Защо мили дами....защооо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 05 Сеп 2006, 10:50

Azrail написа:Целият проблем на жените е, че нямат пространствено мислене... За тях светът е двуизмерен :mhihi: Оттам лошата преценка на пътната обстановка...
Това са факти, не е "храна"...

Би ли ме запознал с научните изследвания и емпиричните данни върху, които са обосновани тези твои "факти"? Може пък да са толкова убедителни, че да се наложи да се вземат всички шофьорски книжки на жени... :roll:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 05 Сеп 2006, 11:04

anabella написа:
Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)

Подкрепям с две ръце :yes: :yes: Шофьорските умения не зависят от пола.

Вярно че не зависят от пола но статистиката като се намеси нещата излизат накриво на нежния пол.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 11:08

Lucky написа:
anabella написа:
Lila_Angel написа:аз пък съм виждала всичките цитирани ситуации, но в главната роля е бил мъж....така че шофирането и пола нямат нищо общо. (точката се чете.)

Вярно че не зависят от пола но статистиката като се намеси нещата излизат накриво на нежния пол.

Точно обратното. Жените предизвикват по-малко ПТП-та. Например във Франция (предполагам там жените не са по-добри) гражданската отговорност за жени е по-малка сума, защото са по-малко рискови на пътя ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 05 Сеп 2006, 11:11

да и аз не твърдя че всички жени са еднакви..(известно ми е за 1-2 изключение.. :uups: ) но това е масово срещано поведение на пътя за съжаление приоритетно при жените...това е моето мнение моля не ме нападайте пак за полов расизъм.. :)

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lucky » 05 Сеп 2006, 11:15

anabella написа:
Lucky написа:
anabella написа:

Точно обратното. Жените предизвикват по-малко ПТП-та. Например във Франция (предполагам там жените не са по-добри) гражданската отговорност за жени е по-малка сума, защото са по-малко рискови на пътя ;)

Едва ли по малкия риск идва от по-малко на брой ПТП, просто като се фраскат е с по-малка скорост и по-малки щети. Пак средно статистически. А там гражданската отговорност на индивид ли се прави или на автомобил, че нещо не ми се връзва.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 11:21

Ми то не е точно гражданска отговорност, просто използвах българската аналогия. Това е част от застраховката на автомобила и ако собственикът е жена вноската е по-ниска. Хайде сега, не ние се правим на мъже, караме бясно и рисково ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Сеп 2006, 11:29

Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?
ОБМ, ще взема да карам само на пистата :help: :shock:
MORE BEER!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 11:34

Azrail написа:Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?

Никой не е казал такова нещо. Просто не е вярно, че шофьорските умения зависят от пола. Другото е излагане на факти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2006, 11:41

ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ

"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед" :confused: :confused: :confused: :evil:

"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е... :(

И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тъй като тя излиза от колоната с коли с мръсна газ, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.

ОЩЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ЖЕНИ!!! :( :( :(
Последна промяна vicho на 05 Сеп 2006, 11:43, променена общо 2 пъти
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 05 Сеп 2006, 11:42

Azrail написа:Чакайте сега, да не би да вземете да изкарате жените по-добрите шофьори?

ето, типичен пример за мъжко недоглеждане :mhihi: :mhihi: :mhihi:
прочети и моето мнение и това на Анабела - казали сме и двете , че умението за шофиране няма общо с пола. :nono:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 05 Сеп 2006, 11:43

vicho написа:ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ

"жена не спря на знак стоп с своя чисто нов мерцедес и блъсна дядо с мотопед" :confused: :confused: :confused: :evil:

"жена загина при тежка катастрофа, задминавайки първи камион (ТИР), вместо да се прибере между двата камиона, продължава своето изпреварване и на втория и се удря челно в трети идващ отсреща" <-- това ако не е недооценяване на ситуация, не знам кое ще е... :(

И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тя излиза от колоната с коли, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.

нали не очакваш да ти цитирам сто пъти по-обемната статистика на тежки катастрофи, при които водачите са били мъже?
колкото до последното - щом не те кефят, минавай на мъже!
:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от anabella » 05 Сеп 2006, 11:43

vicho написа:ми аз съм от отбора на Азраил понеже всеки ден пиша за катастрофи, та малко ФАКТИ

И прясно прясно от преди 10-на дни, една лелка (50-на години с своя форд ка) прави ляв завой на червено, дори без да погледне дали идва някой от долу (по Хр. Ботев), в този случай е брат ми, той минава на зелено и я удря в вратата и калника (странично), тя излиза от колоната с коли, и на въпроса "КАКВО ПРАВИШ", тя отговаря, "ми дадох пълна газ за да мина по-бързо", това се случва в 3 часа следобяд на един от най-оживените булеварди в София, какво се надява тая, да мине на червено и да не я уцели някой ли. Слава на Бога, НЯМА ПОСТРАДАЛИ! Автомобила на брат ми е в плачевно състояние.

Защо не изложиш и информация за катастрофи с мъже, това ми се струва тенденциозно :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Сеп 2006, 11:50

Пак неразбрахте за какво говоря (и за какво говори Азраил), типично женския стил, правите се на бити мечки. Ама както и да е. Няма да се обеснявам като петокласничка.

Надявам се колегите да ме разбраха. ;)

колкото до мнението на Лила за миниването на мъже, много смешно :mhihi: :mhihi: :mhihi: направо се изкъртих, дано не ти се случи или на някой от твойте близки да видиш колко е "весело"
Последна промяна vicho на 05 Сеп 2006, 11:52, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lucky » 05 Сеп 2006, 11:52

vicho написа:Пак неразбрахте за какво говоря (и за какво говори Азраил), типично женския стил, правите се на бити мечки. Ама както и да е. Няма да се обеснявам като петокласничка.

Надявам се колегите да ме разбраха. ;)

Аха

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 05 Сеп 2006, 11:57

Когато фактите говорят - и жените мълчат!!!

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001601

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4202199.stm

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата