Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от vladi_a_i » 08 Апр 2013, 11:47

Аз ще гласувам за тези,които ми предложат от 3000-5000лв заплата,и в последствие да си я получавам...другите не ме вълнуват.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 08 Апр 2013, 11:49

за каква работа тая заплата? :lol:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 08 Апр 2013, 11:52

Convertible написа:за каква работа тая заплата? :lol:

Средно статистическа,за обикновен човечец...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Апр 2013, 12:31

В Библията е казано: По делата им ще ги познаете. Не се бере грозде от тръни. Та, имаме 23 г. "преход". От днешните лица, почти всички са взели участие в изминалите години и са оставили нещо след себе си, делата си. Познавайки и анализирайки техните дела, може да се направи извод тези хора какви са и какво правят. Хората казват, когато фактите говорят и боговете мълчат. А факти да искаш. За тази цел, бих предложил да гледате по-малко телевизия и да мислите повечко с главите си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Апр 2013, 16:35

Гласове за мен се купуват от всички партии. От някои повече, от други по-малко. БСП знам 50лв. давали на предните избори :mhihi: Поне разбрах каква е схемата да докажеш. Искали снимка на бюлетината :mhihi: Винаги съм се чудел, не мога ли да си взема парите и да си гласувам, за който ми е на сърце :mhihi: На последните избори в Пловдив примерно, единия бая водеше на балотажа в мургавите райони :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 08 Апр 2013, 16:44

Тия социолози тотално изтрещяха!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1067308
Това, не че не е възможно при някакви форсмажорни обстоятелства като в Италия например, но да пуснеш това преди изборите, кого се опитваш да дискредитираш?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Апр 2013, 16:46

Ivo_Borisov написа:Тия социолози тотално изтрещяха!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1067308
Това, не че не е възможно при някакви форсмажорни обстоятелства като в Италия например, но да пуснеш това преди изборите, кого се опитваш да дискредитираш?

Това, ако стане, ще пламне парламента :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Апр 2013, 17:54

И какво чудно има в предположението ГЕРБ+БСП коалиция??????
Това даже е най-логичното.Борбата преди изборите е чисто и просто кои ще съберат повече бизнесмени и плащачи зад гърба си.И в последствие в колкото се може повече области да се смучат пари за и чрез тези хора.
Жал ми е за хора които така пламенно защитават една партийна линия,а тя всъщност е парична,но какво толкова,просто игра на словореда.
Хареса ми едно горно изказване-''Гледайте по-малко телевизия ,повече мислете'' :yes:
Марешки и Ревизоро много правилно казаха вчера в разследващото предаване--''Разликата казват е че преди партиите бяха съгласни на 30-40% от парите да остават за тях.А сега всеки следващ става все по-алчен и вече в партийните каси влизали до 60-70% от източените по един или друг начин и фонд пари.''Или както по времето на СДС имаше мистър 10%,сега за всички едри предприемачи това е мечтания управляващ.
Нищо ново всъщност,но щом се стигна до там видни обществени личности и политици без свян да го потвърждават в ефир,значи може да си представите колко е паднал морала и за колко нормално вече се възприема този начин на водене на политика.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 08 Апр 2013, 19:04

Да бе да! Атака и дпс да са коалиция,същото е.Важи ли твоето твърдение и за тях? Абсурд! Има неща които са просто несъвместими.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Апр 2013, 19:48

Да,не,това е положението.Мъни рулс дъ уърлд.Пък и много ултрасно даде пример.Атака и ДПС нямат нищо общо,докато в ГЕРБ има мноооого бивши бесепари,особено на общинско ниво.Там са масово.Ама ти повече я разбираш политиката.
Марешки буквално си призна ,че иска да влезе дори с минимално на брой хора в парламента,за да им се противопоставя на изнудванията отвътре,не че много му се занимава с политика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 08 Апр 2013, 20:40

jordanpar написа:....
Марешки буквално си призна ,че иска да влезе дори с минимално на брой хора в парламента,за да им се противопоставя на изнудванията отвътре,не че много му се занимава с политика.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

не е възможно да си толкова наивен
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 08 Апр 2013, 21:23

jordanpar написа:Да,не,това е положението.Мъни рулс дъ уърлд.Пък и много ултрасно даде пример.Атака и ДПС нямат нищо общо,докато в ГЕРБ има мноооого бивши бесепари,особено на общинско ниво.Там са масово.Ама ти повече я разбираш политиката.

И кои са тези мнооого бивши бесепари в ГЕРБ?
Аз познавам хора които са били в други партии и сега са в ГЕРБ, но не са били бесепари.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Апр 2013, 21:58

Ай стига сме повтаряли акцентите от медиите ;) .... Кажете нещо за Орешарски (бивш председател на СДС) и настоящ кандидат-премиер на левицата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 09 Апр 2013, 1:21

exotique написа:Ай стига сме повтаряли акцентите от медиите ;) .... Кажете нещо за Орешарски (бивш председател на СДС) и настоящ кандидат-премиер на левицата :mhihi:

Ами добър финансист. Докато беше министър на финансите оправяше нещата. За премиер не знам. Защото и батя ви Бойко беше добър кмет на София, но като премиер нещо не се оправи.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 09 Апр 2013, 2:32

ukelichko написа:Ами добър финансист. Докато беше министър на финансите оправяше нещата. За премиер не знам. Защото и батя ви Бойко беше добър кмет на София, но като премиер нещо не се оправи.

това е твое мнение, други 1,7млн мислят другояче. Борисов има вероятност да е прецедент, първият премиер с 2 мандата, което само по себи си говори дали е успешен или не ;)

ако орашарски е премиер, то аз трябва да съм говорител на планетата ни при среща с извънземни.. ще изпитам огромен срам за страната ни, същият който изпитвах при станишев..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата