Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
mitaka7 написа: Що си мислиш, че само ти можеш да пишеш тук и че всичко разбираш. В цялата тема пишеш само ти истината, а другите хора лъжат. Или си изкарай точните и ясните позиции за предсрочните избори каквато е всъщоност темата или спама, който го правиш постоянно няма да продължи занапред.
Митаченце,посочи ми къде съм писал че аз съм истината и нищо друго освен истината?Точните ми и ясни позиции за такива като теб които не разбират от едно изречение и имат нужда от подпояснения са--нищо ново на сцената,промяна се прави с промяна на мисленето на масата хора и с новомислещи фигури.Аз такива не виждам.Едни кypви дето съм им гледал номерата,не са ми интересни.Аз не съм човек ,който избира ''за по малкото зло''.С това насаждане на такова мислене жалко че и съвремените подрастващи им се втълпява овчедушието като мислене. Ако съм влязъл някъде да пия чаша Дом Периньон,няма как да ме минат да избера по-малкото зло с една сода само,защото аз плащам.А като данъкоплатци всички ние плащаме за цирка който гледаме 24 години вече.Ясно ли ти е сега каква ми е позицията???Също така двеста поста четем от тоя и оня че сме ''неставащия и мързелив български народ'',но да си кажем опозиционното мнение веднага пробужда модераторски мераци.
Държавата е най-гадната фирма,където всички ние имаме право да работим и живеем по закони писани от други,а напускането през Т1 или Т2 на летище София не е по силите и желанието на всеки.
Така,че Митаче,ако имаш проблеми със правото на свободно изразяване на мислите на всеки един в тази държава в рамките на морала и необиждащия тон,покажи цялата си мощ в която си облечен в този форум и накажи плебея дръзнал да каже нещо,което не че е в разрез с правилата,но теб лично не те кефи със силата на свещения БАН.
Да си ми жив и здрав,симпатяга.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И пак не каза нищо конкретно за изборите
За пореден път, г-н най умен и всичко знаещ, кажи за нас "овците", стадото, за нас тъпите дето не разбираме нищо и ще гласуваме за по малкото зло, коя е тази нова к**ва дето ще ни направи кефа, от къде да си поръчаме тоя дом периньон та да не гълтаме само водичка!
И ако сега не кажеш нищо, наистина не трябва повече да пишеш в тази тема, защото освен многословие, нищо друго няма от теб!
Защото може и да грешим, но поне имаме мнение по въпроса и не ни е страх да го напишем!!!

За пореден път, г-н най умен и всичко знаещ, кажи за нас "овците", стадото, за нас тъпите дето не разбираме нищо и ще гласуваме за по малкото зло, коя е тази нова к**ва дето ще ни направи кефа, от къде да си поръчаме тоя дом периньон та да не гълтаме само водичка!
И ако сега не кажеш нищо, наистина не трябва повече да пишеш в тази тема, защото освен многословие, нищо друго няма от теб!

- Petrolhead
- Потребител
-
Не му обръщайте внимание на данчо, обикновен трол с малка чурка.
Няколко пъти го поканих да се срещнем за да му покажа защо не е прав. Той няколко пъти дрисна. Игнорирайте го, сам ще изчезне
Няколко пъти го поканих да се срещнем за да му покажа защо не е прав. Той няколко пъти дрисна. Игнорирайте го, сам ще изчезне
В тази тема вече си пишете 4-5 човека само , и не можете да се усетите ли
Явно Вие ще решите политическата криза в БГ

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ivoo написа:В тази тема вече си пишете 4-5 човека само , и не можете да се усетите лиЯвно Вие ще решите политическата криза в БГ
![]()
в живота принципно проблемите се решават от хората които се занимават с тях, а не от тези чоплещи семки и чакащи развоя на събитията за да кажат накрая "знаех си че така ще стане"

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
jordanpar написа:mitaka7 написа: Що си мислиш, че само ти можеш да пишеш тук и че всичко разбираш. В цялата тема пишеш само ти истината, а другите хора лъжат. Или си изкарай точните и ясните позиции за предсрочните избори каквато е всъщоност темата или спама, който го правиш постоянно няма да продължи занапред.
Митаченце,посочи ми къде съм писал че аз съм истината и нищо друго освен истината?Точните ми и ясни позиции за такива като теб които не разбират от едно изречение и имат нужда от подпояснения са--нищо ново на сцената,промяна се прави с промяна на мисленето на масата хора и с новомислещи фигури.Аз такива не виждам.Едни кypви дето съм им гледал номерата,не са ми интересни.Аз не съм човек ,който избира ''за по малкото зло''.С това насаждане на такова мислене жалко че и съвремените подрастващи им се втълпява овчедушието като мислене. Ако съм влязъл някъде да пия чаша Дом Периньон,няма как да ме минат да избера по-малкото зло с една сода само,защото аз плащам.А като данъкоплатци всички ние плащаме за цирка който гледаме 24 години вече.Ясно ли ти е сега каква ми е позицията???Също така двеста поста четем от тоя и оня че сме ''неставащия и мързелив български народ'',но да си кажем опозиционното мнение веднага пробужда модераторски мераци.
Държавата е най-гадната фирма,където всички ние имаме право да работим и живеем по закони писани от други,а напускането през Т1 или Т2 на летище София не е по силите и желанието на всеки.
Така,че Митаче,ако имаш проблеми със правото на свободно изразяване на мислите на всеки един в тази държава в рамките на морала и необиждащия тон,покажи цялата си мощ в която си облечен в този форум и накажи плебея дръзнал да каже нещо,което не че е в разрез с правилата,но теб лично не те кефи със силата на свещения БАН.
Да си ми жив и здрав,симпатяга.
Явно си доста по-вещ по политическите въпроси от всички нас тук. Но лично мен не ме гледай. Аз с политика нямам нито намерение, нито време да се занимавам, за сметка на теб. Твоето становище, колкото и неясно да е, го научиха всички, така че не е нужно да отговаряш на всеки пост.
А ако се стигне до там, че не си вземеш поука, сам си си предложил наказанието.
п.с. А това, че си спец на дългия разказ и окраски към него те признавам.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не разбирам защо се палите толкова
толкова ли обичате тая политика,че стигате до там да се обиждате един друг
ще ви помоля да се обръщате към колегите си по учтиво,по грубите ще получат почивка за да преосмислят ситуацията.
като цяло това обръщение ми е насочено към двама трима,чийто имена няма да споменавам,но официално това е предупреждение

толкова ли обичате тая политика,че стигате до там да се обиждате един друг

ще ви помоля да се обръщате към колегите си по учтиво,по грубите ще получат почивка за да преосмислят ситуацията.
като цяло това обръщение ми е насочено към двама трима,чийто имена няма да споменавам,но официално това е предупреждение

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
jordanpar написа:enjoy the show:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PEWPm1p0Tiw#!
Кому са нужни такива театри,какво се демонстрира,защо моите пари се харчат за подобни спектакли които тепърва набират негативен отзив в Европата??????
Невинен до доказване на противното,наистина ли???
Аз пък забелязвам как в момента в който не ти изнася сменяш темата с поредния "компромат". Ама в постнатия от тебе линк не виждам нещо кой знае колко нередно. А ти тук виждаш ли?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Естествено че виждам.И най ме е яд ,че ти мислейки , че аз виждам датата на събитието ще се съобразя с тогавашните управляващи и няма да кажа нищо ли??? Пха.Прочети отново мнението ми по въпроса за политиката и политиците въобще в БГ.
Едни хора,които използват законово уредени начини да използват други хора за маши,за собствената им закрила и комфорт,цял народ за индивидуалното си икономическо благосъстояние няма как да ми харесат последните 24 години.И когато всички вие изплюете политическата пяна която ви пречи да си кажете съвсем човешките болежки и проблеми,тогава ще осъзнаете че когато нищо в менюто не ти харесва,просто сменяш управителя и готвача ,а не си избираш най-малко гнусното ястие.
На петролхеда няма как да му отговоря на ''блестящите'' определения лично срещу мен--не мога да падна толкова ниско на публични места.Само бих казал,че старите хора имат един лаф-''вола като риел ,риел върху гърба си''.
Едни хора,които използват законово уредени начини да използват други хора за маши,за собствената им закрила и комфорт,цял народ за индивидуалното си икономическо благосъстояние няма как да ми харесат последните 24 години.И когато всички вие изплюете политическата пяна която ви пречи да си кажете съвсем човешките болежки и проблеми,тогава ще осъзнаете че когато нищо в менюто не ти харесва,просто сменяш управителя и готвача ,а не си избираш най-малко гнусното ястие.
На петролхеда няма как да му отговоря на ''блестящите'' определения лично срещу мен--не мога да падна толкова ниско на публични места.Само бих казал,че старите хора имат един лаф-''вола като риел ,риел върху гърба си''.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Понеже темата е политическа,може ли някой да каже 2-3 думи какво мисли за другите играчи,примерно Кунева,и някой който имам някакви амбиции като,,,Марешки?
Абе що не вземете да гледате новия БГ филм ( Фамилията )по БТВ , че да включите най после , че нещата изобщо не са такива каквито ги представят по ТВ
И до кога ще му се разминава на тоя цървул http://e-vestnik.bg/15078/borisov-prizn ... ama-shega/ Всъщност , сетих се . Докато има оФце да му вЕрват
И до кога ще му се разминава на тоя цървул http://e-vestnik.bg/15078/borisov-prizn ... ama-shega/ Всъщност , сетих се . Докато има оФце да му вЕрват

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Що, комунистите като ги обявиха за терористична организация, да не би да си го получиха или няколко пъти офцете ни ги докарваха на власт само за най новата история?????
Емо, Кунева като видях каква договорка имаше на президентските избори, като видях как за нея гласуваха масово от дпс и разбрах че нищо обещаващо за България няма. Пак тройни коалиции, пак... А и събитията покрай нея от два-три дни показват че доста хора които я познават от близо, са разочаровани.
А за Марешки нямам впечатления. Всъщност имам но са разнопосочни и не мога да си съставя мнение за него. Добър бизнесмен е, голям данъкоплатец, но като политик нямам наблюдения. Може би колегите от Варна ще се включат
Емо, Кунева като видях каква договорка имаше на президентските избори, като видях как за нея гласуваха масово от дпс и разбрах че нищо обещаващо за България няма. Пак тройни коалиции, пак... А и събитията покрай нея от два-три дни показват че доста хора които я познават от близо, са разочаровани.
А за Марешки нямам впечатления. Всъщност имам но са разнопосочни и не мога да си съставя мнение за него. Добър бизнесмен е, голям данъкоплатец, но като политик нямам наблюдения. Може би колегите от Варна ще се включат

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
jordanpar написа:Естествено че виждам.И най ме е яд ,че ти мислейки , че аз виждам датата на събитието ще се съобразя с тогавашните управляващи и няма да кажа нищо ли??? Пха.Прочети отново мнението ми по въпроса за политиката и политиците въобще в БГ.
Поне един път ще кажеш ли кой да е "управителя и кой готвача" ...
Иначе си поредния, който се оплаква от всичко и всеки НО полза никаква!
Твоята теза ,че всички през последните години, включително Герб, са същите като предишните прави услуга на бсп и дпс ,които са с твърд електорат ....т.е теоретично ти и колегите с това мнение сте на тяхна страна /косвено/ и отбивате от тяхния електорат ...
ииииии чисто и просто ако не е така както си мислите , какво правим - оп ,извинете! ли ?
Не си глупав но защо се правиш на девица, както още двама трима - незнам?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Е.Димитров написа:Понеже темата е политическа,може ли някой да каже 2-3 думи какво мисли за другите играчи,примерно Кунева,и някой който имам някакви амбиции като,,,Марешки?
Тая, Кунева-Пръмова и ГОРД на Слави Бинев са ми много смешни. Егати лозунгите, егати речите, егати... простотията. Пльоснах няколко коментара и зададох няколко въпроса на страницата на Кунева във фейсбук, ма вместо да ми отговорят ми теглиха сиктира. Въпроси от рода на колко плаща на тия, които й пишат програмата и лозунгите, че тя няма толкова акъл за тези неща??? Както и колко са платените драскачи на страницата й, които заливат с помия другомислещите, трият им постовете и т.н.?? За Слави Бинев всички знаят как стана депутат, па и евродепутат, ама и той нещо си повервА че е големата работа. Или, пък... като се замисля, май цялата дандания около него е да прилапа едни субсидийки и... дотук.
Ама, де да знам. Гледам че тук има по-компетентни от мен и гледам повече да чета и по-малко да се пречкам. Но, със сигурност няма да гласувам за нито един от тези двамата.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
klintan66 написа:
Твоята теза ,че всички през последните години, включително Герб, са същите като предишните прави услуга на бсп и дпс ,които са с твърд електорат ....т.е теоретично ти и колегите с това мнение сте на тяхна страна /косвено/ и отбивате от тяхния електорат ...
само малка част от електората на БСП и ДПС е твърд. другата част е плаващ и е там, където му плащат, пък било то и в Арена Армеец.
тази сутрин Дучето показа политическата философия И за тези избори - "тука е така".
http://offnews.bg/index.php/179654/ducheto-za-instruktazha-za-izborite-vsichki-go-pravyat-inache-nyama-kak-da-vlezem
няма значение коя е управляващата върхушка, понеже или опитва да се разбере с наследените олигарси, или ги заменя със свои. процес, който започна с фалшивия ни преход. нашата роля е да бъдем стригани и не се применя според изборите.
за мен лично разочарованието е от ВМРО, за които отбелязах, че ще гласувам горе.
след като е ясно, че ВМРО заедно с нане-Стоичковите студенти и организираните футболни агитки са ангажирани в създаването на изкуствена опозиция, целяща да събере гласовете, които не са купени, единствената ми останала възможност е да гласувам с невалидна бюлетина.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът