Тониране на бои и пълнене на спрейове в София?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Тониране на бои и пълнене на спрейове в София?
Здравейте, колеги! Можете ли да ме ориентирате към място, където могат да ми направят боя в цвета на колата и да ми я напълнят на спрей? Благодаря!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Re: Тониране на бои и пълнене на спрейове в София?
Колега, какво смяташ да правиш... Не е много добър вариант това със спрея..
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
Oтиваш в железарията 5 lv 1 спрей и почваш да рисуваш като Леонардо Да Винчи,няма нужда да е в цвета на автомобила , така или иначе после ще отидеш на бояджия ,
Поздрави
Поздрави
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Даваш 20лв май беше и накрая цвета няма нищо общо с колата... за "здравината" на покритието да не говорим.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
От надлез надежда посока обеля по ломско шосе първата или втората пряка след светофара в дясно тонират бои в спрейове и ги правят доста добре 

/// 6>4

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Правил съм си спрей на ул.Козлодуй https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=42 ... 5.9,,0,8.3
По спомени 25лв спрей с перла, 20 без перла. Правих си праговете, които са от пластмаса, но с лак отгоре. Не са мръднали цяла зима. Не са обелени не са потъмнени. Но разходната норма е много далеч от тази за спрей за калник, която дават. Два прага, ис-добавка и задна броня ръбче - 2 спрея от-до. На метал не мисля, че ще е същия ефект. Но пластмасата стана много добре.
По спомени 25лв спрей с перла, 20 без перла. Правих си праговете, които са от пластмаса, но с лак отгоре. Не са мръднали цяла зима. Не са обелени не са потъмнени. Но разходната норма е много далеч от тази за спрей за калник, която дават. Два прага, ис-добавка и задна броня ръбче - 2 спрея от-до. На метал не мисля, че ще е същия ефект. Но пластмасата стана много добре.
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Аз си правих спрей на едно място в Люлин - на бул. "П. Владигеров" се намира (в блока, който е по-надолу от Лукойл). 20лв. спрея + 10лв. лак. Доста добре се получи, но все пак не е едно към едно, имайки предвид, че лакът на колата е поизгорял с годините.
Горе-долу тук се намира: http://www.bgmaps.com/link/CA13C9EF4457 ... AB259A0C7E
Горе-долу тук се намира: http://www.bgmaps.com/link/CA13C9EF4457 ... AB259A0C7E
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Караш по околовръстното южната дъга, минаваш Бъкстон, и на сл. светофар (Пушкин) завиваш рязко надясно.Спираш, веднага, слизаш 4 крачки в дясно, 3 напред, 2 стъпала и си в магазина.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
ekcta3uto написа:Караш по околовръстното южната дъга, минаваш Бъкстон, и на сл. светофар (Пушкин) завиваш рязко надясно.Спираш, веднага, слизаш 4 крачки в дясно, 3 напред, 2 стъпала и си в магазина.
Да - точно до Valinor! Има магазин за цветя, нон стоп и дюнери до него.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Jim Beam написа:ekcta3uto написа:Караш по околовръстното южната дъга, минаваш Бъкстон, и на сл. светофар (Пушкин) завиваш рязко надясно.Спираш, веднага, слизаш 4 крачки в дясно, 3 напред, 2 стъпала и си в магазина.
И патрулка, там винаги има и 1 патрулка.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ekcta3uto написа:Jim Beam написа:ekcta3uto написа:Караш по околовръстното южната дъга, минаваш Бъкстон, и на сл. светофар (Пушкин) завиваш рязко надясно.Спираш, веднага, слизаш 4 крачки в дясно, 3 напред, 2 стъпала и си в магазина.
+1 за патрулката - явно дюнерите там им харесват много ,даже се учудвам като ги няма

По темата - така направен спрей,дали ще се задържи на джанти,ако преди това има основа и отгоре се нанесе лак

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- rhase
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:ekcta3uto написа:Jim Beam написа:ekcta3uto написа:Караш по околовръстното южната дъга, минаваш Бъкстон, и на сл. светофар (Пушкин) завиваш рязко надясно.Спираш, веднага, слизаш 4 крачки в дясно, 3 напред, 2 стъпала и си в магазина.
+1 за патрулката - явно дюнерите там им харесват много ,даже се учудвам като ги няма![]()
По темата - така направен спрей,дали ще се задържи на джанти,ако преди това има основа и отгоре се нанесе лакили е за предпочитане за пластмасови части
Може и да издържи, но доста трудно се боядисват със спрей. Риска да се отече е доста голям и няма да станат равномерно. Ако е със спрей, вземайте си такъв на който дюзата да пръска на метла. От далеко и ако трябва 3-4 ръце, но по-добре от колкото да се разтече.
пп. Такива дюзи се продават и графити/скейт магазините, ако на флакона или в магазина няма. Метлата може да се върти на 360' както ви е удобно

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Константин Величков и Пиротска, днес минавах от там, сетих се за теб, опитах се да запомня телефона, ама много ми се спеше, ще ме прощаваш
Тониране на автобои, пълнене на спрейове, много сме доволни от тях! 

Без страх, без спирачка!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Много ви благодаря, колеги! Според близостта до вкъщи, ще пробвам първо локацията в люлин, след това тази на Коце Величков и Пиротска и ще кажа какво е станало.
Иначе, един тъпак ми ожули много гадно бронята и задния калник, идеята е да ги напръскам просто вместо бели да станат тъмно сини да не ми вадят очите още някакво късо време, пък като се затопли още малко и посъбера някой лев, я вкарвам за цялостно пребоядисване...
Иначе, един тъпак ми ожули много гадно бронята и задния калник, идеята е да ги напръскам просто вместо бели да станат тъмно сини да не ми вадят очите още някакво късо време, пък като се затопли още малко и посъбера някой лев, я вкарвам за цялостно пребоядисване...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
14 мнения
• Страница 1 от 1