Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Мафиозо!
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от rado_rf » 29 Мар 2013, 10:11

Мхаха, ама на Станишев как му се дръпна лайното и опита да се изсули от студиото, като разбра че Цветанов ей сега ще дойде да разясни някои неща. Е, голем е серГЕЙ. Егати смеха....
Сега си пролича каква е мишка. Мънкаше като ученичка и мигаше на парцали. Опита с "... ма, вие помните ли за лекарите"... Кви лекари бе. Темата беше съвсем друга - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1062232.
Истината е, че серГей си го нахлузи до топките и ще се наложи публично да се извинява и другия път ще си помисли сериозно какви ще ги приказва. Макар, че той е свикнал друг да му пише репликите, а той само да ги рецитира.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Baca®di » 29 Мар 2013, 15:26

БСП е пряк наследник на старата БКП, чиято върхушка създаде СДС и ДПС, за да има разнобой в обществото докато си разпределят благата. ДСБ пък се появи от фигури в СДС, искащи да управляват и не са по-различни от първообраза си. Всички те са продукт на лица (или техни наследници), яхнали една идея, употребявайки я за получаване собствени облаги, а не за народа. От същото потекло са Кунева с България за Гражданите и последния до момента проект - ГЕРБ.
Повечето тук се хапете за един или друг от споменатите, а дефакто всички те са разклонения на един октопод. И макар да не харесваме в какво се е превърнала страната ни и/или какво сега се случва в нея, от гласуването тук излиза, че 67% подкрепят този октопод.
А след месеци-година се почва на нов глас темата за положението в страната, за "новите" управляващи и за пътя към Терминали 1 и 2 :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Мар 2013, 15:58

Baca®di написа:БСП е пряк наследник на старата БКП, чиято върхушка създаде СДС и ДПС, за да има разнобой в обществото докато си разпределят благата. ДСБ пък се появи от фигури в СДС, искащи да управляват и не са по-различни от първообраза си. Всички те са продукт на лица (или техни наследници), яхнали една идея, употребявайки я за получаване собствени облаги, а не за народа. От същото потекло са Кунева с България за Гражданите и последния до момента проект - ГЕРБ.
Повечето тук се хапете за един или друг от споменатите, а дефакто всички те са разклонения на един октопод. И макар да не харесваме в какво се е превърнала страната ни и/или какво сега се случва в нея, от гласуването тук излиза, че 67% подкрепят този октопод.
А след месеци-година се почва на нов глас темата за положението в страната, за "новите" управляващи и за пътя към Терминали 1 и 2 :dunno:

и предложението ти е?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Мар 2013, 16:21

rado_rf написа:Мхаха, ама на Станишев как му се дръпна лайното и опита да се изсули от студиото, като разбра че Цветанов ей сега ще дойде да разясни някои неща. Е, голем е серГЕЙ. Егати смеха....
Сега си пролича каква е мишка. Мънкаше като ученичка и мигаше на парцали. Опита с "... ма, вие помните ли за лекарите"... Кви лекари бе. Темата беше съвсем друга - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1062232.
Истината е, че серГей си го нахлузи до топките и ще се наложи публично да се извинява и другия път ще си помисли сериозно какви ще ги приказва. Макар, че той е свикнал друг да му пише репликите, а той само да ги рецитира.

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/tsv ... zvini.html
ето го цялото интервю, направо го разпиля и за пореден път доказа че е от малкото достойни мъже в държавата и че има силите и желанието да се бори с бившата номенклатура. За първи път откакто съм жив, чувам политик да казва че определени политици от БСП са облагодетелствани от организираната престъпност. Само чрез хора като Цветанов е пътя навън от блатото :bowdown:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 29 Мар 2013, 17:25

Разбира се,с Борисов и Цветанов към светли бъднини.Те са млади и неопетнени и без комунистическо минало.
Ще предложа подписка за създаване на фонд за направата на техни бронзови бюстове ,да красят входа на всеки град ,както и по-важни национални обекти,както в едни стари времена тачеха бащиците на отечеството.
Заслужавате си съдбата,щом дори млади хора не осъзнават ,че промяната към по-добро е задача на всеки един,всяка една биологична клетка от това общество.Как може във времена на предприемчивост и гъвкава логика все още масата народ да вярва че единици бройки могат ,имат желание и са в ментално и физическо състояние да го направят??!!!!То е не жалко ами комично човек да чете одите на радостта към управляващите.
Да се надявам на едни хора,които даже образованието им е такова че има ценз само в техните среди.Едно магаре да вържеш на плаца,и то ще изкласи,беше приказката едно време за военните и полицейски дипломи.
Шо не се каза една добра дума за президента в тази тема,толкова ключова фигура в този момент????Нали и той е гербаджийски продукт?????Какъв пример за мъжество даде той миналите седмици,какви думи ни каза от трибуната че да събуди съвестта и волята за живот и промяна у всеки един от нас.Казано на прост български--с какво ни надъха,така наречения обединител на нацията????Пуси.пха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Мар 2013, 18:05

jordanpar написа:

Ти определено се правиш на глупак!
Всичките хора писали в темата без 4-5 всепризнати хейтъри ти казват, че държавата се развива според тях в правилна посока, въпреки кризата, въпреки че темповете не са огромни, но след като 65 години нещо е рушено няма как, но ти продължаваш да говориш глупости.

А ти пробвал ли си се да влезеш в школата в Симеоново, щом като е толкова лесно?

на вас сигурно и жените ви са ви виновни, че не ви става бе колеги, дайте малко по оптимистично!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 29 Мар 2013, 18:12

jordanpar написа:Разбира се,с Борисов и Цветанов към светли бъднини.Те са млади и неопетнени и без комунистическо минало.
Ще предложа подписка за създаване на фонд за направата на техни бронзови бюстове ,да красят входа на всеки град ,както и по-важни национални обекти,както в едни стари времена тачеха бащиците на отечеството.
Заслужавате си съдбата,щом дори млади хора не осъзнават ,че промяната към по-добро е задача на всеки един,всяка една биологична клетка от това общество.Как може във времена на предприемчивост и гъвкава логика все още масата народ да вярва че единици бройки могат ,имат желание и са в ментално и физическо състояние да го направят??!!!!То е не жалко ами комично човек да чете одите на радостта към управляващите.
Да се надявам на едни хора,които даже образованието им е такова че има ценз само в техните среди.Едно магаре да вържеш на плаца,и то ще изкласи,беше приказката едно време за военните и полицейски дипломи.
Шо не се каза една добра дума за президента в тази тема,толкова ключова фигура в този момент????Нали и той е гербаджийски продукт?????Какъв пример за мъжество даде той миналите седмици,какви думи ни каза от трибуната че да събуди съвестта и волята за живот и промяна у всеки един от нас.Казано на прост български--с какво ни надъха,така наречения обединител на нацията????Пуси.пха.

Едно и също си пишеш в цялата тема. Ако имаш нещо ново да казваш, казвай, защото това, което пишеш през три поста стана вече банално.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 29 Мар 2013, 18:16

http://www.blitz.bg/news/article/190929 май пак ще се окаже кьорфишек...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Мар 2013, 18:43

:OT:
Хиляда пъти се повтори думата че не е било незаконно...което май ще се окаже законно подслушването на политици....

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 29 Мар 2013, 19:43

леле страшно стана за червените, почнаха през ден да хвърлят димки и показаха на всички как се работи със съдебната система..! май разбраха че ще ги е*ат здраво :mhihi: изтрещяват и направо през пръстите почнаха.
чудя се кой ги притиска повече Путин или ЕК дето напира за още реформи в съдебната система и още 4г без власт няма да е полезно за здравето

а тоя колега йордан, вече ми звучи като наказаният другар няколко страници назад.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Мар 2013, 22:13

Изччетох цялата тема, изгледах всичките новини,но така и не знам за кого да гласувам. Ние сме някаква сган ненормална керлива лъжлива и крадлива. Поне по голямата част. И тук изобщо не говоря за мангалите. Абе хора, при нас се краде от болници( респективно от болни хора), от църкви, от деца със специални потребности от пенсионери. Мечтата на 80 процента от подрастващите е да станат митничари и катаджии, защото пада кьораво яко. Официалното облекло на бизнесмените ни е анцуг. Изобщо в общественото си развитие ние сме на етап ранно средновековие. Може би и затова чакаме да дойде да ни избави спасителя :bowdown: :bowdown: :bowdown: . Един конкретен въпрос, който можете да си зададете и да видите колко струвате. Какво направихте през последната седмица за това общество лично вие. От какво се лишихте, за да помогнете на някой или за някаква кауза. В тази връзка, не е неделя, но ако някой се е изкъпал днес - честита му баня :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Мар 2013, 22:37

Колега, на нас не ни трябва спасител, трябва ни министър председател, ние си работим и смятаме да си работим винаги така! Не търсим мекото, търсим и си намираме работа и си изкарваме парите така. Но не искаме отгоре да има някой който да краде и да си разпределят 3/5/8 порции! И смятаме че този отгоре би било добре да е Бойко Борисов и ГЕРБ. Ако някой смята че има още някой достоен, нека го спомене! Нека застане зад мнението си, главно говоря към колегата Йордан, дето отрича герб-а ама не ни дава нищо конкретно в замяна. Според мен или не се интересува от политика / :mhihi: малко ме съмнява щом не иска герб/ или има някой предвид, но го е срам да си признае. Йордане, кажи си :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 29 Мар 2013, 22:48

ukelichko написа:Изччетох цялата тема, изгледах всичките новини,но така и не знам за кого да гласувам. Ние сме някаква сган ненормална керлива лъжлива и крадлива. Поне по голямата част. И тук изобщо не говоря за мангалите. Абе хора, при нас се краде от болници( респективно от болни хора), от църкви, от деца със специални потребности от пенсионери. Мечтата на 80 процента от подрастващите е да станат митничари и катаджии, защото пада кьораво яко. Официалното облекло на бизнесмените ни е анцуг. Изобщо в общественото си развитие ние сме на етап ранно средновековие. Може би и затова чакаме да дойде да ни избави спасителя :bowdown: :bowdown: :bowdown: . Един конкретен въпрос, който можете да си зададете и да видите колко струвате. Какво направихте през последната седмица за това общество лично вие. От какво се лишихте, за да помогнете на някой или за някаква кауза. В тази връзка, не е неделя, но ако някой се е изкъпал днес - честита му баня :mhihi:

Колега,малко попрекали тук не мислиш ли?
Дай малко по-ведро - с четене на 90 страници оплювания и караници е естествено да имаш такава нагласа в момента.
Трябва да приемем,че лошите неща случващи се тук,се случват навсякъде по тоя свят.
На въпроса ти - не знам какво точно питаш,но - аз тази седмица не съм убивал не съм крал и не съм наранил никого.
Тротоара пред дома е чист,колата ми е спряна на мястото си ....... не знам какви други задължения имам за обществения ред.
Виждам банера ти долу - ДМС-и пращам най-редовно,даже нека пусна тук една сметка - IBAN: BG77 CECB 9790 1087 6209 00 - Светла се казва момичето - http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/s ... tsiya.html тук и пише историята,която е меко казано - хем трагична хем някак надъхваща.Това момиче излиза от химио-терапия и отива директно на изпит в университета - и се справя геройски! :bowdown:
Чуй нейните думи и си помисли пак за поста който си написал.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Мар 2013, 23:11

Ми не съм прекалил, защото днес разбрах че за ремонт на една кирлива линейка, базирана на 14 годишен бус са отчетени(откраднати) за еднократен ремонт 70 хиляди лева. Това за ремонт на двигателя. Един нов бус струва толкова. А през това време Светла чака да и съберем дарения за да живее. Междувременно няколко келеши са задигнали тези пари точно от нея и от такива като нея. През това време в същата болница са ремонтирали и 4 тоалетни за още толкова пари. В работата ми има две места за инвалиди и на тях редовно паркират големите шефове и не им дреме. Една далавера за няколко милиона ДДС се източи ей така пред очите на цял град и нищо. Същевременно няма пари за пенсионерите и не могат да им се повишат пенсиите даже с 5 лева. И накрая някой задигна две пейки от ремонтирания парк. А като правиха тротоара на нашата улица през нощта комшийте се скъсаха да крадат плочки. Работниците пък ми предложиха тротоара да продължи и в моя двор за някоя и друга бира. Отказах, ама комшията така и още не може да разбере защо и ме обяви за ебати стиснатия, че за няколко бири съм се стиснал. И за това съм имал две коли а той защото е ларж няма.Навсякъде се краде, но има някаква граница и морал. При нас няма граница, няма морал. Дали е Искра Фидосова, дали е Сергей Станишев или Бойко, все тая. Рибата не мирише от към главата а от всякъде. Поне в нашия случай.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 29 Мар 2013, 23:48

ukelichko написа:....

само да ти поясня, понеже яко даваш пример със здравната ни система, крадене от болници и т.н
За абсолютно всички проблеми в тази област без изключение, са отговорни хората които след 89-та година в продължение на 20 години направиха така, че един лекар работещ по 60 часа седмично да взима по-малко от чистачка в банка. Също така не забравяй, колко инфилтрирани шпиони и доносници е имало по болниците, защото както комунистите знаят най-добре, най-голямата заплаха за тях е умния човек и затова са ги държали изкъсо. В резултат на години деградивен комунизъм и възпитание в безплатно здравераздаване лидерите на тоя сектор през тези 20 години са рожби на една система, неспособни да работят в условията на пазарна икономика и платено здравеопазване.
И за затапка на цялата каша седи факта, че всички пари от здравни вноски отиват за изплащане на пенсии, а каквото остане - отива за болниците, възползвайки се от възпитания във всеки лекар дълг да помогнеш, дори и без хонорар. Само че ако аз спукам гума, гумаджията ще ме остави на пътя ако не му платя.
Много е дълбок гьола в тая система и едва ли тоя който тръгне да я оправя ще доживее внуци :ranting:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата