избор на 3д телевизор
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
избор на 3д телевизор
Добър вечер пред една дилема съм ,към кой от двата 3Д телевизора ще ме насочите
този http://www.technomarket.bg/products/091 ... g-42lm3450 или този http://www.technomarket.bg/products/091 ... e-40eh6030
мерси предварително за отговорите ви
този http://www.technomarket.bg/products/091 ... g-42lm3450 или този http://www.technomarket.bg/products/091 ... e-40eh6030

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
Re: избор на 3д телевизор
здр.
залагам на самсунга, понеже е 200 херцов. Иначе ако можеш из нета виж и годината на производството и на двата. Но при всички положения когато ги видиш на място ще разбереш кой е за тебе.
Успех.
залагам на самсунга, понеже е 200 херцов. Иначе ако можеш из нета виж и годината на производството и на двата. Но при всички положения когато ги видиш на място ще разбереш кой е за тебе.
Успех.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
mModo написа:здр.
Успех.
аз ги видях на място и затова се колебая

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За 3D търси нещо от 46 инча нагоре, иначе няма смисъл. Поне аз с такова впечатление съм останал.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
randity написа:За 3D търси нещо от 46 инча нагоре, иначе няма смисъл. Поне аз с такова впечатление съм останал.
принципно си прав при 3д телевизорите колкото по голям толкова по добре ама аз ще го гледам от макс 3 метра затова,че.......
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
super_mario написа:Добър вечер пред една дилема съм ,към кой от двата 3Д телевизора ще ме насочите
Голямата разлика е между 50 и 100 херца , над 100 разлика не виждаш. Само че тука ЛГто ти е 50 а Самсунга 100 и заради това няма смисъл повече да се коментира . Другата голяма разлика е че ЛГто ти е пасивно 3д а самсунга с активно ... Категорично Самсунга .
randity написа:За 3D търси нещо от 46 инча нагоре, иначе няма смисъл. Поне аз с такова впечатление съм останал.
Абе ако става на въпрос най-добре е на 55ца и най-хубаво в режим 3д да не ти минава на 50 херца и тн и тн ... но такъв телевизор ти започва от 3000 лв
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега, в хола сме с ето такъв телевизор и повярвай ми, след време започва да ти малее. Също се гледа от около 3м.
Все пак ти си преценяваш, аз съм с две ръце за Самсунга, но по-голям
Все пак ти си преценяваш, аз съм с две ръце за Самсунга, но по-голям

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
acho.rs написа:super_mario написа:Добър вечер пред една дилема съм ,към кой от двата 3Д телевизора ще ме насочите
Голямата разлика е между 50 и 100 херца , над 100 разлика не виждаш. Само че тука ЛГто ти е 50 а Самсунга 100 и заради това няма смисъл повече да се коментира . Другата голяма разлика е че ЛГто ти е пасивно 3д а самсунга с активно ... Категорично Самсунга .randity написа:За 3D търси нещо от 46 инча нагоре, иначе няма смисъл. Поне аз с такова впечатление съм останал.
Абе ако става на въпрос най-добре е на 55ца и най-хубаво в режим 3д да не ти минава на 50 херца и тн и тн ... но такъв телевизор ти започва от 3000 лв
колега абе с тези очила не видех голяма разлика днес в магазина да ти кажа честно и с активните гледах и с пасивите гледах на двата телевизора може аз така да си мисля разликата до колкото разбрах ,е че активните може да се гледат от различен ъгъл,е и уж били по добри ама както казах аз лично разлика не видях
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Разлика в херците на практика нямаш. Самсунга е с активни очила и ти редува кадрите за ляво и дясно око т.е. по 100 херца на око. Същото като LG-то.
Но пасивната технология на LG-то води то това, че вместо честота на опресняване губиш от вертикалната резолюция т.е. имаш по 540 реда за всяко око - редуват се един ред поляризиран за ляво, един за дясно око.
И в двата случая не би трябвало да има забележима разлика в качеството на картината, но като цяло има хора с различна поносимост към различните технологии, като обикновено активните очила предизвикват умора.
Голям плюс на пасивните очила е, че са евтини и можеш да си купиш ако искаш 10 комплекта. Отделно са и леки и има модели, подходящи за закрепване върху диоптрови очила. Има и компактни активни очила, но са още по-скъпи.
Според мен ако и двата телевизора ти изглеждат добре в 3д режим е по-добре да се насочиш към другите им характеристики при избора - възможност за свързване в интернет, управление от мобилен телефон и други глезотии. Колега беше успял да си закачи усб мишка и клавиатура към Самсунга.
Но пасивната технология на LG-то води то това, че вместо честота на опресняване губиш от вертикалната резолюция т.е. имаш по 540 реда за всяко око - редуват се един ред поляризиран за ляво, един за дясно око.
И в двата случая не би трябвало да има забележима разлика в качеството на картината, но като цяло има хора с различна поносимост към различните технологии, като обикновено активните очила предизвикват умора.
Голям плюс на пасивните очила е, че са евтини и можеш да си купиш ако искаш 10 комплекта. Отделно са и леки и има модели, подходящи за закрепване върху диоптрови очила. Има и компактни активни очила, но са още по-скъпи.
Според мен ако и двата телевизора ти изглеждат добре в 3д режим е по-добре да се насочиш към другите им характеристики при избора - възможност за свързване в интернет, управление от мобилен телефон и други глезотии. Колега беше успял да си закачи усб мишка и клавиатура към Самсунга.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Разлика в херците на практика нямаш. Самсунга е с активни очила и ти редува кадрите за ляво и дясно око т.е. по 100 херца на око. Същото като LG-то.
Само тука се обърка

ПС:от 2012 от 6та серия нагоре Самсунг може да и вържеш обикновена мишка и клавиатура ...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Аз ли се лъжа или има еН на брой такива теми ?
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Не се лъжеш.
Два реда по-надолу е другата такава тема, в която ще се пренесе дискусията.
Два реда по-надолу е другата такава тема, в която ще се пренесе дискусията.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
13 мнения
• Страница 1 от 1