мачовете на България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: мачовете на България

Мнение от Binev_OuT » 27 Мар 2013, 20:10

Сигурно не си вътре в системата колега,затова разсъждаваш така.Едва ли отказа на национала заради липсата на финансови стимули.
Ние виждаме,футболистите,които се борят мъжката,но какво става "зад кулисите" няма как да видим.
Не си вадете изводи само по казаното в медиите,не е задължително да е истина или поне пълната истина.
Спомняш ли си защо се отказа от национала?
Имам някакви спомени,че едва ли не бе изгонен,случи се горе долу по времето когато влезе в Юнайтед.(може и да се бъркам).
И на мене ми се искаше да си покажем звездата,все пак името му в списъка ще носи респект,няма как.Голмайстора на Висшата лига си е име.
А и както и той казва - трябва да се даде път на младите.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Мар 2013, 20:37

Не съм вътре, но от страни изглежда така - като не ми се плаща защо да играя. Спомням си как се отказа, малко ми заприлича на ощипана госпожица ... нормално е като има неуспех, гневът на феновете да се излива върху всички - къде справедливо, къде не , това не е причина да се отказваш. Подозирам, че имат някакви лични вражди в БФС, които не излизат много на светло.
Иначе ако играеше, нищо да не прави, само да се мотае из терена ще ангажира поне двама да го пазят и ... то стига толкова :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 27 Мар 2013, 23:30

Публична тайна е, че се махна главно заради Лечков. И ми е чудно как хора градили кариери и имена повече от 10-15 години опетниха имената си само за една-две години. Михайлов, Лечков,Костадинов и т.н. Страхотни футболисти и за мен винаги ще останат такива, които са ни донесли огромна радост, но като футболни ръководители, кметове, директори и т.н... не стават си.
И за мен не е нормално да се плюе. Всеки има мнение, което аз уважавам. Не упреквам никого, просто мисля, че не е редно. За мен не е ощипана госпожица, а напротив. Застана смело и се опълчи срещу закопаването на националните отбори и българския футбол като цяло. И мисля, че резултатът в момента е налице.
Ама дайте да гледаме напред. А ако момчетата продължават така след 5 години не ми се мисли. :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 28 Мар 2013, 0:02

Любо Пенев направи голямо оплюване на съдийската тройка - "Ако знаехме, че ще играем с ръце, да бяхме изкарали националите по хандбал" :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Мар 2013, 2:35

© написа:...

за Бербатов не мисля, че парите са фактор. Виж какво прави той със своите пари:
http://dberbatov.org/
за разлика от други БГ футболисти, които също имат пари.
Бербатов не е нужен на отбора, защото една звезда като него само ще накара нашите да се чувстват длъжни на него.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Мар 2013, 11:19

Колеги много избирателно помните. Отговорете само на следният въпрос: Какъв беше националният преди Любо Пенев?

то нямаше отбор, и мисля че точно понеже Любо е перде и не дава да му се бъркат, затова момчетата играят к'вото и колкото могат.

А за Бербатов, той е най-големият български футболост заедно със Стоичков, та няма нужда да се доказва на някакви перуки, плешивци, крадци и пияници.
Мисля, че на нациоана му липсва Берба, но щом така е преценил, трябва да се уважи неговото решение. Без желание нищо не става.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Мар 2013, 13:15

Любо Пенев наистина възроди отбора, поне за сега. Бербатов е нужен, но като не му се играе ... и тук започват нецензурните неща :mhihi: Съмнявам се някой от БГ футболистите в момента, а и преди това да е имал неговите пари. Той играе в друго време, цените са съвсем други ... както и да е, това което прави с фондацията е много хубаво, не може да се отрече. Иначе според мен Стоичков като футболист е доста по-напред от Бербатов, ако си спомняте неговите мачове ... ами нищо общо. Може би като премина в Интер се поизравни и горе долу дойде на неговото равнище, но преди това все едно сега да говорим за Меси и Роналдо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Мар 2013, 14:57

© написа:Любо Пенев наистина възроди отбора, поне за сега. Бербатов е нужен, но като не му се играе ... и тук започват нецензурните неща :mhihi: Съмнявам се някой от БГ футболистите в момента, а и преди това да е имал неговите пари. Той играе в друго време, цените са съвсем други ... както и да е, това което прави с фондацията е много хубаво, не може да се отрече. Иначе според мен Стоичков като футболист е доста по-напред от Бербатов, ако си спомняте неговите мачове ... ами нищо общо. Може би като премина в Интер се поизравни и горе долу дойде на неговото равнище, но преди това все едно сега да говорим за Меси и Роналдо

Предполагам Парма вместо Интер имаш впредвид :bchug: , както и сравнението меси Роналдо не е на място, въшката не струва
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Мар 2013, 16:24

© написа:...

това ти го пратих, за да видиш какво му е отношението към парите. Погледни и списъка на децата, които е помогнал. Според мен не си е тръгнал от националния за пари! А и докато беше вътре всички журналисти обвиняваха него. Факт е, че в момента тоя отбор има повече успехи от преднип - защо тогава някой от предишния трябва да се връща? Харесва ми Любо Пенев как не му пука, че Божинов е в отбора и си го държи на скамейката, защото каквото и надежда да е бил в момента НЕ вкарва, а това е важно за нападател.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Мар 2013, 17:41

Съдията ни съсипа мача . Ако не беше той , щяхме да бием 6:0 ... Ние просто бяхме по-добрия отбор - владеене на топката , инициатива в играта , точни пасове , атрактивни отигравания , 10 пъти сами пред датския вратар 9 пъти топката ударена с тъпото на *** :kuku:
Такъв адски късмет извадихме, че не е истина , дали и 15 минути се е игра в полето на Дания .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Мар 2013, 17:51

acho.rs написа:Съдията ни съсипа мача . Ако не беше той , щяхме да бием 6:0 ... Ние просто бяхме по-добрия отбор - владеене на топката , инициатива в играта , точни пасове , атрактивни отигравания , 10 пъти сами пред датския вратар 9 пъти топката ударена с тъпото на *** :kuku:
Такъв адски късмет извадихме, че не е истина , дали и 15 минути се е игра в полето на Дания .

Това кой го е казал?
Че имахме късмет имахме,така е.Но в самия мач нещата бяха равностойни горе долу.Нашите много тичаха не им се получахаше много но се опитваха.
Ако не беше тая дузпа най-вероятно щяхме да получим гол в края на мача си мисля,но все пак не трябваше да се дава.
като цяло обаче това е най-реалния резултат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Мар 2013, 18:03

Binev_OuT написа:
acho.rs написа:Съдията ни съсипа мача . Ако не беше той , щяхме да бием 6:0 ... Ние просто бяхме по-добрия отбор - владеене на топката , инициатива в играта , точни пасове , атрактивни отигравания , 10 пъти сами пред датския вратар 9 пъти топката ударена с тъпото на *** :kuku:

Това кой го е казал?
Че имахме късмет имахме,така е.Но в самия мач нещата бяха равностойни горе долу.Нашите много тичаха не им се получахаше много но се опитваха.
Ако не беше тая дузпа най-вероятно щяхме да получим гол в края на мача си мисля,но все пак не трябваше да се дава.
като цяло обаче това е най-реалния резултат.

:yes:
Мен това което ме дразни е че когато имаха чисти положения , нашите не правеха нищо . През цялото време се отбранявахме , ако когато отсъдиха една спорна дузпа , много хора изкараха че съдията ни е отнел победата.
И Дания не блестеше с нищо, освен с владеене на топката така че 1:1 си е относително справедлив резултат.

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Мар 2013, 20:26

Doberman_vas написа:
© написа:....
Предполагам Парма вместо Интер имаш впредвид :bchug: , както и сравнението меси Роналдо не е на място, въшката не струва

Нормално е да забравям, все пак всички остаряват :mhihi: Иначе аз се радвам и на двамата, дори гледам мачове само заради тях. Въпреки, че Реал ми е страшно антипатичен заради треньора и по принцип, да наблюдаваш Роналдо е истинско удоволствие

Предишна

Назад към Извън Темата