаше.
Такива работи. тая година не сме ходили, щото едната ко-пилотка замина да доучва в чужбина, а и последния път се скарахме с техническото лице на пистата, че не засичаше времето с Longines
:mhihi:

Нещата отиват натам да си търся кола и можете да си представите, че тез двамцата като разбраха ме подхванаха и всеки дърпа на към неговата марка идея и тямподобни. Стана особено забавно - са ми се предлагат тестови кръгчета и др. подобни. Ма ше видиме де. Да не си зема голф накрая ;)

човече провери си лс-то а и може просто да разгледаш галерията ако незнаеш как ми пиши по лс-то

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 04 Сеп 2006, 14:39

Ola, bem vindo! :welcome:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Сеп 2006, 15:06

:welcome:
Добре дошъл и от мен. Пробвай ги и избирай каквото ти е на сърцето. Само да не вземеш голф-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 04 Сеп 2006, 16:50

Jacc написа:... двамата постоянно се дърляха по пътя (на майтап де) какъв кошляк е колата на другия; как марката на другия е боХлук (както викаше алфиста) и т.н. ...

Танасчо, мама, ти ли бе?! :mhihi:
Ни та ли беше срам така да ни изтипосаш с батьо ти Turtey?
А тва с голфа ако само ми го беше намекнал, щеше да видиш тестдрайфф през крив инджектор (5-и, в моя случай известен още като cold start valve).
Айде добре дошъл и от мен и не пиши глупости по форума, да не излагаш фирмата :winky:

ps. сега submit-вам и тичам към тебе да те поздравя едно топло "зад врата" преди да си прочел още :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата