Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Аз ще гласувам за тези,които ми предложат от 3000-5000лв заплата,и в последствие да си я получавам...другите не ме вълнуват.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
за каква работа тая заплата? 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Convertible написа:за каква работа тая заплата?
Средно статистическа,за обикновен човечец...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
В Библията е казано: По делата им ще ги познаете. Не се бере грозде от тръни. Та, имаме 23 г. "преход". От днешните лица, почти всички са взели участие в изминалите години и са оставили нещо след себе си, делата си. Познавайки и анализирайки техните дела, може да се направи извод тези хора какви са и какво правят. Хората казват, когато фактите говорят и боговете мълчат. А факти да искаш. За тази цел, бих предложил да гледате по-малко телевизия и да мислите повечко с главите си.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Гласове за мен се купуват от всички партии. От някои повече, от други по-малко. БСП знам 50лв. давали на предните избори
Поне разбрах каква е схемата да докажеш. Искали снимка на бюлетината
Винаги съм се чудел, не мога ли да си взема парите и да си гласувам, за който ми е на сърце
На последните избори в Пловдив примерно, единия бая водеше на балотажа в мургавите райони

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Тия социолози тотално изтрещяха!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1067308
Това, не че не е възможно при някакви форсмажорни обстоятелства като в Италия например, но да пуснеш това преди изборите, кого се опитваш да дискредитираш?
Това, не че не е възможно при някакви форсмажорни обстоятелства като в Италия например, но да пуснеш това преди изборите, кого се опитваш да дискредитираш?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ivo_Borisov написа:Тия социолози тотално изтрещяха!
Това, ако стане, ще пламне парламента

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И какво чудно има в предположението ГЕРБ+БСП коалиция??????
Това даже е най-логичното.Борбата преди изборите е чисто и просто кои ще съберат повече бизнесмени и плащачи зад гърба си.И в последствие в колкото се може повече области да се смучат пари за и чрез тези хора.
Жал ми е за хора които така пламенно защитават една партийна линия,а тя всъщност е парична,но какво толкова,просто игра на словореда.
Хареса ми едно горно изказване-''Гледайте по-малко телевизия ,повече мислете''
Марешки и Ревизоро много правилно казаха вчера в разследващото предаване--''Разликата казват е че преди партиите бяха съгласни на 30-40% от парите да остават за тях.А сега всеки следващ става все по-алчен и вече в партийните каси влизали до 60-70% от източените по един или друг начин и фонд пари.''Или както по времето на СДС имаше мистър 10%,сега за всички едри предприемачи това е мечтания управляващ.
Нищо ново всъщност,но щом се стигна до там видни обществени личности и политици без свян да го потвърждават в ефир,значи може да си представите колко е паднал морала и за колко нормално вече се възприема този начин на водене на политика.
Това даже е най-логичното.Борбата преди изборите е чисто и просто кои ще съберат повече бизнесмени и плащачи зад гърба си.И в последствие в колкото се може повече области да се смучат пари за и чрез тези хора.
Жал ми е за хора които така пламенно защитават една партийна линия,а тя всъщност е парична,но какво толкова,просто игра на словореда.
Хареса ми едно горно изказване-''Гледайте по-малко телевизия ,повече мислете''

Марешки и Ревизоро много правилно казаха вчера в разследващото предаване--''Разликата казват е че преди партиите бяха съгласни на 30-40% от парите да остават за тях.А сега всеки следващ става все по-алчен и вече в партийните каси влизали до 60-70% от източените по един или друг начин и фонд пари.''Или както по времето на СДС имаше мистър 10%,сега за всички едри предприемачи това е мечтания управляващ.
Нищо ново всъщност,но щом се стигна до там видни обществени личности и политици без свян да го потвърждават в ефир,значи може да си представите колко е паднал морала и за колко нормално вече се възприема този начин на водене на политика.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Да бе да! Атака и дпс да са коалиция,същото е.Важи ли твоето твърдение и за тях? Абсурд! Има неща които са просто несъвместими.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Да,не,това е положението.Мъни рулс дъ уърлд.Пък и много ултрасно даде пример.Атака и ДПС нямат нищо общо,докато в ГЕРБ има мноооого бивши бесепари,особено на общинско ниво.Там са масово.Ама ти повече я разбираш политиката.
Марешки буквално си призна ,че иска да влезе дори с минимално на брой хора в парламента,за да им се противопоставя на изнудванията отвътре,не че много му се занимава с политика.
Марешки буквално си призна ,че иска да влезе дори с минимално на брой хора в парламента,за да им се противопоставя на изнудванията отвътре,не че много му се занимава с политика.
jordanpar написа:....

не е възможно да си толкова наивен

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Да,не,това е положението.Мъни рулс дъ уърлд.Пък и много ултрасно даде пример.Атака и ДПС нямат нищо общо,докато в ГЕРБ има мноооого бивши бесепари,особено на общинско ниво.Там са масово.Ама ти повече я разбираш политиката.
И кои са тези мнооого бивши бесепари в ГЕРБ?
Аз познавам хора които са били в други партии и сега са в ГЕРБ, но не са били бесепари.

Ай стига сме повтаряли акцентите от медиите
.... Кажете нещо за Орешарски (бивш председател на СДС) и настоящ кандидат-премиер на левицата 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
exotique написа:Ай стига сме повтаряли акцентите от медиите.... Кажете нещо за Орешарски (бивш председател на СДС) и настоящ кандидат-премиер на левицата
Ами добър финансист. Докато беше министър на финансите оправяше нещата. За премиер не знам. Защото и батя ви Бойко беше добър кмет на София, но като премиер нещо не се оправи.
ukelichko написа:Ами добър финансист. Докато беше министър на финансите оправяше нещата. За премиер не знам. Защото и батя ви Бойко беше добър кмет на София, но като премиер нещо не се оправи.
това е твое мнение, други 1,7млн мислят другояче. Борисов има вероятност да е прецедент, първият премиер с 2 мандата, което само по себи си говори дали е успешен или не

ако орашарски е премиер, то аз трябва да съм говорител на планетата ни при среща с извънземни.. ще изпитам огромен срам за страната ни, същият който изпитвах при станишев..