Снимка от пътен радар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Снимка от пътен радар

Мнение от Kris » 04 Апр 2013, 17:16

m.dimitrov1992 написа:Е добре, примерно ако те снимат от пред и до теб се вози любовницата и писмото дойди в къщи и жена ти го види кво стаа :mhihi: . Мисля си че трябва поне лицата да замазват . Че една снимка може до развод да те докара :mhihi:

Ами сам си си виновен като си на обществено място с любовницата, рискуваш да те видят. А ако правиш магарии даже да те снимат.
Сега ако кажеш че колата не е обществено място а лична движима собственост - еми за какво си си сложил прозорци като не искаш да те видят, сложи си перденца. :mhihi:

Снимка от камера и еб@не, няма значение дали са отпред или отзад - все важи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 04 Апр 2013, 17:24

Kris написа:
m.dimitrov1992 написа:Е добре, примерно ако те снимат от пред и до теб се вози любовницата и писмото дойди в къщи и жена ти го види кво стаа :mhihi: . Мисля си че трябва поне лицата да замазват . Че една снимка може до развод да те докара :mhihi:

Ами сам си си виновен като си на обществено място с любовницата, рискуваш да те видят. А ако правиш магарии даже да те снимат.
Сега ако кажеш че колата не е обществено място а лична движима собственост - еми за какво си си сложил прозорци като не искаш да те видят, сложи си перденца. :mhihi:

Снимка от камера и еб@не, няма значение дали са отпред или отзад - все важи.

:mhihi: :mhihi:
доколкото съм чувал, в Холандия снимките се изпращат със замазани пътници, обаче ако решиш да тарикатееш, ти показват истинската :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Апр 2013, 23:33

Е.Димитров написа:А в щатите как стои въпроса,гледам доста автомобили нямат предни номера :dunno:

тука не снимат.

снимаха в няколко щата, но се вдигна шум за инвазия на личноста и ги махнаха.

пишат глоби само от засада или отзад като те настига полицейска кола... рядко ако са много изгладняли може да те засекат със самолет (има маркери на пътя и мерят време между тях).
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Апр 2013, 3:49

Как не снимат... снимат си доста на много места и щатите. Примерно Сан Франциско и ЛА са пълни с камери за минаване на червено. Отпред или отзад нямам идея.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2013, 4:46

В процес на махане са...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Апр 2013, 6:31

...не и в Калифорния.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 05 Апр 2013, 6:37

В Сан Диего даже гледам, че слагат...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 05 Апр 2013, 7:41

Мен няколко пъти са ме снимали със служебната баничарка, по магистралата и всичките пъти е било отпред. Един по общ кадър на колата и пътя и един по крупен на предницата с номера. За България, става на въпрос!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Апр 2013, 8:57

Като бяхме малки и с баща ми като излизахме семейно с ладичката ,на влизане в София ,в княжево имаше камера ,та един ден дойде снимка на която се виждахме цялото семейство,колата беше снимана изозадзе :mhihi: ,годината беше някъде около 1986-7

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2013, 15:19

Nickelback написа:В Сан Диего даже гледам, че слагат...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

... комифорния
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Апр 2013, 15:45

alx написа:
... комифорния

Не се заяждай, че ще те докладвам за спам :mhihi: Тук снимат, дори има предупредителни табели, че има камера за скорост или за минаване на червено. Питал съм полицай, ако снимам някоя кола в нарушение и им изпратя снимката, ще има ли последствия. Каза Не, защото трябвало да се види лицето, пък аз нямам право да снимам лице без разрешение.
За Германия мисля снимаха отпред, а размазваха лицето на стоящия вдясно. Имаше някъде статия, как англичаните ги правели диви и щастливи, защото са с десен волан и на снимките излизали без шофьори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Апр 2013, 20:47

В Испания снимат отзад, но има и отпред понякога. Лица не се виждат, пращат глобата на собственика на колата. Ако не е бил той, пише кой е бил и връща глобата. Ако не напише и не върне нищо в определен срок си остава за него. Първия месец има намаление 50%, от там се връща на първоначалната сума, след това има нови увеличения и накрая, ако не се плати, се блокира от банковата ти сметка с всички добавки и лихви.

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Апр 2013, 1:26

Мен ме снимаха педи 1 месец с БМВ-то на жена ми в Стара Загора (градско) с 95 при ограничение 50 - глоба 300 лв. и ако я платиш до 2 седмици е 70%, т.е. 210 лв. Преведох 210 лв. по сметка на КАТ и те така ... лошото е, че вчера без да искам се отпуснах на газта (в София) и вдигнах крака на над 85 ... та до 1 месец ще чакам още 1 честитка ..

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Апр 2013, 19:11

То не знам дали останаха нормални радари, всички са с камери. Гледам тук двама полицаии са излезли от колата и пият кафе, а радардетектора пищи. Питах ги дали работи сама - да, нямало проблем, единия се похвали че и личната кола му била снимана ... малко ме съмнява де :mhihi: И все отпред снимат, пращат едно листче с три четири снимки и си готов

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Апр 2013, 19:18

© написа: а радардетектора пищи

Т.е. си ги хваща тея в патрулките? Лови им новия радар? Стационарните ми е ясно, че не хваща.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата