Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Доказано е, че мъжкият мозък се фокусира върху едно действие, като използва целия ресурс за изпълнението му по идиален начин.
От своя страна жените пък могат да вършат няколко неща едновременно, но не чак толкова добре.
Което разбира се води до разни лапсуси при говора при мъжете, както и разни комични ситуации при вършенето на две неща едновременно.
Ще споделя 2-3 мой случки, като се надявам да не съм само аз сбърканият и да се заформи интересна и забавна дискусия.
Сутрин. Правя си кафе сънен, виждам на плота до мивката, мръсна чиния от вечерта и ми минава през акъла, че трябва да я измия. Изливам си кафето в мивката, измивам чашата, взимам мръсната чиния и тръгвам към хола ..
Малко преди лягане. Ще си мия зъбите, но през това време мисля, че трябва да сложа нов течен сапун във банята. Слагам го, докато държа четката за зъби, слагам четката под него и вместо паста слагам от него ... усещам се когато вече е твърде късно
Чета нещо, звъни ми телефона. Трябва да направя уговорка за среща, но пък ми се иска да прочета това което съм почнал. Говоря и чета едновременно. Затварям телефона и установявам, че нито съм разбрал това което съм прочел, нито помня каква уговорка съм направил току-що
Други с проблем с мултитаскинга ?
От своя страна жените пък могат да вършат няколко неща едновременно, но не чак толкова добре.
Което разбира се води до разни лапсуси при говора при мъжете, както и разни комични ситуации при вършенето на две неща едновременно.
Ще споделя 2-3 мой случки, като се надявам да не съм само аз сбърканият и да се заформи интересна и забавна дискусия.
Сутрин. Правя си кафе сънен, виждам на плота до мивката, мръсна чиния от вечерта и ми минава през акъла, че трябва да я измия. Изливам си кафето в мивката, измивам чашата, взимам мръсната чиния и тръгвам към хола ..

Малко преди лягане. Ще си мия зъбите, но през това време мисля, че трябва да сложа нов течен сапун във банята. Слагам го, докато държа четката за зъби, слагам четката под него и вместо паста слагам от него ... усещам се когато вече е твърде късно

Чета нещо, звъни ми телефона. Трябва да направя уговорка за среща, но пък ми се иска да прочета това което съм почнал. Говоря и чета едновременно. Затварям телефона и установявам, че нито съм разбрал това което съм прочел, нито помня каква уговорка съм направил току-що

Други с проблем с мултитаскинга ?

Последна промяна ogata на 09 Апр 2013, 16:13, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжети a.k.a. Brain Trolling
често пуша и пия кафе в колата,отварям пепелника ,късам захарчето и изсипвам в пепелника 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжете a.k.a. Brain Trolling
Мислех, че само аз правя подобни магарии... Това с тел-а, говоренето и вършенето на други работи - да! Отвсякъде ми се случва! Другите - ммм... Усещам се навреме! 

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Тва последното с телефона ми е редовен номер. Обаче другите работи ме съсипаха от смях. Само си ги визуализирах и припаднах.
Представям си жена ти как те е посрещнала в хола с мръсната чиния и празния поглед.

Представям си жена ти как те е посрещнала в хола с мръсната чиния и празния поглед.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
liloff написа:Sorry, проблемът е във вашия телевизор
ако при повечето мъже го има, значи може би ти трябва да се замислиш

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Такива неща се наблюдават, ако прекалявате с ръкосношенията 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Бъг при мултитаскинг-а при мъжети a.k.a. Brain Trolling
Bogat-Beden написа:често пуша и пия кафе в колата,отварям пепелника ,късам захарчето и изсипвам в пепелника
Да, често срещан бъг в операционната система

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Тръгавам от нас,замислен че трябва да мина през магазина и към гаджето - слизам,бия път до гаража - ключа от колата е останал в нас

Връщам се, от вкъщи набирам по телефона и казвам че ще кликна като съм пред тях - взимам ключа от колата - отивам към гаража отново - стигам колата,отключвам,тръгвам - телефона е останал на шкафчето

Решавам - трябва ми гинко-билоба

генетично са ни вързани така жиците...
мъжа има един фокус- да метне копието, камъка и тн. точно че да има ядене в къщи после. евентуално ако не уцели и животното реши мъжа да е вечерята- пак фокуса е един- да не стане на вечеря
жената - тя има по-добро периферно зрение и е мултитаскинг защото трябва да гледа децата къде щъкат, да не прегори манджата на огъня, да не изгасне самия огън, да не влезе сърдито животно в пещерата и тн...
също е доказано, че жените са по-добри при задачи където се изисква точност при голям брой повтаряемост.
различни сме просто. няма лошо
мъжа има един фокус- да метне копието, камъка и тн. точно че да има ядене в къщи после. евентуално ако не уцели и животното реши мъжа да е вечерята- пак фокуса е един- да не стане на вечеря

жената - тя има по-добро периферно зрение и е мултитаскинг защото трябва да гледа децата къде щъкат, да не прегори манджата на огъня, да не изгасне самия огън, да не влезе сърдито животно в пещерата и тн...
също е доказано, че жените са по-добри при задачи където се изисква точност при голям брой повтаряемост.
различни сме просто. няма лошо

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Веднъж взех пари в ръката си да отида до магазина, че ми се дояде нещо сладко, извадих кърпичка от джобовете, за да не забравя да я хвърля, че много мразя да имам боклуци в джобовете и минавам през кофата, хвърлих 5-те лева и отивам до магазина с кърпичката в ръка

Звъня си на моя номер няколко пъти- и се дразня на човека,който търся че говори сто часа
Звъня на един шофьор и му давам номера на клиента-човека си записва чинно и в следващият момент установявам,че аз му диктувам неговият собствен номер- а не на клиента
( и шофьора не е усети докато си записваше
)
Друг случай- говоря по мобилния, затварям- звъни стационарния- търсят ме мен- и аз в първия момент се чудя на кой вътрешен е колегата, който търсят

Звъня на един шофьор и му давам номера на клиента-човека си записва чинно и в следващият момент установявам,че аз му диктувам неговият собствен номер- а не на клиента

Друг случай- говоря по мобилния, затварям- звъни стационарния- търсят ме мен- и аз в първия момент се чудя на кой вътрешен е колегата, който търсят

Последна промяна exotique на 09 Апр 2013, 17:55, променена общо 1 път
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
alx написа:жената - тя има по-добро периферно зрение...
Аз на няколко места съм чел, че жените имат по-слабо развито чувство за представата за тях и заобикалящата ги среда, затова и мъжете са по-добри шофьори, защото е по-добре развито.
Шофирането също е мултитаскинг, и мъжете се справят по-добре, факт...
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Най-обичам да говоря по телефона докато обикалям цялата къща да си търся телефона

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Колеги ако някой от вас ме покани на вечеря ..................сменям форума 

72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5