PlayStation
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: PlayStation
Тя и графиката като го прекарах през рисивъра е съвсем различна. Преди беше на 720, сега на 1080 и има някакви екстри за нойз редъкшън и др глупости и стана много по-добре. Не ми се занимаваше после да пусна и Гран Туризмото да видя как ще е.
А звука.. оказа се, че повече от половината звук в играта до сега не съм го бил чувал
А звука.. оказа се, че повече от половината звук в играта до сега не съм го бил чувал

- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46,330D,300 bhp
- Мечтае да кара: 535 D
Здравей,колега!
Фен съм на PS още от единичката.Но по това време X BOX-a току-що
току-по прохождаше (всъщност това беше отговора на американците срещу PS) и компаниите,които създават игрите,ги пишеха предимно за PS.Но в момента каквото излезе за едната конзола,същото излиза и за другата.Разлика в цените за игри също няма.Аз имам PS3 за да не изневеря на традицията,но в случая направих грешка и ще ти кажа защо.В графиката няма разлика,но ако си решил да играеш на игри,като Wii X BOX-a е по-добре,защото само си вземаш устройството,слагаш го до телевизора и играеш.А за PS3-то камера и трябва да е ТОЧНО в средата на ТВ-то и оттам с допълнителни устройства,които държиш в ръка играеш.Но ако все пак решиш да е PS3 задължително да е SLIM,защото другите дават дефект.Всъщност извън бг друга освен SLIM не можеш да си купиш.И освен всичко друго,НЕ хаквай играта в никакъв случай!!!Предните две конзоли бяха хакнати и чак сега разбрах,че съм играл само половината игри.Другата половина е чрез интернет.Например за GRAN TURISMO на всеки две седмици пускат през нета две състезания,които ги няма вв играта.Вярно е,че оригинални игри в бг ще ти дойде малко солено,но намери някой в Англия да ти праща-там са на допустими за българина цени.А освен това в PS3 има инсталирани приложения.Видео клипове,телевизии,филми,....За X BOX не съм сигурен,че ги има вградени.Но щом си решил да имаш такова нещо,по-добре го имай с всички панаири.Преди време някой от форума беше изгрял с един лаф:"Караш BMW,пък ти е скъпо!?"Че и това е така!Дано съм ти бил полезен!Има и още но вече на Л.С.
Фен съм на PS още от единичката.Но по това време X BOX-a току-що
току-по прохождаше (всъщност това беше отговора на американците срещу PS) и компаниите,които създават игрите,ги пишеха предимно за PS.Но в момента каквото излезе за едната конзола,същото излиза и за другата.Разлика в цените за игри също няма.Аз имам PS3 за да не изневеря на традицията,но в случая направих грешка и ще ти кажа защо.В графиката няма разлика,но ако си решил да играеш на игри,като Wii X BOX-a е по-добре,защото само си вземаш устройството,слагаш го до телевизора и играеш.А за PS3-то камера и трябва да е ТОЧНО в средата на ТВ-то и оттам с допълнителни устройства,които държиш в ръка играеш.Но ако все пак решиш да е PS3 задължително да е SLIM,защото другите дават дефект.Всъщност извън бг друга освен SLIM не можеш да си купиш.И освен всичко друго,НЕ хаквай играта в никакъв случай!!!Предните две конзоли бяха хакнати и чак сега разбрах,че съм играл само половината игри.Другата половина е чрез интернет.Например за GRAN TURISMO на всеки две седмици пускат през нета две състезания,които ги няма вв играта.Вярно е,че оригинални игри в бг ще ти дойде малко солено,но намери някой в Англия да ти праща-там са на допустими за българина цени.А освен това в PS3 има инсталирани приложения.Видео клипове,телевизии,филми,....За X BOX не съм сигурен,че ги има вградени.Но щом си решил да имаш такова нещо,по-добре го имай с всички панаири.Преди време някой от форума беше изгрял с един лаф:"Караш BMW,пък ти е скъпо!?"Че и това е така!Дано съм ти бил полезен!Има и още но вече на Л.С.
Ако вече трети ден не ти се работи,значи е сряда!
Гледам,че темата е малко стара,но да се включа.По празниците си купих X BOX 360 с 4ГБ памет,беше на промоция за 1900лв с LG Smart 3D 47".Та конзолата е супер,графиката и джойстика са по-добро от на Плей Стейшън,НО лайф играта се плаща,което е доста досадно.Освен това за ПС има някакви оферти да си купуваш игри онлайн много по-евтино.Има сайтове иначе,които продават много изгодно игри,кажи речи новите заглавия на половин цена,но има доставка за Босна,ама не и за БЪлгария
Иначе братовчед ми донесе от англия FarCry3 за 25 паунда.Ако някой все пак знае такъв сайт с доставка за БГ да се включи
Честно казано X BOX повече ми харесва,но не и за БГ.А относно хака,това е най-тъпото,все едно компютър без нет да си вземеш

Честно казано X BOX повече ми харесва,но не и за БГ.А относно хака,това е най-тъпото,все едно компютър без нет да си вземеш
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Здравей колега,аз скоро си купих Playstation 3 500 GB slim /че старата ps3-ка се скапа/ и предимно игрите си ги купувам от един тукашен магазин EB Games се казва,та те имат много добри цени на игрите ,но съм си купувал игри често и от ebay.com.au ,някой път има по десетина игри на куп да купиш на много изгодна цена.Аз като цяло смятам че ps3 е по-добра за network multiplayer игри тъй като е безплатно а и от Playstation store можеш да теглиш безплатни игри или такива на добри цени или пък ако си платиш Playstation plus - 19 $ за три месеца можеш да теглиш нови игри примерно на почти половин цена и т.н.Някой път може да се уговорим с колеги с ps3-ки и да направим някой игра,то не че имам много време на последък ама както и да е....,поздрави 

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
И аз мислих да взимам Playstation 3, но след няколко месеца излиза 4-ката и за 2014 мисля да си направя един подарък 

- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
PS 4-та ще ни шашне с графика.Така обещават от СОНИ!
- zenite
- Потребител
-
- Кара: Y22DTR
- Мечтае да кара: BMW M550d xDrive Touring
ОК, ще шашне, ама нали сме българи.... кога ще можем да си хакнем PS4-ката за да си играем игри сваляни от з@мунд@т@?
- викентии70
- кандидат ентусиаст
-
zenite написа:ОК, ще шашне, ама нали сме българи.... кога ще можем да си хакнем PS4-ката за да си играем игри сваляни от з@мунд@т@?
Виж няколко мнения по-нагоре и там обяснявам защо не трябва да се хаква-играеш само половината игра!
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
PS4 ще се хаква много по лесно от 3-ката, защото е на принципа на нормален настолен компютър, докато 3-ката беше със своя собствена схема.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Странно ми е защо този път сони са заложили на толкова слаб за времето си хардуер сега? Особено видеокартата е някакво дърво :/
Последна промяна ръб на 02 Апр 2013, 8:20, променена общо 1 път
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
///Maximalniq написа:И аз мислих да взимам Playstation 3, но след няколко месеца излиза 4-ката и за 2014 мисля да си направя един подарък
не се знае колко ще се забави. Да не говорим, че ще трябва да си направиш подарък и нов телевизор, за да можеш да визуализираш всичко на 100%.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
До лятото трябва да я пуснат в продажба. А и на старите телевизори да играя, не ми е проблем. Едно време само на 4К телевизори съм играл 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
///Maximalniq написа:До лятото трябва да я пуснат в продажба. А и на старите телевизори да играя, не ми е проблем. Едно време само на 4К телевизори съм играл
друго си беше едно време да пуснеш ATARI-то на стария Велико Търново

На обикновен телевизор, да кажем Full HD, няма да има разлика в графиката между ps3 и ps4. Така че спокойно можеш да вземеш едно ps3 и да опиташ многото яки заглавия излизали през годините.
колеги ако има зарибени по PES2013 на playstation, може направиме някой друг мач в нета 

www.bmwпрофесори-bg.net
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5